Társkereső Tata

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Tata környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb tatai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

tatai társkereső nők

Első Találkozás

tatai társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online tatai társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb tatai diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb tatai diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes tatai keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as tatai társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as tatai társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es tatai társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es tatai társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti tatai társkereső férfiak

Néhány tatai társkereső bemutatkozása

Szia.. Kicsit magamról.. Szeretek bicózni, sétálni,fotózni, keresztlányommal lenni, kutyáimmal játszani. Szeretem a tetoválásokat ..(még csak) 2 van.. Autókat, motorokat, gyorsaságot, veszélyes hintákat, tuningot.. Csak akkor írj, ha normálisnak tartanak a barátaid.Ha csak te saját magad, az nem azt jelenti, h az is vagy!! 😉

Egy tatai társkereső nő, Viki (26)

Szia Kedves látogató! Engedj meg pár szót hogy mondjak magamról. Miklós vagyok, Tatán élek. Szabadidőmet szeretem a természetben tölteni, sétálással, biciklizéssel, néha futással. Imádok úszni, és túrázni. Szeretnék egy hasonló érdeklődésű társat magam mellé, ezért is regisztráltam az oldalra. Ismerkedjünk, ha Te is így gondolod. :) Kérlek, mivel nem vagyok "mindenkireráírogatós" ha kedved lenne ismerkedni velem, nyomj egy szivecskét, ezután látom hogy írhatok Neked! :)

Egy tatai társkereső férfi, Miklós (44)

Nyugodt, békés, kiegyensúlyozott, vidám, kedves, sugárzó- ugyanakkor vibráló, nyughatatlan, kereső, rejtőzködő típusú vagyok.Sokféle ellentétes tulajdonság lakik bennem, én értem magam. Kérdés, hogy te értesz,megértesz-e? Van mögöttem nehézség elég, s lassan tán bölcsesség is- ebből szeretnék többet. Optimistán tekintek a világra, kicsit művészi hajlammal áldott a sors, teszem, amit kell s amire késztetésem van. Valahol a felhők felett mindig süt a nap...

Egy tatai társkereső nő, Zsuzska (50)

miki vagyok tatárol szeretnék egy társat találni erre a kevés idöre szeretek barkácsolni,horgászni többet személyessen Tisztelt látogato ha tetszik a bemutatkozásom akkor megkellene fejteni ezt a kis fejtöröt Harminc éves korban nösültem meg Ötév után megszületet a lányom egészségessen Hatéves korában megkellet müteni sziv billentyüvel. Hat honapig izgultunk, hogy nelegyen semmi baj Nyolc év után az orvos közölte,hogy ezután nem lessz smmi baj.Nulla esényt adtak a barátaink .Két év sem telt el amikor a feleségem fia diagnozitálták hogy kikell venni az egyik vesélyét.Itt is eltelt hat honap de hál istennek nem lett semmi baj. Zárom a fejtöröt o játékot Tisztelettel miki

Egy tatai társkereső férfi, Miklos (65)

Szia, egyelőre ismerkedem. Nem keresek mindenáron senkit... Ha jön jön, ha nem, nem... Főleg nem kell kapcsolat, távkapcsolat, baráti státusz, vagy egyéb "" bármineknevezd is. Szívesen beszélgetek normális, hasonlóan gondolkodó ffiakkal. Ha a közelben laksz, ki tudja... Talán élőben is... Többre tartom a személyes beszélgetést mint a vég nélküli írkálást... Őszinteség alap... Én is az vagyok... Lehet túlságosan is. És elég idős ahhoz, hogy előbb-utóbb rájöjjek, ha nem mondasz igazat... Van egy 10 éves lányom, velem él. Ha Neked ez gond, lapozz tovább kérlek. Tatai vagyok.

Egy tatai társkereső nő, Niki (38)

"Mindenki egy szeletett akar a tortából.. ÉN a receptet akarom tudni" Azért vagyok fent az oldalon mert komolyan szeretném megtalálni a társam és nem biztos h a környéken vagy :) Sokat dolgozom teszek azért h elérjem a céljaim az álmaim és egy ideig azt hittem h "majd én egyedül is !! ""férfi büszkeség talán.. Szerettem tudni h hova tart az életem és nem akarom h csak úgy el teljen és végeztünk szeretném megtölteni tartalommal! Persze nem akarok el kapkodni semmit de szeretnék már úgy haza menni h vár vki otthon. Szerintem művész lélek vagyok és imádom a mozit a filmeket és szerettem a tartalmas beszélgetéseket és sokat szoktam viccelődni állt jókat nevetnek az emberek körülöttem :) Szóval ha szimpatikus vagyok így elsőre engedd el a női büszkeséget egy SZIA erejéig :)

Egy tatai társkereső férfi, Dávid (27)

Művészlélek vagyok, álmodozó típus, túlérzékeny. Nagyon tudok lelkesedni és a mélybe zuhanni. Szeretek nevetni. Szeretek alkotni és teremteni, így szívesen kézimunkázom vagy dolgozom a kertben. Szeretem a szépet, de nem a külsőségek számítanak a fontos dolgokban, egyszerűen csak feltölt a szép látványa. Pesszimista voltam, ezt az utóbbi években ha nem is váltotta fel optimizmus, de próbálom a jó dolgokat elképzelni, bevonzani az életembe. Nagyon fontos számomra a humor, kedvencem a fekete, de nem bántó. Nem szeretem az ízléstelenséget, közönségességet. Hiszek a szeretet erejében, a bocsánatkérés és megbocsátás erejében, a barátságban, az őszinteségben, a becsületességben és a hűségben. Válás előtt állok, kicsi lányommal élek. Állatbarát és (lehetőség szerint) állatmentő vagyok. Tanárként és grafikusként keresem a kenyerem. Vidéki vagyok, éltem a fővárosban és külföldön is.

Egy tatai társkereső nő, Zsuzsanna (40)

A szűz elemző hajlamú, szinte röntgensugárral vizsgálja egy-egy kérdés valamennyi lehetséges megoldását, és legtöbbször megtalálja a legcélravezetőbb utakat. Mindent előre lát, hiszen előzetesen mindent rendszerez, osztályoz, elhelyez a maga összefüggéseiben; megrémíti és kibillenti mindaz ami kiszámíthatatlan és váratlan. Nem kedveli a bizonytalanságot és a különcködést, általában a megszokott mintától eltérő dolgokat. Ha szót akarunk érteni vele, legjobb ha papírral és ceruzával felvázoljuk előtte a szóban forgó problémát. Ez esetben megérti és olyannyira jól magyarázza el kérdést, hogy a végén már nem tudjuk, kié is volt eredetileg az ötlet. A szűznek egyébként született érzéke van mindahhoz, ami pragmatikus realizmus igényel (a biztos üzlethez, elemző munkához, a szervezéshez stb.)

Egy tatai társkereső férfi, Peti (31)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Tata

Tata

Komárom-Esztergom megye

Tata

+36 (1) 604 3102