A politika mint tabu a társkeresés során

indította: józsef
Csaba
Csaba küldte
június 19. 00:35

@Balázs: A világ eseményeit mindnyájan látjuk. Aki realista, azt ezek biztosan szorongással töltik el. Nincs ráhatásom, így valamiféle kényszeredett, cseppet sem őszinte mosoly kíséretében igyekszem elütni egy gyenge poénnal. Te mit tennél? Zsolt népe nem tudom, hova süllyedt és milyen szempontból, mert erről nem írt. Viszont akinek van egy népe, az törzsfőnök, király, vajda, de mindenképp valami lóháton űzött foglalkozása van. Ez a népsüllyedés érdekel egyébként. Az is, hogyan mérjük.

1
Balázs
Balázs küldte
június 19. 00:00

És szerencsére egy mókamester is!

Csaba
Csaba küldte
június 18. 23:48

@Balázs: Akkor már egy búvár is van a társaságban. :)

Csaba
Csaba küldte
június 18. 23:22

@Zsolt: Akkor te pék vagy! :)

Balázs
Balázs küldte
június 18. 23:21

Valóban szomorú, hogy ilyen mélyre süllyedtünk, ebben egyet értek veled!

1 1
józsef
józsef küldte
június 18. 22:29

Megérkeztünk a 3 világháború előszobájába. Nem találtam párt, pedig van mit aprítanom a tejbe. De ezt eddig nem említettem. Továbbra sem vagyok se az ukrán, se a cionisták oldalán. Szomorú vagyok, hogy népem ilyen mélyre süllyedt, amilyen mélyen van. Sikeres túlélést kívánok mindenkinek!

1
Csaba
Csaba küldte
február 28. 18:12

@Emese: Tűpontos. :)

1
Csaba
Csaba küldte
február 28. 18:12

@Lajos: Érdekeink vannak kelet felé és nyugat felé is.

Lajos
Lajos küldte
február 28. 13:51

@Csaba: Igen, vannak egyenlök és egyenlöbbek. Reméljük senki sem téveszti el, hogy kinek kire van szüksége. Már korábban megfogalmazta egy nagyon bölcs ember: "Érdekkapcsolat"...

2
Emese
Emese küldte
február 28. 06:24

Jobboldal vagy bal? Engem az érdekel, hogy egy politikus az emberek jólétéért és hazájának virulásáért dolgozzon, legjobb meggyőződése szerint. Elvileg emiatt választották meg! Ha kell, tegye félte a nézet különbségeket, működjön együtt politikai ellenfeleivel is, az ország érdekében és védelmében. Magyarország egy kis ország, sem politikai, se katonai hatalma nincs, iparilag, élelmezésben és energetikailag sem önellátó. Mind nyugati hatalmak, mind keletiek már többször letarolták. Mi jön nyugatról? Ez meg emez. Mi jön keletről? Az meg amaz. Mindent figyelembe kell venni az aktuális magyar vezetőnek, hogy jó kapcsolatban maradjon mindkét oldallal. Csak az egyik oldal mellé állni öngyilkosság lenne. Elég visszanézni a történelembe hogy megértsük, miért.

3
Csaba
Csaba küldte
február 27. 22:47

@Lajos: Ja, hogy akkor mégis vannak egyenlők és egyenlőbbek? Én kérek elnézést!

1
Lajos
Lajos küldte
február 27. 22:36

@Csaba: Csak egy törpe diktátor gondolhatja, hogy Mo. pont olyan magasra ugrálhat, mint az USA pl... De nem akarlak arról meggyözni, hogy a KGST és a Varsói szerzödés nem egyenlö az EU-val meg a NATO-val...

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország