A nők miért nem kezdeményeznek ha szimpatikus nekik egy férfi ?!

indította: Károly
Emese
Emese küldte
november 30. 14:25

Kedves Tünde, Szerintem MINDEN párkapcsolatnak az alapja a szeretet, 1- 99 éves korig. A szeretet az, ami miatt türelmesek vagyunk a másikkal, elnézzük neki a hülyeségeit és hasonlók és ő is ugyanezt teszi velünk. A kor az egy szám és csak bizonyos mértékig számít. Nekem 10 év az kb. ami különbségben belefér, van akinek kevesebb vagy több, változó. Ami fontos: a közös cél. Ha van közös cél, akkor a párnak van jövője. Lehet ez egy gyerek, vagy "együtt megöregedni". A szerelem bármilyen korban meglephet minket, 50, 60 évesen is. Tavaly nagyon szerelmes voltam egy pasiba, ő is, feleségül is kért (írtam erről a naplót) de sajnos nem voltunk egymáshoz valóak és nagy szívfájdalommal ezt meg kellett mondanom neki. Hiába a szerelem, ha túl különbözőek vagyunk, előbb-utóbb vége lesz. Sajnos már megtapasztaltam. De sose gondoltam volna hogy 55 évesen olyan szerelmes leszek, mint egy kis kamasz... életemben másodjára. A szerelő pasival maximum flörtölnék de komolyan nem venném számításba... az az érzésem hogy még siratja az exét. Valamint elég bunkó, ha kihangsúlyozta előtted a korkülönbséget. Csak azt tudom tanácsolni hogy nyugodj meg, lesz neked is párod. Ha görcsösen keresed, meglátszik rajtad és a pasik elmenekülnek. Vigyázz az alakodra, tornázz, öltözködj csinosan de ne sminkeld agyon magad... járj el ide-oda...főleg, tedd azt ami téged boldoggá tesz és nevess sokat! A boldog ember vonzó!

1
Judit
Judit küldte
november 30. 07:59

@Tünde: Valóban...+/- 5 év nem számít(ana)... Van, mikor mégis... Amikor azt olvasom, hogy még családot szeretne, saját gyermeket, akkor lehet bármennyire szimpatikus, nem kezdek kapcsolatot vele... Talán ez a válasz arra a kérdésre is, hogy miért 10-15 évvel fiatalabb hölgyeket keresnek... Én azt szoktam mondani, hogy vannak alku-képes szempontok, és van, ami adott és nem megváltoztatható (bármennyire is szeretnénk) ilyen a gyermek kérdése. Hasonló okból nem örülök a 8-10 évvel fiatalabbak megkeresésének, mert pár év múlva "beérhet" arra, hogy családot alapítson... (de nem velem fog). Vannak ellentmondásos adatlapok: pl. komoly kapcsolatot szeretne, de az életkor 18-99 évig van beállítva... stb. Minden kapcsolatban a szeretet lenne a legfontosabb, de vannak elvárások (ami teljesen természetes) és nem mindig egyezik a "kereslet" és a "kínálat".

1
Tünde
Tünde küldte
november 30. 00:45

@Lili: Fontos a szeretet. Talán szerelem is lehet még 50 felett? Ha már többször csalódott, akkor talán csak óvatosság, hogy titkol dolgokat. Próbál megfelelni? Sajnos ebben nincs tapasztalatom. Több mint 10 éve élek egyedül.

Lili
Lili küldte
november 29. 21:53

@Tünde: kicsit eltértünk a tárgytól.😊 Az a kérdésed, hogy 50 felett a szeretet-e a legfontosabb? Szerintem kortól függetlenül fontos egy párkapcsolatban a szeretet. Nekem a megbízhatóság és az őszinteség a legfontosabb ebben a korban. Tapasztalataim alapján viszont a férfiak idősebb korukban kevésbé őszinték... és nem igazán értem a miértjét.🤔

1
Tünde
Tünde küldte
november 29. 01:00

@Lili: Köszönöm a megértésed. Én is úgy gondolom, hogy a flört belefér. Megméri a fagyálló szintjét. Ad számot, ha kell és megyek a szakemberhez. Ő szerintem majd abba fog belezavarodni, hogy volt egy 11 évvel fiatalabb barátnője. És mondta, hogy 10 évig voltak együtt és 10 évet nem lehet csak úgy kidobni. Ez most úgy jött elő nekem, hogy a segítségét kellett kérnem. Nincs autószerelőm. Most is mosolyogtunk, de nem tudom, visszafogadta-e a 11 évvel fiatalabb barátnője. Csak tippelem, hogy ha velem úgy este 4-5 körül beszélgetett, akkor egyedül van. Nem is baj. Én azt gondolom, hogy 50 év felett már +- 5 évnem számít. Ebben a korban már csak a szeretet számít. Ha nem így van, írd meg és mások véleményét is várom, akik ezt a hosszú bejegyzést elolvasták. 🙂

1
Lili
Lili küldte
november 29. 00:43

@Tünde: köszi, hogy ezt leírtad. Bunkó pasi! Igazad van, te jobbat érdemelsz. Nem hiába hagyta ott a barátnője...

1
Tünde
Tünde küldte
november 28. 23:57

@Lili: Ezzel a kapuzárási --fiatal nő kereséssel én is sokszor találkoztam. Talán, ha jól emlékszem van is itt topik erről, de aztán befulladt, mert a pasik nem írnak az elképzelésükről. Mi nők meg minek találgatnánk? Csak a saját életemből egy mozzanat, hogyan is reagálnak a jó külsővel rendelkető --vagyis 1 pasi. A történet személyes. Az autómmal volt probléma, az autószerelőm nyugdíjazta magát. Átirányított 1 másik szerelőhöz. Problémát megoldotta, de bizony flörtöltün oda-vissza. Cuki pasi. Aztán úgy rákérdezett, hogy hány éves vagyok. Úgy cirka egyidősek vagyunk, legalábbis 50+. Mondtam, hogy annyi, amennyinek nézel, mert a lelkem az ég mos is 18 éves. Mosoly oda-vissza. Aztán csak elárultam a korom. Én akkor már a FB-ról tudtam, hogy ő hány éves. Megmondtam a korom. Azt az arcot látnomkellett. Ledermedt, összeomlott. Kiírom 6 évvel vagyok idősebb tőle. Aztán utána is beszéltünt még. A tőle 11 évvel (kihangsúlyozva, hogy 11 évvel fiatalabb) fiatalabb barátnője dobta őt és ... (szerintem ezt a részét nem hallottam, mert nem akartam) Kicsit magaalatt van. Volt ez tavaly augusztusban. Biztos hülye vagyok, de én ettől a pasitól nem akarok semmit. Pedig tényleg jól néz ki. Azóta is segít, ha kérem. Kicsit flörtölük.

Lili
Lili küldte
november 27. 14:42

@Tünde: én nem törlöm, ha egyszer bejelöltem. Van, amikor nem is jelzi a rendszer és én is csak hetekkel később látom a jelölést vagy a levelet. Mivel mi nők nem rohanunk sehová, nincs kapuzárási pánikunk, így nem is érdemes emiatt izgulni. 😄 Viszont, ha látod, hogy megnézett és nem reagált, akkor már nem kell foglalkozni vele és kész. Nem ez a téma, de nekem még mindig furcsa, ha egy férfi komoly, hosszútávú kapcsolatot keres, akkor miért a 15 évvel fiatalabb korosztályt írja az adatlapjára? Ez a kapuzárási pánik miatt van? Mert nekem más nem jut eszembe...🤔🫣

1
Tünde
Tünde küldte
november 27. 13:36

@Lili: Köszönöm a jó tanácsot. Az volt ciki, hogy többször szivecskéztem. Tavábbra is tartom, hogy aki 1-2 múlva nem jelez, törlöm a szivecskét. Bár most már ovatosabb leszek.

Lili
Lili küldte
november 27. 00:37

@Tünde: jól tetted, nyugodtan kezdeményezz, ne add fel! Most őszintén, mit veszítesz?! Kicsit jobban gondold át, de nyugodtan jelezd, ha szimpatikus neked valaki.

1 1
Tünde
Tünde küldte
november 26. 23:37

Na én kezdeményeztem egy szivecskével. Aztán most írt, hogy már többször bejelöltem. Na most süllyedek. Ilyen béna vagyok. Tudom, szivecskézek férfiakat, aztán ha nincs válasz, akkor a szivecskét törlöm. Nos most ebbe a cspdá estem bele. Megoldódott írt és megkaptam az elbocsátó üzenetet. Most már óvatosabb leszek. Senki ne várjon szivecskét tőelem. Kivárom, amíg valaki küld nekem.

1
Emese
Emese küldte
november 26. 23:08

Kedves Lajos, Igen, valószínű. Csodálkoztam hogy említette Tibor 74-et és hogy milyen jóképű, fess férfi. Honnan tudta, ha Tibor hetek óta nincs fent, ő pedig most jelentkezett be? Bár lehet, korábbról ismerték egymást. Az a nagyzolós hangvétel is gyanús volt..normális nő nem beszél így, ő provokálni akart... ami részben sikerült is neki 😀

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország