Ajándék kuponkódok a társkeresőn

indította: Mária
Tünde
Tünde küldte
április 06. 09:48

Van amit nem igy gondolok...nem facebokozom...igy ez nem vonz...De a többit jó ötletnek tartom. .Kivánok mindenkinek jó egészséget..s kitartást,s rigóénekes csodálatos napot.

3
Mária
Mária küldte
április 05. 17:30

Hahóóóó Emberek! :) Az ajándék kuponkódok - a facebookos kedvelésért - csak ma, vasárnap éjfélig válthatók be!! Lécci, olvassatok és akit érdekel váltsa be a kuponkódjait, hogy utána kiemelésekkel nyomulhassunk tovább :) Adjuk meg az esély másoknak, hogy meglássanak, észrevegyenek bennünket és magunknak, hogy jobb esélyekkel indulhassunk! Ti nem így gondoljátok??

Balázs
Balázs küldte
április 05. 10:23

Sziasztok! Ez még csak a kezdet.., sok minden lesz még :) Érdemes szemfülesnek lenni, mert kuponkódok és ajándékok bárhol és bármikor előfordulhatnak az oldalon vagy éppen a Facebook csoportban. Én is csak azt tudom javasolni, hogy gyűjtögessétek a krediteket ill. pontokat és éljetek a lehetőséggekkel.

2 2
Mária
Mária küldte
április 05. 09:53

Sziasztok, Köszi szépen Balázs az extrákat, nagyon átérezem :), jó kis játék, feldobja a szürke kis hétköznapokat :) Ma, vasárnap éjfélig kuponkód beváltási lehetőségünk van a facebookos oldal kedveléséért. Éljetek vele, akit érdekel, hisz később az adatlapunk megjelenéséhez beválthatjuk majd ezeket a pontokat :) Köszönjük szépen Balázs ezt a mai napi meglepetést :) :) Én a napi belépés után járó pontokat is szépen be szoktam váltani, hadd gyűljenek csak azok a pontok :)

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország