Álomtárs keresése

indította: Mátyás
Emese
Emese küldte
március 20. 10:37

Kedves Judit! Köszi! Neked is viszont kívánom! A lista nem teljes, kifelejtettem belőle több dolgot. Például tudjon táncolni vagy legalább lötykölődni a parketten. Ki tudja mikor akadok egy ilyen lovagra! 😀 Addig is átérezem az életet, vidám vagyok amennyire tudok (nehéz ebben a helyzetben, aggódunk) mert ahogy a "Boldog nők" c. naplómban írtam, a boldogság belülről kell hogy jöjjön. A társ egy "".

Krisztina
Krisztina küldte
március 20. 10:12

@Lajos: Igaz... Álom csak a mesében van, a valóság egészen más..

Judit
Judit küldte
március 20. 08:23

@Emese: Szívből kívánom Neked, hogy az összes elvárásaidnak megfelelő ember hamarosan kopogtasson nálad. J.

1
Mária
Mária küldte
március 20. 04:57

Álomtárs - igen, nekem is megvan, hogy ki az, aki tetszene.... Nálam az összhatás fontos: hogy FÉRFIAS legyen és legyen kisugárzása.. Megfelelő határozottsággal párosulva, a külső megjelenését és belső tulajdonságait tekintve igazi legyen.... Érezzem rajta, hogy jól érzi magát a bőrében:-)

1
Ildikó
Ildikó küldte
március 16. 15:09

@Emese: Nos, én már jó régen le(ki)írtam, ki is lenne az Aki.... szerintem egészen jól sikerült, s ha nem töröltem, ott van a naplómban...

1
Lajos
Lajos küldte
március 14. 22:16

@Judit: Kedves Judit! Biztosíthatlak hogy a bemutatkozóm legalább fele igaz és talán valaki nem csak kiránduláshoz, utazáshoz, moziba, színházra keres partnert, hanem a programok közötti hétköznapokra is. Sajátban válaszoltam volna, de most olvastam egy új tagnál, hogy a bemutatkozó semmit sem ér, ezért nem is ír semmit. Szeretném ha ezt elolvasná, hogy egy egyszerü szöveggel is be lehet gyüjteni egy ilyen kedves komplimentet... Köszönöm!

Judit
Judit küldte
március 14. 15:41

Kedves németországi társkereső Lajos! Amennyiben a bemutatkozó soraidnak csak a fele igaz akkor Te egy nem mindennapi ember vagy. Szívből kívánom hogy az életedbe bekopogjon az a bizonyos "NŐ" ! - Nagymama

1
Lajos
Lajos küldte
március 14. 00:49

Itt azért két kérdés van elrejtve... Álom vagy társ keresése...

Emese
Emese küldte
március 14. 00:24

Álomtárs... na, álmodjunk egy kicsit... irónia következik. Természetesen min. 180 cm magas, széles vállú, jó alakú. Szép vádlik! (Mit csináljak? Bukok rájuk. 😀) Barna hajú, kék vagy zöld szemekkel de ha szőke és barna szemű se hajtom el. Lapos has, nem kell kocka de ha van, mint fenn. Intelligens, széles érdeklődési kör, IQ és EQ -ja magas, jó humorérzékkel (nevessen a vicceimen, akkor is ha szörnyűek). Becsület, hűség: alapkövetelmény. Szép hangja legyen és/vagy játsszon valamilyen hangszeren. Valamint: 1. A szennyest a tartójába tegye, ne a földre dobja. 2. Előtte vegye ki a papírzsebkendőt a zsebekből. 3. Tudjon ruhát úgy teregetni hogy ne legyen kínszenvedés vasalni. 4. Tudjon főzni könnyű ételeket és főleg a grillezéshez értsen! 5. Melengesse a talpaimat amikor hidegek. 6. Vasárnap lepjen meg reggelivel az mindenben. 7. Néha meglepetésként vigye el tisztíttatni az autómat. 8. Poloskák és egyéb nem kívánatos élőlények házból való kipaterolását végezze el. 9. Vegye tudomásul hogy a karcolásokat a parkolóban okozták az autómnak, nem én! 10. Tanulmányozza a tantrikus együttlét titkait és azokat ültesse át gyakorlatba. 11. Tanulja meg hogy kell beszárítania a hajam ha rámjön egy vállizületi gyulladás. 12. Tudjon lábon körmöt festeni hátfájás esetén. 13. Ne tiltakozzon ha éjjel véletlenül megrúgom. 14. Szemét levivése férfimunka. 15. Reszelje le a körmét és krémezze be kezeit mielőtt megsimogatna. 16. Orrából és füléből ne lógjanak szőrök. 17. Ne fesse a haját. Inkább kopasz. Már mosolyogtam álmomban, éreztem hogy ott van, elég kinyújtani a karom és... felébredtem 😀 Ki tudja, a nagy Ő milyen lesz...

3
Gizi
Gizi küldte
február 15. 22:42

@László: Nagyon szépen köszönöm. Neked is kívánok egy álomtársat🙂

László
László küldte
február 15. 22:23

@Gizi: Hogy álomtárs lesz-e, majd kiderül, de kívánok neked egy igazán neked teremtett, rendes társat!

1
Gizi
Gizi küldte
február 15. 22:19

Kicsit megtört a lendületem, de gyorsan összeszedem magam. Keresem a következő "kicsi görög diplomatát" 😂🤣

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország