Társkereső Petőfibánya

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Petőfibánya környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb petőfibányai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány petőfibányai társkereső bemutatkozása

Sziasztok. Krisztiánnak hivnak 34 éves vagyok. Komoly kapcsolat céljából keresem hölgy partnerem Heves megyéből. 185 cm magas vagyok, 76 kg. Szeretek főzni, túrázni, beszélgetni, zenét hallgatni, színházba járni, sétálni. Ápolt, dolgozó, türelmes vagyok. Ha te is szeretnél velem megismerkedni kérlek ír. Vagy van massengerem oda is irhatol Hartman Krisztián néven megtalálsz. Keresem ápolt,csinos,dúskeblű párom 30-40 év között. Hatvan és környékêről.

Egy petőfibányai társkereső férfi, Krysztian (35)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Petőfibánya

Petőfibánya

Heves megye

Petőfibánya

+36 (1) 604 3102