A társkeresés barátsággal kezdődik?

indította: Zsóka
Éva
Éva küldte
január 15. 22:09

@Emese: Szia! Akkor vágjunk bele😀 Szívesen folytatom a találkozó ezését,illetve segítséget is kapok magam melllé. Maradjon-e az eddig tervezett biliárddal egybekötött találkozó? Várom szíves jelentkezéseteket😊

1
Emese
Emese küldte
január 15. 21:32

Balázs érdeklődő egy új topikot, Társkereső programok 2022 címen, oda lehet írni ez ügyben.

Éva
Éva küldte
január 15. 21:20

@Erzsébet: Szia! Sajnos törölve lett,így a program folyamata is abbamaradt,további események nem történtek az ominózus eset óta. Az én érdeklődésem is változatlan,s szívesen vennék részt egy közös találkozón.😊 Mit gondolsz,illetve mi lenne a véleményed,ha én átvenném a ezést,lenne-e a továbbiakban is jelenkező?

1
Erzsébet
Erzsébet küldte
január 15. 14:05

@Éva: sSzia! Változatlan az érdeklődésem, csak nem találom azt a csevegést ahol ezt ezitek de ha megvan a hely és időpont ott leszek!

Éva
Éva küldte
január 15. 11:10

@Lili: Szia! Örülnék a találkozónak😊 Egyenlőre azt látom a történtek után senki nem mutat hajlandóságot a ezéshez😥 Meg tudom érteni😢

Emese
Emese küldte
január 13. 13:11

Eltűnt a találkozós topik... ki tudja mi történt. Már a rómaiak megmondták: "similis simile gaudet" Hasonló a hasonlónak örül. Ha nincs hasonló értékrend, gondolkodásmód, egymás megértése, kedvenc szórakozások stb. tehát azok a dolgok amik a barátokat összekötik, a nagy lángolás elmúlásával mi marad? Ha mondjuk én szeretem a történelmet, tornázni, úszni de ő nem jön el velem múzeumba, konditerembe vagy usziba, akkor annyival kevesebb alkalom amit együtt töltünk. Ez fordítva is igaz, ha jövendőmbelimnek lenne egy érdekes hobbija, vele tartanék. 😀 " Marry your best friend" mondja az angol és van benne igazság.

Lili
Lili küldte
január 13. 12:42

@Márta: egyetértek az írásoddal. Remélhetőleg, sikerül összehozni egy találkozót hamarosan.😉

1
Márta
Márta küldte
január 13. 12:12

Kedves Zsóka! Teljesen egyetértek Veled. Valóban meg kellene először ismernünk egymást és lassan kialakul,hogy párkapcsolatként, vagy csak barátságként folytatódik tovább. Majd megtapasztalod, hogy az úriemberek jó része nagyon gyorsan szeretne költözni, vagy költöztetni. Senki sem hagyja el szívesen az otthonát (legalább is az én koromban, fiatalon én is könnyedén megtettem),főleg, ha a családja is ott él a közelben. Ezert is jó ötlet a csoportos összejövetel, amit még Csilla kezdett el ezni ( Ő már nincs az oldalon, megtalálta a párját 🙂),most pedig Laci élesztette fel és vállalta magára a találkozók ezését. Köszönet érte!!! Ezeken a találkozókon lehet ismerkedni, de jó lenne, ha minél többen, és minden korosztályból élnének ezzel a lehetőséggel! Szép napot mindenkinek! Márti

1
Zsóka
Zsóka küldte
január 13. 06:09

Jó reggelt mindenkinek ! A társkereső oldalon új vagyok. Elsősorban barátság az ami számít két ember között, meg kell ismernünk a másik embert hogy egy kapcsolat hova tovább irányt váltson. A korunk beli embereknek nehezebb az ismerkedés mert mind egyikünk háta mögött volt már szerelem, családi kötelék, szakítás, csalódás . És nehezebben megyünk bele egy újabb kapcsolatba. Úgy, hogy szerintem a barátsággal kezdődik minden és kiderült hogy hogyan alakul tovább: barátság - szerelem - tartós kapcsolat ???

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország