40 feletti szülővel élők ismerkedése a társkereső oldalakon

indította: János
Emese
Emese küldte
augusztus 01. 09:16

Kedves János! 40 -en felül az ember túl van sok mindenen. Egyrészről bölcsebb lett mert több a tapasztalata, másrészt lecsökken az alkalmazkodó képessége: hamarabb fárad, több pihenésre van szüksége, idegesíti egy másik ember fecsegése stb. Nagyon szép és mutatja hogy mennyire szereted hogy mamáddal élsz. De, igen, párkeresés szempontjából hátrányos. 40+ évesen senki se költözik össze szívesen az anyósával. Hogy lehet kánikulában bugyiban flangálni ha ott van az anyós? (Vagy após) Hogy lehet éjszakai sütögetést rendezni ha arra van kedvünk vagy a kádban hosszan fürdőzni, arra gondolva hogy minden percben bekopogtathat? Én nem érezném magam szabadnak! Lehet hogy találsz egy olyan nőt aki rá van szorulva mert nincs hová mennie, de milyen érzés ha tudod hogy csak a lakhatási lehetőségért választottak? Szerintem a legjobb megoldás az egymáshoz közel élés, akár egy házban, de külön lakásban. De! az ajtókat zárva tartva, egymás lakásába csak úgy benyitás nincs, különben olyan mintha együtt laknánk. Mindenki úr a maga házában, azt csinál amit akar de szükség esetén ott van közel a segítség.

1 1
János
János küldte
július 30. 16:09

47 éves vagyok, és anyucival élek? Nem! anyuci él velem! Miért baj ez sok hölgynek, vagy bárkinek. Igy már nem is kellek senkinek...?! Akkor egyedül maradok. Nekem már csak ő van! 74 éves, hál Istennek jól van, de nem vagyok hajlandó beadni egy otthonba. Felnevelt bennünket egyedül becsülettel, ennyivel tartozom neki. Sajnálom akit ez zavar, ez van. Ennyi volt. További szépeket mindenkinek.

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország