Társkereső Vecsés

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Vecsés környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb vecsési társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

vecsési társkereső férfiak

Néhány vecsési társkereső bemutatkozása

Őszinte, céltudatos, mindenre nyitott, spontán dolgokat szerető, megbízható, átlagos, normális srác vagyok. Bizalomra, őszinteségre, szeretetre alapuló kapcsolatot szeretnék.

Egy vecsési társkereső férfi, Zsolt (32)

Minden ember mást tart fontosnak. Nem tudom, hogy Te aki ezt olvasod mit érzel annak. Annál pedig árnyaltabb vagyok, mint hogy szeretem a spagettit, meg kirándulni. Ami mostanában fontos aspektusa életemnek az a munka-karrier, társasjáték-játék, filozofálgatás-olvasás. "Those who do not understand true pain can never understand true peace."

Egy vecsési társkereső férfi, Attila (31)

KIZÁRÓLAG a személyes találkozást preferálom!!! .... ... csak annyira lennék IGÉNYES amennyire te is..., óhhh... talán picit jobban...😊 TUDSZ annyit NYÚJTANI, mint amennyit szeretnél kapni... ?! Ugye - ugye...😊 Naaa..., így kezdődnek a problémák...😊😊 ... -igen..., kertészkedés, vízpart, napfény, palacsinta..., s minden ami finom, jólesik és kívánatos...😊

Egy vecsési társkereső férfi, Pali (51)

Sziasztok! Én egy kedves megértő társat szeretnék, aki humoros vidám !

Egy vecsési társkereső nő, Gyöngyi (54)

Szia! Köszönöm, hogy benéztél, és azt is hogy végig olvasod. Röviden leírom magam, ha szeretnél még valamit tudni, írj nyugodtan :) Vecsésen élek, szüleimmel, állatbarát vagyok, van egy papagájom, és egy kutyám. Végzettségem számítógép szerelő, karbantartó. Bulizni nem nagyon szeretek, inkább csak a baráti kör. Szeretek motorozni, sütni, kertészkedni, sétálgatni, kondizni(a kondizás új hobbi), barkácsolni, zenét hallgatni(zene nélkül nem tudom elképzelni az életem), színházba járni. Jelenleg dolgozok, de úgy hogy 7 nap munka, 7 nap pihi, szóval elég sok szabadidővel rendelkezem. Filmek közül horror párti vagyok, de közösen bármit megnézhetünk. Röviden szerintem ennyi...

Egy vecsési társkereső férfi, Alex (19)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Vecsés

Vecsés

Pest megye

Vecsés

+36 (1) 604 3102