Társkereső Tata

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Tata környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb tatai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

tatai társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb tatai diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as tatai társkereső férfiak

Néhány tatai társkereső bemutatkozása

Szia Kedves látogató! Engedj meg pár szót hogy mondjak magamról. Miklós vagyok, Tatán élek. Szabadidőmet szeretem a természetben tölteni, sétálással, biciklizéssel, néha futással. Imádok úszni, és túrázni. Szeretnék egy hasonló érdeklődésű társat magam mellé, ezért is regisztráltam az oldalra. Ismerkedjünk, ha Te is így gondolod. :)

Egy tatai társkereső férfi, Miklós (33)

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy herceg, Imre herceg. Ez a herceg modern világba született, továbbá informatikus, mert a királyság nem annyira jövedelmező s hát csóró hercegnek valahogy meg kellett élnie, és fent is kellett tartani birodalmát. Tehát ez a digitális herceg egy napon felpattant mini lovára, útra kelt a cyber űrben és keresett egy hercegnőt, aki megfelelő volt számára, humoros, okos, helyes, életcélokkal rendelkező…

Egy tatai társkereső férfi, Imre (26)

miki vagyok tatárol szeretnék egy társat találni erre a kevés idöre szeretek barkácsolni,horgászni többet személyessen Tisztelt látogato ha tetszik a bemutatkozásom akkor megkellene fejteni ezt a kis fejtöröt Harminc éves korban nösültem meg Ötév után megszületet a lányom egészségessen Hatéves korában megkellet müteni sziv billentyüvel. Hat honapig izgultunk, hogy nelegyen semmi baj Nyolc év után az orvos közölte,hogy ezután nem lessz smmi baj.Nulla esényt adtak a barátaink .Két év sem telt el amikor a feleségem fia diagnozitálták hogy kikell venni az egyik vesélyét.Itt is eltelt hat honap de hál istennek nem lett semmi baj. Zárom a fejtöröt o játékot Tisztelettel miki

Egy tatai társkereső férfi, Miklos (64)

A szűz elemző hajlamú, szinte röntgensugárral vizsgálja egy-egy kérdés valamennyi lehetséges megoldását, és legtöbbször megtalálja a legcélravezetőbb utakat. Mindent előre lát, hiszen előzetesen mindent rendszerez, osztályoz, elhelyez a maga összefüggéseiben; megrémíti és kibillenti mindaz ami kiszámíthatatlan és váratlan. Nem kedveli a bizonytalanságot és a különcködést, általában a megszokott mintától eltérő dolgokat. Ha szót akarunk érteni vele, legjobb ha papírral és ceruzával felvázoljuk előtte a szóban forgó problémát. Ez esetben megérti és olyannyira jól magyarázza el kérdést, hogy a végén már nem tudjuk, kié is volt eredetileg az ötlet. A szűznek egyébként született érzéke van mindahhoz, ami pragmatikus realizmus igényel (a biztos üzlethez, elemző munkához, a szervezéshez stb.)

Egy tatai társkereső férfi, Peti (30)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Tata

Tata

Komárom-Esztergom megye

Tata

+36 (1) 604 3102