A férfi, vagy a nő kezdeményezzen egy társkereső oldalon?

indította: Márti
Edit
Edit küldte
december 19. 21:20

Nekem vonzóbb ha a Férfi keress meg, kedvelem az udvarlós típust. Persze nem jelenti azt , hogy - ha valakit szimpatikusnak találok, és az adatlapon megadott paraméterekbe beleférek, - nem kezdeményezek!😊

2
Csaba
Csaba küldte
december 19. 21:12

Bármelyikük. Engem kíváncsivá tesz, ha a nő érdeklődése felém fordul, s ezt jelzi nekem. :)

Dániel
Dániel küldte
december 09. 16:53

A férfinak ésszerű kezdeményezni mivel azért van itt,hogy társat találjon!

Zsuzsa
Zsuzsa küldte
november 24. 14:40

Tolerancia, a másik véleményének, hitének, igényeinek az elfogadása még akkor is, ha kevés dologban értek egyet vele, asszertív kommunikáció? ...c c c...hagyjuk is!

2
Leonárd
Leonárd küldte
november 23. 21:56

@Gabi: Deklaráltan hívő vagy, mégis isten nevét kisbetűvel írod... c c c ... Dupla szabvány, ahogy mondani szokták. Óvatosan intelek hogy itt mifelénk elég erős a nektek shátányi atheista lobbi! khm khm vagyunk egypáran :) Úgy néha elképzelem hogyan kéne kinéznie egy sármos, rózsafűzérrel térdeplő igazi latin szerelőnek, persze két diplomával, és narancsszínű, gázszerelői pénztárcával... már aki nektek megfelelne. A perselybe dobtál százast esetleg? Mert ha igazi hívő lennél, erre az oldalra nem is lenne szükséged, mint íratott: "Kérjetek és kaptok" Elő a rózsafűzért és az imazsámolyt! Meg a "profil törlése" gombot!

1
Norbi
Norbi küldte
november 22. 23:11

@Lili: Inkább Vidám vasárnap rendezvényeken.😄Ha bejön a randi,Németh Sanyi bácsi még akár össze is adja őket egy füst alatt,a szekta....khmm akarom mondani gyülekezet meg dob egy halleluját.😆A vakhit alapból zárja ki a szabad akaratot.Unokatesóm felesége teológiából (is) diplomázott,ennek ellenére van egy sarkallatos véleménye a különféle egyházakról.

2
Lili
Lili küldte
november 22. 22:15

@Gabi: úgy tudtam, a hívők keresztény oldalakon ismerkednek. Lajos után szabadon: aki hívő, annak tényleg szabad akarata van? Hmmm...🤔

1
Lajos
Lajos küldte
november 22. 11:52

Ugyan arról a polcról beszélünk. Sok sikert kívánok a keresésedhez, az eddig látottak alapján nagyon egymáshoz valók vagytok... ❤️

2
Gabi
Gabi küldte
november 22. 11:31

Volt itt egy Tibor nevű srác Svájcból, akit személyesen is ismertem. Mikor Pesten járt sokszor találkoztunk. Egy Don Johnson típus. 74 éves jó humorú, állandóan öltönyben járt és nagyon szerény volt. És ami a hab a tortán, hogy hívő volt. Hát én ezt a típust keresem.

Lajos
Lajos küldte
november 22. 11:20

@Gabi: Ne add fel... Már voltak itt sokan a te polcodról. Legutóbb egy Zsolt nevü.

1
Gabi
Gabi küldte
november 22. 10:27

Szia Lajos! Tökéletesen igazad van. A társkereső oldal az mindenkié. Mindenki kezdeményezhet, férfi is és nő is. Férfi barátaim mesélik, hogy általában egy nő akkor kezdeményez, ha a férfi az elvárásainak megfelel. Jelen esetben a nők itt a férfiak fényképeiből és a bemutatkozásokból indulnak ki. Hát én is végignéztem az ajánlatot itt az oldalon, hát én sem kezdeményeznék rögtön. Persze levelezek pár kedves fiúval (általában jóval fiatalabbak nálam) Kedvesek, jó a humoruk, de nem választanám öket partneremnek ( már a kor miatt sem). Én nem nézek TV-t, nem érdekel a média, nincs FB oldalam, nem használok mobiltelefont, nem eszem húst, és nem vagyok birka, nem hagyom magam a társadalomtól meghülyíteni. Nem vagyok beoltva, nem csinálom azt, amit a társadalom elvár tőlem. Hívő vagyok, szabad akarattal rendelkezem és úgy irányítom az életem, ahogy én jónak látom, nem hagyok ebbe beleszólást. Hála istennek én megtehetem, sokan azonban nem. Vagy azért nem, mert félnek vagy azért nem, mert másképpen gondolkodnak. Tehát ennek megfelelően ülök azon a polcon, ahol a velem azonos gondolkodók ülnek. Csak hát ezekből kevés van.

1
Lajos
Lajos küldte
november 22. 09:57

polc vagy magasugrás... tök mindegy. Én pl. csak az alsó polcokon vagyok hajlandó keresni... Ott vannak az elrejtett kincsek. Nem akarok egy métert ugrani... Aki a magasugrókat keresi, az is megtalálja a magának valót. Aki meg nem hajlandó lenézni a felsö polcról, annak is van párja valahol... Továbbra is az a véleményem, hogy a férfi vagy a nö kezdeményezzen egy társkeresö oldalon...

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország