A nőknek vagy a férfiaknak könnyebb a társkeresés?

indította: Péter
Emese
Emese küldte
június 26. 01:28

Kíváncsiak vagyunk rád Lajos! Az életben is olyan vagy mint a fórumon? De ah attól tartok eme óhajunk örökre kielégítetlen marad mert te nagyon jól elvagy a Nagy Fekete Erdő fái között 😀

Lili
Lili küldte
június 25. 14:03

@Lajos: ne légy betoji!😆 Nem eszünk meg, csak megkóstolunk. Én nem becsüllek túl nyugi... gyere csak..

1
Lajos
Lajos küldte
június 24. 22:40

"Izgatottan várjuk", "legenda". Már nagyon félek attól a találkozótól, mert már látatlanul is erősen túlbecsültök. Ezek után csak csalódást okozhatok....

Hajnal
Hajnal küldte
június 24. 22:20

@László: Igen, a nők választanak, de azt nem ők döntik el, kik a választhatók. :) Tehát nem könnyebb. :)

Lili
Lili küldte
június 24. 17:29

Bizony, vannak például szellemfik... Egyébként Colombo feleségét se látták sosem, csak beszéltek róla.

1
Emese
Emese küldte
június 24. 05:45

Kedves Lili, Lajos olyan mint a főnixmadár: egy legenda! Beszélünk róla/vele de még senki se látta! Valamint nem ő az egyetlen rejtélyes figura itt.

Eszter
Eszter küldte
június 23. 21:49

Egyetértek @Attila: azzal nemtől független a társkeresés nehézsége. Ha valaki folyton görbe tükröt tart önmagát másképp látja annak ellenére ha a környezete mást suggal, ám nem lehet lebeszélni torzító hatásról. Nehéz akkor is ha önértékelés hiányzik. Persze a hosszú magányos évek után egyszerűen nincs késztetés és azt mondjuk jobb egyedül mint rossz társaságban.

1
László
László küldte
június 23. 18:10

Gumicukor, van itt bőven belőle. Természetesen a nőknek, mindig ők választanak, ha a látszat olykor más akkor is.

1
Lili
Lili küldte
június 23. 13:29

@Lajos: izgatottan várjuk azt a bizonyos személyes találkozót!🤣

1
Norbert
Norbert küldte
június 23. 08:52

Sziasztok Szerintem ez egy egyéni sajátosság. Amit gondolok erről lentebb olvastam hogy ki fejtették. Én úgy gondolom hogy nem az számít hogy fiú vagy lány szemszögéből nézzük hogy melyik tud könnyebben keresni csak az számít hogy szép legyen , udvarias legyen. Egy sármosabb férfi szerintem ugyanannyi eséllyel tud találni magának párt mint egy bombázó lány. Ez függhet a kortól is persze. De ezt is személyek döntik el szerintem hogy kit keresnek. Tehát én ezért tartom egyéni sajátosságnak.

László
László küldte
június 23. 04:10

@Emese: Az írásod eszembe juttatta azt, hogy már foglalkoztam az öregedéssel például 26 éves koromban. Berakom a Wordben írt öregedéshez kapcsolódó információt. Wordben írt élettörténetemből idézet (26 évesen rész): - 2014.02.13. Elvileg 25 éves korig fejlődik még az emberi ezet, utána kb. 35 éves kortól kezd el leépülni, vagyis öregedni. Ez alapján én még kb. 8 és fél évet leszek fiatal, utána 35 éves leszek és elkezdek elvileg öregedni. Mondjuk, nem lehet az öregedés elkezdődésének dátumát senkinél pontosan megmondani, mert ez sok mindentől függ, de amin nem lehet változtatni az a genetika. Pár napja néztem egy fiúról (Sam Berns, élt 1996. október 23. - 2014. január 10.) filmet*1*, az HBO csinálta, ő ránézésre is öreg volt és ebben az évben halt meg, mindössze 17 évesen. Az volt a betegsége, hogy sokkal gyorsabban öregedett, mint a legtöbb ember. Amúgy a filmben volt, hogy minden embernél más életkorban kezdődik az öregedés. Van olyan ember, aki 60 évesen 40 évesnek néz ki és van olyan ember, aki 40 évesen 60 évesnek néz ki. *1*Sam szerint az élet (Life According to Sam) https://www.imdb.com/title/tt2558550/ - 2014.02.14. Az ember kb. 12,5 éves korában lesz nemzőképes és kb. 25 éves koráig fejlődik. 25 éves kor és 35 éves kor között pedig nem fejlődik, de nem öregedik. Viszont kb. 35 éves korban elkezdődik az öregedés, ami addig folytatódik, amíg az ember meghal. • Mindenki máskor lesz nemzőképes. • Mindenkinél máskor fejeződik be a fejlődés. • Mindenki máskor kezd el öregedni. • Mindenki egyedi biológiai órával rendelkezik. Mondjuk vannak olyan emberek, akik gyorsan öregednek. Van olyan ember, aki 10 évesen 100 éves ezettel rendelkezik, vagyis 100 évesnek néz ki, ha csak a sejtjei alapján nézzük az életkorát. Viszont vannak olyan emberek, akiknek lassú az öregedése. Van olyan ember, aki 60 évesen 30 éves ezettel rendelkezik, vagyis 30 évesnek néz ki, ha csak a sejtjei alapján nézzük az életkorát. A telomerek hosszától függ az ember életének hossza. Ez alapján azok élnek a legtöbb ideig, akiknek hosszúak a telomerek és azok élnek a legkevesebb ideig, akiknek rövidek a telomerek. • A sejtek minden egyes osztódása során a kromoszómák DNS-láncának vége valamelyest rövidül. Ennek mértéke kb. 100 bázis, oka pedig a DNS másolásáért felelős DNS-polimeráz enzimek működési mechanizmusa. Ha ez „értékes” genetikai anyag hiányát okozza, az a keletkező sejt funkcionalitásának és életképességének csökkenésével jár. • Amíg azonban csak a géneket nem tartalmazó teloméra régió rövidül, a DNS nem károsodik. Minél hosszabb tehát a telomer szakasz, annál több osztódásra képes a sejt anélkül, hogy génkészlete sérülne. Az emberi sejtek kb. 50 osztódásra képesek, ezt követően a DNS sérülése már jelentős. • Tovább súlyosbítja a helyzetet az, hogy a telomerrel nem rendelkező kromoszómákat semmi sem gátolja meg abban, hogy végeik összekapcsolódjanak, ezzel teljes genetikai káoszt teremtve. E két tényező következménye az, hogy az újonnan keletkezett sejtek életképtelenek és további osztódásra alkalmatlanok lesznek. • Ez a biológiai óra szabja meg, hogy egy élőlény milyen hosszan élhet. Ha a telomerek rövidülését megakadályozzuk (ill. visszapótoljuk a hiányzó részt), a sejtek élettartama elméletileg végtelenre nő, a ezet halhatatlanná válik (legalábbis az öregedésből adódó elhalálozás odázható el). Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Telomer

Éva
Éva küldte
június 22. 18:49

Sziasztok! Ezt nem lehet kategorikusan kijelenteni kinek könnyebb a társkeresés. Sok összetevője van,elsősorban egyéni és emberfüggő főleg. Pl. egy fiatal csinos,szép nő vagy fordított esetben egy pasi aki sármos jóképű, vonzó stb, egyértelműen több esélye van párt találni. Az éretebb,idősebb korosztály közül is úgy szintén lehetnek köztük is vonzó hölgyek és férfiak,akik viszont már bölcsebben,óvatosabban kezelik a társkeresés rejtélyeit, buktatóit,mindezt tapasztalatból,mert esetleg több csalódás érte élete folyamán., Persze lehetne tovább boncolgatni,sorolni a különböző kategóriájú helyzeteket társkeresés során.

3

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország