A hölgyek milyen bemutatkozást javasolnak a férfiaknak a társkeresőre?

indította: Tibcsi
Krisztina
Krisztina küldte
július 29. 14:15

@Bandi: Nem, a képek alapján nem lehet dönteni...lehet, hogy szimpatikus, de aztán az első levélben 2-3 mondatból kiderülhet, hogy mondjuk elképesztő elvárásai vannak a másik féllel, vagy borzalmas a helyesírása...Vagy egészen mást keres, mint én.... Igen, nagyon fontos az, hogy valaki szépen ki tudja-e fejezni magát és mondjuk nem egy ilyen levelet kapok, hogy "írunk?" ...hát, köszi, nem. Vagy csak átküldi egy levélben az e-mail címét....az milyen ?

1
Zsuzsa
Zsuzsa küldte
július 27. 21:43

Ugyanolyat mint a férfiak javasolnának a nőknek :) Nincs értelme férfire és nőre bontani a kérdést. Mindkét nemre érvényes szerintem, s valahol elvárható, hogy: Bemutassa magát. Ezt teheti humorba ágyazva, komolyan, lényegre-törően, pár mondatban, vagy tömött sorokkal... A lényeg, hogy képet alkosson magáról. Ez egy húspiac :) akárhogy is szépítjük. S mint a piacon, itt sem mindegy, hogy hogyan tesszük a piaci standra a terméket. ;) Egy hányaveti "társat keresek, ismerj meg" vagy egy idézet amit kimásolunk, az is bemutat...,csak ki fog komolyan venni ? :)

1
Bandi
Bandi küldte
július 27. 11:54

Sziasztok! Szórakoztatónak tartom, hogy azt a csoportot kérjük föl véleményük megalkotásra amelyik Jellemzően az esetek igen nagy százaléka alapján nem is kezdeményez. Mire alapozható ez a tanácsadás ha a nők nem kezdeményező félként lépnek fel? Bocsánat akkor milyen tapasztalattal is rendelkeznek ezen a téren? Csak a saját elvárásaik alapján alkotnak véleményt, ( számukra mi a fontos és mi legyen benne ) de ez csak egyénekre lebontható, és más változóval rendelkezik. Ennek megfelelően tudnának tanácsot adni?? Írni kell nőként bemutatkozást férfinak, és elég nagy számban, hogy legyen egy képetek erről! Nagyon szívesen megnézném, hogy egy nő hogy tudna bemutatkozni egy férfinek! Fordítsuk meg, és ne a fórum címére hivatkozzunk elsősorban, hogy ez nem ide való! Következő sablon butaság :D Mivel itt igen nagy arányban megoldható az adatlap kitöltése, tényleg , elismerésem a készítőjének + ingyen lehet írni is. A lényeg egy FULL-ra kitöltött adatlappal rendelkező személytől , miért baj ha sablon levelet ír??? Van hozzá bemutatkozás is! Ennyire cserben hagynak a saját érzékeitek, vagy szimplán lusták vagytok? Komolyan itt letudtok ragadni ennél??? - A kép alapján nem tudtok dönteni, hogy megakarod-e ismerni a másik oldalon lévő személyt?? Kisugárzás és társai Valahol elborzaszt ez a fajta nemtörődömség!!! Tulajdonképpen mit is kerestek itt pontosan? :D :D Én mondjam meg ?! :D Bandi

2
Krisztina
Krisztina küldte
július 27. 06:52

Legyen benne humor. Az nagyon jó. Ne egy sablonos szöveg legyen,bar tudom, hogy ez nem könnyű.

1
Csenger
Csenger küldte
július 21. 19:27

Értem. Nem udom a többi férfi hogyn és mint. Én szeretek megnyílni és bármit elmeséli magamról. Persze ehhez kell hogy a hölgy is megosszon velem ezt azt. Ne legyen egyoldaú a dolog. Nálam inkább a sarokpontok szoktak gondot okozni. Lp. A gyerek kérdés. Ezt kár átugrani és megkerűlni is később csak nehezebb szembenézni az ellentéttel.

1
Ági
Ági küldte
július 21. 19:02

@Kata: Kedves Kata, a szívemből szóltál. Biztos konzervatív vagyok vagy alulképzett, de a statisztikai adatokból nehéz egy szimpátiát megállapítanom. Miután a kedves férfiú a bemutatkozásra annyit ír,"írj, ha szimpatikus vagyok!". Ugyan mi által? Egy fénykép meg egy számsor/felsorolás alapján? Lehet, hogy most sokakat magamra haragítok, de egy levél stílusa is sokat elárul. Egyáltalán, hogy veszi a fáradtságot és ír magáról, amitől nem egy 170cm/70kg/diplomás/középvezető/nemdohányzó férfi lesz, hanem egy picit megkülönbözteti magát a többi ugyanilyen jellemzőtől. Lesz egy benyomásom róla. Igen, már megkaptam, hogy nem mindenki grafomán. Én sem, csak én ilyen vagyok, ha valamit komolyan veszek. Nem vagyok egy Claudia Schiffer, így valamit kellene írnom magamról. Talán a férfiak sem mindig a nők ideáljai és szeretnének egy kicsit többet megtudni. Szerintem ezért is tud sok gyorsan végződő kapcsolat kialakulni, illetve 2-3 levél után megszűnni.

3
Beáta
Beáta küldte
július 21. 18:57

@Adrienn: Szerintem igazad van. Nagyon jó Tibcsi kérdése!

Adrienn
Adrienn küldte
július 21. 18:12

Szerintem nem rossz kérdés, nem értem az urakat akik olyan vehemensen reagáltak itt... Például a temperamentumot jó volna megemlíteni, akár nőnek vagy férfinak, habár sokszor pár mondatból is kiderül....

1
Roland
Roland küldte
július 21. 17:36

"A kedvenc filmjeiket, zenéiket, könyveiket is jó, ha beírják. Sokan nem élnek ezzel a lehetőséggel." Been there, done that. 😀 (bár azért kissé szkeptikus vagyok, hogy csak ezen múlik ;-) )

2
Beáta
Beáta küldte
július 21. 17:33

A kedvenc filmjeiket, zenéiket, könyveiket is jó, ha beírják. Sokan nem élnek ezzel a lehetőséggel.

Zsolt
Zsolt küldte
július 21. 17:17

@Tibcsi: Nem sikerült túl jól akkor a fogalmazásod. Ne kérj tanácsokat a férfiaknak, mit írjunk vagy ne írjunk, hanem magadnak. Ha a magad nevében kérdezed, szó nélkül elmegyek a kérdés mellett. Egyébként is mért kell nemekre bontani, és úgy kérdezni. Minden férfi,és nő más Mindkettőben van olyan aki végigolvassa, és van aki nem Pl: az adatlapokat.Emberek vannak, és egyik nemre se kell ráhúzni semmilyen jellemzőt. A személyeskedés meg ott merülne ki, ha azt írnám,a kérdéshez passzol a neved Tibcsi.

Tibcsi
Tibcsi küldte
július 21. 16:50

@Zsuzsanna: köszi :) a kérdés egyébként onnan jött, hogy van egy fórumtéma "a férfiak miért nem olvassák végig az adatlapokat" címmel :) mindkettő érinti a nemek közti kommunikáció témakörét. :)

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország