Társkereső Vecsés

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Vecsés környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb vecsési társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

vecsési társkereső férfiak

Néhány vecsési társkereső bemutatkozása

Kedves vagyok és bújós típus A humorom egyenesen fantasztikus Takarítok, mosok és főzök S ha velem leszel már soha nem nőzök! Meguntam a szingli létet Hát gyorsan találj rám Ölelj át és csöpp kis száddal tapaszd be a szám!

Egy vecsési társkereső férfi, Ádám (43)

Szia Attila vagyok 28 éves Vecsésen lakom komoly kapcsolatot keressek nyomdában dolgozom. Szeretek moziba, színházba , mecsekre járni. Kedves,aranyos , öszinte, hűséges típus vagyok. Nagyon vágyom egy komoly és hosszantartó kapcsolatra. Ha szeretnél még töbett tudni írj.

Egy vecsési társkereső férfi, Attila (28)

Szia! Köszönöm, hogy benéztél, és azt is hogy végig olvasod. Röviden leírom magam, ha szeretnél még valamit tudni, írj nyugodtan :) Vecsésen élek, szüleimmel, állatbarát vagyok, van egy papagájom, és egy kutyám. Végzettségem számítógép szerelő, karbantartó. Bulizni nem nagyon szeretek, inkább csak a baráti kör. Szeretek motorozni, sütni, kertészkedni, sétálgatni, kondizni(a kondizás új hobbi), barkácsolni, zenét hallgatni(zene nélkül nem tudom elképzelni az életem), színházba járni. Jelenleg dolgozok, de úgy hogy 7 nap munka, 7 nap pihi, szóval elég sok szabadidővel rendelkezem. Filmek közül horror párti vagyok, de közösen bármit megnézhetünk. Röviden szerintem ennyi...

Egy vecsési társkereső férfi, Alex (19)

Sziasztok! Én egy kedves megértő társat szeretnék, aki humoros vidám !

Egy vecsési társkereső nő, Gyöngyi (54)

Szabad szívvel, lélekkel és kézzel keresem leendő társam, Lehetőleg hajadon, vagy özvegyen maradt nő személyében. Nem szeretnék versenyezni senkivel, a kapcsolatokban nem vagyok a váltógazdálkodás és vetésforgó híve. Önzetlenség, őszinteség, bizalom, hűség és szolgálat vezet kapcsolataimban. Fontos szerepet kap az irgalmasság is, mely többet jelent a toleranciánál és puszta megbocsátásnál. Mezőgazdasági alapképzettségem mellett teológia, zene, irodalom, természetjárás jól megfér. Nem vagyok bizalmaskodó, ugyanakkor ragaszkodó, mély érzésű vagyok azok felé, akik elég bátrak kilépni saját önzésük színfalai mögül. Két ravasz tekintetű mudi terelőkutyám van. Talán nem egy mai társkeresős szöveg, de rólam szól.

Egy vecsési társkereső férfi, Zoltán (44)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook