Ápolatlanság a társkeresés és ismerkedés során

indította: Andrea
Emese
Emese küldte
október 31. 16:36

Ah értem, az s betűcske elkerülte a figyelmemet. Tudom hogy néha iróniával írsz de utána odaírtad hogy " irony" Nő lévén nem tudom megnézni az adatlapokat hogy kit keresnek nőtársaim de elhiszem amit mondasz. Aki minél több követelményt támaszt, annak annál jobban beszűkül a választási köre. Ezért érdemes meggondolni hogy mi az ami igazán fontos és min lehet átsiklani. Páciensem/barátnőm akiről írtam a naplóban, egy nagyon szép, kb. 160 cm magas nő. Vőlegénye kb. 145 cm, arcra -alakra átlag de amikor elmosolyodik és elkezd beszélni, elfejted hogy milyen a külseje. Annyira érdekes, kedves ember! Egy másik barátnőm akkor talált férjre amikor egy mellrák utáni műtét és kemioterápia után végre elég jól volt hogy elmehessen konditerembe. Kopasz volt, felpuffadt, egy kendőt hordott. Ennek ellenére egy nála 9 évvel fiatalabb férfi kiszemelte őt és mellé ült egy közös vacsorán. Ez 22 éve történt, azóta is együtt vannak.

Roland
Roland küldte
október 31. 12:22

@Emese: a kommentemet szarkazmussal átitatva írtam, (ott van a kis /s jelzés is) reflektálva arra, hogy elnézve egyesek elváráslistáját az adatlapokon, a fejükben ezek a nehezen megváltoztatható tulajdonságok is már kb. az igénytelen-taszító kategóriába eshetnek amikor megfogalmazták az igényeiket (lásd. ne legyen kopasz, ősz, alacsony stb-stb.) 🙂

1
Emese
Emese küldte
október 31. 07:48

Roland: komolyan, vannak nők akik szerint a kopaszság "igénytelenség"? Meglep. Az igénytelenség szerintem az amikor valaki a MEGVÁLTOZTATHATÓ dolgokat hanyagolja el magán. Pl: nem mossa meg a haját ha piszkos, nem tisztítja ki a körmeit ha feketék stb. Olyan tulajdonságok amik MEGVÁLTOZHATATLANOK pl. magasság, kopaszság stb. evidens hogy nem lehetnek igénytelenség tárgyai.

3
Zoltán
Zoltán küldte
október 30. 18:31

@Roland: Na jó!😀 A magasságról írt véleményed nagyon betalált nálam. 😂Én ezért hordok platformos csukákat. Dob rajtam 12cm-t!Úgy át nézek a 180cm felettieken hogy kisebbségi érzésünk legyen!😂 De hát ez is csak egy optikai tuning, az igénytelenségem palástolására! 😂 Na meg ja! A kopaszok meg akkor volnának igényesek ha parókát hordanának? Tiszta vicc az egész!😂És mi van a női lógó mellekkel? És még sorolhatnám... Tessék menni megcsináltatni! Nem kell ide az igénytelenség...! 😂😂😂

1
Roland
Roland küldte
október 30. 17:28

Az itteni adatlapokat nézegetve és az elvárásokat látva egy ideje él bennem a gyanú, hogy számos hölgy szerint a kopaszság/kopaszodás is az igényelenség netovábbja :) De ne hagyjuk ki akkor az egyéni igénytelenségi listából a 180 cm alatti magasságot sem, hiszen ezeken csak az nem tud változtatni, aki nem akar, mert lusta tenni érte. /s

2
Zoltán
Zoltán küldte
október 30. 17:12

@Ferenc: Üdv. Nem ítélek el senkit. Nem tudsz olvasni a sorok között! Figyelj! Általában azok nézik le netán a foghíjas embereket, akik a hófehér műfogsorukkkal, szélesen mosolyognak.Mert annyira igénytelen voltak, hogy a sajátjaikra, vigyázni, nem tudtak. A műfogsor,vagy a pótlás, nem más, mint egy optikai tuning. Tessék kivenni és úgy mosolyogni. A strandon rakhatok egy banánt a fürdőnadrágomba, de ezzel nem csak mást, de magamat is becsapom. Meg hát figyelni kell hogy ne csússzon hátra, mert hát a szitu mindjárt más! 😀

Ferenc
Ferenc küldte
szeptember 16. 21:06

@Zoltán: Azért van olyan is, akinek eü. okok miatt hiányoznak a fogai. A fogpótlás pedig nem 2 forint. Neked lehet mellényzsebből megy a kifizetése. De ha jól értelmeztem, te egy tömés miatt is elitélsz embereket, na ezt nem kellene. Kár, hogy nem lehet negatív jelet rakni a hozzászólásokhoz, mert most kapnál egyet.

1 1
Zoltán
Zoltán küldte
szeptember 16. 20:51

Érdekesek a hozzászólások. A fogakra ugrik mindenki. Szájápolás. Helyes! Íme az én véleményem. : Az az ember, legyen az Nő vagy Férfi, ha fogai hiányosak, vagy tömve vannak, ill. pótólva, az mind az igénytelenségre vonható vissza. Hisz nem a sajátja, mert sajátja nincs, vagy egy oda nem való anyaggal van pótólva, betömve. Látszat, mű, optikai csalódás. Saját magát csapja be, elfedi az igénytelenségét. Ennyi.

Zoltán
Zoltán küldte
szeptember 16. 20:50

Érdekesek a hozzászólások. A fogakra ugrik mindenki. Szájápolás. Helyes! Íme az én véleményem. : Az az ember, legyen az Nő vagy Férfi, ha fogai hiányosak, vagy tömve vannak, ill. pótólva, az mind az igénytelenségre vonható vissza. Hisz nem a sajátja, mert sajátja nincs, vagy egy oda nem való anyaggal van pótólva, betömve. Látszat, mű, optikai csalódás. Saját magát csapja be, elfedi az igénytelenségét. Ennyi.

Zoltán
Zoltán küldte
szeptember 16. 20:50

Andrea
Andrea küldte
szeptember 05. 19:54

@Anikó: Lehet, P-vel kezdődik a keresztneve ? Amúgy rettentő értelmes, okos, olvasott volt, a találkozás előtt vagy háromszor is beszélgettünk telefonon, aztán el is voltam ámulva, hogy hogyan lehet ilyen igénytelenségben (fogak nélkül) közlekedni a világban.

Ildikó
Ildikó küldte
augusztus 28. 18:16

Na, ez kényes téma. Friss élményem, az illető megnyerő volt fénykép alapján, rendkívül választékosan kommunikált, intellektus rendben, csak hát a szájápolás tekintetében mutatott elmaradást. Nem értette, miért nem kértem a 2. randit, de kioktatott a testbeszéd tekintetében, hogy látta ám, hogy feszengek.

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország