A politika mint tabu a társkeresés során

indította: Zsolt
Lajos
Lajos küldte
március 03. 08:51

Maximálisan egyetértek Zsolttal. Legjobb a pesszimistáknak, mert a legrosszabb esetben is csak igazuk van...

Zoli
Zoli küldte
március 03. 05:54

@Csaba: Különben igen. Anyukám 88 éves (65-nek néz ki, nagyon jó szellemi és fizikai állapotban van, tizenkilométerers kirándulásokat tesz ), 3 oltást kapott, semmi baja. Volt anyósom 86, neki egy rakat betegsége van, ő is kapott 3-at, de nem lett betegebb tőle. Ő is tökéletes szellemi állapotban van. És igen, sajnos sok jóval fiatalabb, vagy fiatalabb belehalt a covidba, oltással, vagy anélkül. Zoli

Csaba
Csaba küldte
március 03. 00:05

@Zoli: Szerintem 98 évesen belehalsz az oltásba. ;)

1
Zoli
Zoli küldte
március 02. 18:21

@Balázs: Kedves Balázs, Sejtettem hogy az, de gondoltam rákérdezek :) Zoli

Balázs
Balázs küldte
március 02. 13:29

@Zoli: Kedves Zoltán! Irónia volt, de sokan mélyen hiszik, hogy így lesz, azt a vitát viszont nem nyitom újra, mert jobban el tud fajulni, mint a politikai!

Zoli
Zoli küldte
március 02. 12:26

@Balázs: Kedves Balázs "mivel az ország oltott része úgyis meg fog halni" Mennyi idővel a vakcina beadása után fogok meghalni? Több mint 4 éve kaptam a másodikat, ha ilyen tájékozott vagy, kérlek mondd meg mennyi időm van még hátra? (55 éves vagyok, gyak. teljesen egészséges, 185 cm, 80 kg, rendszeresen járok kontrollra és mozgok, két pfizert kaptam.) Zoli

Balázs
Balázs küldte
március 02. 11:33

Nem okoz gondot az üzemanyag hiány, mivel az ország oltott része úgyis meg fog halni, az oltatlanok még élnek tovább nyugodtan a végtelen veszélyhelyzetben!

Csaba
Csaba küldte
március 02. 09:54

Ma megtudtam, hogy az olaj szőrös. Szerintem attól tömődött el a kőolajvezeték.

1
Zsolt
Zsolt küldte
március 02. 09:43

Kedves társkeresők! A barátság kőolajvezetéken egy csepp olaj sem jön, az Adria vezetéken pedig, ha a horvátok engedik horror áron juthatunk némi üzemanyaghoz! 3-5 szőrösére drágulhat a Hormuzi szoros lezárása, miatt a világpiaci ár. Az előrejelzésem az, hogy iszonyatos hiány lesz a választások után legkésőbb üzemanyagból, korlátozni kell a tömegközlekedést, és főleg az autóközlekedést. A boltokban is hiány lehet, az árak pedig az égbe fognak emelkedni! Nyugat Európa keresi az ellenségeit Oroszország, Irán, Az USA és Izrael pedig begyújtotta a közel keleti bombákat! Izrael a Nílustól az Eufráteszig akarja első-körben megnövelni területét. Kínát az USA el akarja zárni az Iráni olajtól. Ebben a helyzetben keressük egymást, és tragikus, hogy a komoly társkeresők nem vagy csak nehezen találnak maguknak való párt. Pedig a nehéz időket könnyebb egy hűséges társsal kihúzni, aki nemcsak a jóban, hanem a rosszban is kitart a másik fél mellett!

Csaba
Csaba küldte
február 20. 23:20

@Lajos: Addig érdemes bármilyen kapcsolatot, mert utána már vascsövekkel vadásznak az emberre, mint ahogyan erre példák is vannak.

Andrea
Andrea küldte
február 20. 20:02

"- A nemzetközi helyzet egyre fokozódik. - Fokozódik? Jó tudni. - Ezt sosem szabad elfelejteni!" A tanú 1969

3
Balázs
Balázs küldte
február 20. 16:40

Emberek! Mindenképpen nagyon fontos, hogy annak higyjetek, aki egy társkereső fórumon bármilyen kérdés szándéka nélkül egyfajta internetes naplóként közli veletek a valóságot és elmondja, hogy neki higyjetek, semmi és senki másnak ne, mert mindenki más hazudik és átver titeket, de ő biztosan tudja a valóságot!

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország

+36 (1) 603 7408