Aranyos, vicces adatlap szösszenetek!

indította: Csilla
Emese
Emese küldte
november 19. 20:34

Jó ötlet Lajos, hozza családját-barátait aztán a nagy buliban mindenki talál párt magának 😀

Lajos
Lajos küldte
november 19. 13:02

@Emese: Meg a felesége is hozza magával a hugát és én is törölhetem magam végre...

Emese
Emese küldte
november 19. 10:46

Persze nem csak ketten egyutt! Hozza a feleseget is meg egy haverjat... egy ilyen jo fej pasinak a baratai is biztos jo humoruak ! 😀 Aztan meglatjuk mi lesz...

Ilona
Ilona küldte
november 19. 10:43

@Lajos: Kedves Lajos! Úgy gondoltam, hogy természetesen a párjával egyetemben. Így a félreértések elkerülhetőek lennének.... Mindketten tudjuk, hogy ez soha nem valósul meg..... De tudod mit....megelőlegezem neki, hátha szerencsét hoz. 🍧🍧 ✌️♥️

Lajos
Lajos küldte
november 19. 10:15

@Ilona: Az jó poén lenne a szép történet végére... Végre találtam egy csajt magamnak, ennek örömére elmegyek fagyizni egy másikkal...

Ilona
Ilona küldte
november 19. 05:30

Azt hiszem, ha ez összejön neki én hívom meg rá 😄 "Ha innen nősülök, meghívom magam egy fagyira......" Ez....mindent visz..... 😄😉

Ilona
Ilona küldte
szeptember 27. 19:55

Ez az eseményfal csodás😄újabb gyöngyszem.... "Mit kehet tudni, regisztráltam! Mert a boltokban hiába toltam egy-egy csinos csaj lábára a bevásárló kocsit... " Hát na! Legalább megpróbálta... 😄✌️❤️

Ilona
Ilona küldte
július 21. 13:42

Itt aztán nincs zsákbamacska.😄 "Nem iszok (na jó néha), nem dohányzok, nem kávézok. Alacsony vagyok, túlsújos és horkolok is." Bevallom kedvelem a humoros időnként öniróniával fűszerezett bemutatkozókat. 😄✌️❤️

1 1
Panni
Panni küldte
július 17. 18:23

Csak egy vélemény...... Mindenki társat keres, viszont megismerni senki nem akarja a másikat. Hogy tudja akkor eldönteni, hogy tényleg társ lenne e ?

3
Lajos
Lajos küldte
július 16. 21:29

@Éva: Csak távírati stílusban, mert eléggé off-topic: Mindenki társat keres Az oldal alaptézise, hogy komoly kapcsolatot keresünk... Valszeg a hölgyek nagyrésze is ezt keresi az oldalon, tehát elvárja, hogy ök írjanak neki... Semmit sem írt a bemutatkozóba, kinek fogja az érdeklödését felkelteni? Egy hónap múlva ír egy hozzászólást a fórumba, hogy az oldal vacak és mindenki hüjje Igazad van, korrigálom magam... Nevetséges!

Éva
Éva küldte
július 16. 13:16

@Lajos: Nem értem, mi a baj?! Ez miért naaagyon szomorú? A nagyon szomorú, itt figyelni a másikat, és kommentelni. A magam! részéről, az itt levés a szomorú. Egyéb kommentem nincs ehhez, számomra nem vita tárgya, hogy nem itt kéne lenni.

Móni
Móni küldte
július 16. 08:13

"Szabad elhatározásból keresem párom, sem drog, alkohol, gyógyszer hatása alatt nem állok, és lázas sem vagyok."😁

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország