A férfi, vagy a nő kezdeményezzen egy társkereső oldalon?

indította: Márti
Lajos
Lajos küldte
április 08. 15:39

@Emese: Nem, Emese... A hiba nem az Ön készülékében van...

1
Csaba
Csaba küldte
április 06. 20:02

@Emese: Önállóan lehet, hogy érthetetlen. A soraidra reagáltam, azzal olvasd össze. Annyiban sajnálom, hogy időt áldoz az ember arra, hogy írjon, aztán ezek szerint rosszul sikerült. Kár.

1
Bálint
Bálint küldte
április 05. 20:44

Szerintem a férfinak kellene viszont így online egyszerűbb lenne ha a nő tenné. Ezt némi megfontolás után az alábbiak miatt gondolom így: Pár éve fent vagyok ezen az oldalon, így elég sok infót ír egy-egy profilról. Az az észrevételem, hogy beregisztrál újonnan egy nő az oldalra, és még aznap az látszik, hogy "Olvasatlan levelek: 10+". Ez a legtöbb amit kiírhat az oldal, nem lennék meglepve ha ez inkább 100+-nak felelne meg. És akkor elég egy átlagos nőnek lennie. Hát innentől kezdve sok sikert, hogy pont a Te leveledet olvassa el, megnézze a profilodat és véletlenül Te is szimpatikus legyél a számára így még talán vissza is ír, de ha őszinte akarok lenni akkor írni is felesleges hiszen el sem fogja olvasni. Félreértések elkerülése végett egyáltalán nincs bajom az átlagossal. A másik opció, hogy az ember nem az új tagok közt nézelődik. Ebben az esetben azt fogja tapasztalni majdnem minden profilon, hogy "Utoljára aktív: pár hónapja". Ez szintén a legtöbb amit kiírhat a rendszer a valóság inkább éveket takar és jó eséllyel soha többet nem fog belépni az oldalra csak valamiért itt nem törlik automatikusan az inaktív profilokat. Egy időben még azzal is foglalkoztam, hogy jelentettem a duplikált profilokat, mert voltak érdekes napok, hogy a születésnaposoknál kétszer (rosszabb esetben többször) ugyanaz az ember jelent meg egymás mellett. 😀 TLDR: Férfiként nincs sok értelme online ráírni egy nőre, mert jó eséllyel azt el sem fogja olvasni az illető a túl sok üzenet miatt vagy mert már rég nem használja az oldalt.

3
Emese
Emese küldte
április 04. 20:58

Olvaslak Csaba de nem értelek... Egyszerűen nem értem, mit akarsz mondani. Lehet hogy azért, mert 34 éve már nem magyar közegben élek?

Csaba
Csaba küldte
április 04. 11:56

@Emese: Sehol nem írtam érzelemnélküliséget. Egyébként tapintható az életkorbeli különbség ezen a téren. Részben emlékszik az ember, részben nem kell mást csinálni, csak meg kell nézni a 15 évvel fiatalabbak adatlapját. Érzékelhető a súlyponteltolódás az érdeklődés minőségének tekintetében. Csak ugye ezt egyesek elkezdik kiforgatni. Sajnos olyan világban élünk, amelyben a szép és jó dolgokat már-már illik szégyellni, a természetellenes dolgoknak pedig hivatalos támogatása is van, legalább is törekvés van erre. Az rendben, hogy átlagról beszéltél. Csak aztán ne panaszkodjon fórumon naivan senki, hogy adott életkor fölött miért szerény az érdeklődés felé, meg ne legyen nyafogás, ha válaszolok a kérdésre. Ez ugyanis nem empátia kérdése, hanem tény. Ha a kellemetlen híreket leöntöm cukormázzal, akkor is kellemetlen marad. Egyébként nem érzem akkora problémának, amit írsz. Ha magán üzenetben írna nekem valaki arról, mit csinálna a felmenőimmel meg velem, és milyen módon, akkor kijelölném a levelet a mail kliensben, rányomnék a Trash gombra, majd a Trash folderen jobb egérgomb, Empty trash... . Tudom, picit cinikus vagyok, de ennek tényleg ez a kezelési módja. Telefonon sem tudnak zaklatni, mert van kikapcsoló gomb a telefonomon, tudom használni. Telefont kikapcsolom, csinálok egy kávét, elolvasom a híreket. Vagy a telefonkönyvemben nem létező számot helyből kinyomom. Megannyi egyszerű megoldás, ami egyetlen apró mozdulat. Számítógépen keresztül nem lehet a másikat fizikailag elérni. Akkor meg mitől ez a nagy félelem, hogy jaj, milyen képet küld egy idióta, miket ír nekem? Írja, küldje, az ő ideje megy vele, nekem egy mozdulat a törlése. Éppen úgy, mint az adathalász spam-ek. Viccnek is gyengék. A preparált html kódban az adatvédelmi nyilatkozat alatt nincs is valódi URL, és hasonlók. Ami meg értékes, arra válaszolok. Ez az, amit egyesek problémának neveznek? Mondanám, irigyelem a problémáikat. Mennyi önbizalma van annak az embernek, aki a személyiségét kizárólag mások véleményéből rakja össze, ahelyett, hogy egyetemes állandókból, abszolút erkölcsi illetve tapasztalati konstansok alapján tenné ezt? Bástya elvtárs: - Mi ez? Bástya elvtársat már meg sem akarják gyilkolni? Én már sz*rt érek?! Aki nem tudja magát elhelyezni a térképen, az előbb saját magát építse fel legalább minimálisan, s utána keressen partnert. Ellenkező esetben az a kapcsolat egy alárendeltségen alapuló mérgező valami lesz. Szerintem. Ezt a szót itt nagyon szeretik hiányolni többen. Odaírtam.

Emese
Emese küldte
április 04. 09:14

Kedves Csaba: Nézd meg jól, azt írtam: a legtöbb nő... a Gauss görbe közepe. Vannak nők akik a szélein vannak: vagy ők is re éhesek, érzelmek nélkül, vagy abszolút nem érdekli őket a .. csak kevesebben. Értem én hogy egy olyan fórumot szeretnél ami anonim is és biztonságos is... privacy adatok megadása nélkül, de a kettőt együtt nem lehet. Az adminnak tudnia kell, ki az, aki elítélendő módon viszonyul a többiekhez, vagyis durva, piszkálódó, veszélyes, fenyeget... és ilyen esetben figyelmezteti vagy eltávolítja. Ha néhány ember tudja hogy az anonimitás leple alatt büntetlenül garázdálkodhat, elszadadulna a pokol. Szerencsére sokan úriemberek maradnak de amiatt a néhány férges alma miatt megromlik az egész kosár.

1
Csaba
Csaba küldte
április 03. 18:57

@Lajos: https://lexiq.hu/szemelyeskedes Bár van benne egy elírás, mert nem hivatkoznak, hanem vitatkoznak. Vagy akár: https://a.te.ervelesi.hibad.hu/szemelyeskedes Remélem, segít a megértésben.

Lajos
Lajos küldte
április 03. 16:46

@Csaba: Szerintem is... De a személyeskedést nem értem. Nem láthatom az adatlapodat, amit ez úton is megköszönök, de ha ismerös nem láthatja, hogy ki keresi azt amit TE keresel, akkor nem is akarom pontosan tudni, hogy mit keresel. Hogy szereted a dolgodat széllel szemben intézni (látsd. ÄSZF-forradalom) is nyilvánvaló már mindenkinek...

Csaba
Csaba küldte
április 03. 16:24

@Lajos: Már megint nem vagy jól informált, valamint újfent személyeskedsz. Tulajdonképpen jó ez így. :)

Lajos
Lajos küldte
április 03. 15:24

@Csaba: Értem az érveidet és a célodat is. Olyan kiéhezetten keresel partnert "speciális" célokra, hogy még a kollégáid megjegyzéseit is megkockáztatod, de a forradalmat azért nem adod fel. Nem kell tovább vitatkoznunk, de szerintem a keresési célod és a forradalmad sem ide való...

Csaba
Csaba küldte
április 03. 15:08

@Lajos: Azt értem, hogy másnak teljesen mindegy, de nem vagyok szakezeti vezető, nem képviselek másokat. A magam nevében beszélek, nekem viszont nem mindegy.

Lajos
Lajos küldte
április 03. 14:14

@Csaba: Nagyon jók a hasonlataid, csak még nem tudom, hogy mire hasonlít... Vajon tele van kiabálva a fórum a türhetetlen diktatúrával, vagy mindenki örül inkább a tiszta, kontrollált, biztonságos felületnek? Vajon csak egy ember van rákattanva a policire és nem érti, hogy másnak ezen a szinten tök mindegy?

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország

+36 (1) 603 7408