Autó és társkeresés

indította: Emese
László
László küldte
május 03. 15:23

A hölgyek jelentős részének egyáltalán nem fontos, hogy van-e autója a lovagnak, mint ahogy az sem milyen. Az első személyes találkozóig. Aztán ha nem olyannal érkezel ami nem is elvárás, nem lesz második randi. Tapasztalat. Amúgy nem is rossz szűrő az első randira. Érkezz egy Marutival az első randira, légy tökéletes úriember, mint Dzsémszbond. Aztán ha nem jön következő randira, akkor nem kár érte.

Csaba
Csaba küldte
május 03. 12:31

@Balázs: Hmmm. Ebben lehet igazad van! De már így marad, felesleges lenne a bejegyzést módosítani. Ebben az esetben nem marad más mint: elnézést kérni!

Balázs
Balázs küldte
május 03. 09:59

@Csaba: Kedves Csaba! Ha végig nézel a fórumon, ahová írsz, láthatod, hogy többször is szerepel a neved, de a másik arc nem ismerős számodra, lehet, hogy ő nem te vagy! Szóval ezt Te nézted be, nem kicsit!

Csaba
Csaba küldte
május 03. 02:14

@Andrea: Kedves hölgyem, már bocsánat! De a hozzászólásomnál, amire reagált, lát olyat, hogy önnek szól? Aligha, mert el se olvastam a bejegyzését, így aligha arra válaszoltam! Ezt ön nézte be, de nem kicsit. Én csak a saját tapasztalatomat írtam le röviden, persze akinek nem inge,,,

Andrea
Andrea küldte
május 02. 19:07

Kedves Csaba! Lehet félre érthető voltam és rövidre fogtam a magyarázatot. Apukámmal együtt néztük ki a kocsit, már beteg volt, de eljött velünk több autókereskedésbe, mert régen autószerelő volt. Ez volt az utolsó közös ügyletünk, talán azért ragaszkodom a kocsihoz, mert erre emlékeztet. Nem igazán értékelem a humorát és nem is értem. Jól elbeszélgetünk egymás mellett, de ez legalább jól példázza, miért is nehéz párt találni.

2
Csaba
Csaba küldte
május 02. 18:07

Autó és társkeresés: nagyon fontos tárgyi feltétel, főleg a nőknek... (talán fontosabb mint a kuki mérete, 🙃bocsi). Mivel nekem nincs gépjárművem, és nem is igénylem, hogy legyen, sőt, számomra nem fontos eszköz, így pontosan tudom mennyire másképpen látja ezt a másik nem. Jó pár "kellemetlen" percem/sztorim volt ebből kifolyólag, és komolyan, sokszor megdöbbent, hogy a nők, bár szeretik ezt titkolni, mennyire anyagiasak.

Emese
Emese küldte
május 02. 00:28

A jogsit 17 évesen, 1984-ben szereztem meg, de nem engedték hogy vezessem a családi autót. Férjhezmenetelem után, 1994-ben kezdtem el igazából vezetni. Első autóm egy 1979-es Talbot Horizon volt, akkori sógornőmé. Imádtam, kényelmes volt nagyon. Amikor szegényke már nem bírta, megkaptam férjem 190E Mercijét, benzines, 122 lóerő, hátsó meghajtás, semmi elettronika! Esőben, havon remekül csúszkált de jól.megtanultam vele járni. Ezután jött egy kis Opel Corsa, benzines, 75 lóerős, majd egy Alfa Romeo 164 Quadrifoglio. 5 méter hosszú, 1.9 széles, 160 lóerős, dízeles, de kicsit fel volt turbózva 😍 jaj de szerettem. Akkor még nem voltak veloxok, csak úgy száguldoztam vele az autópályán. Majd jött egy 1.3 literes Fiat Idea, dízeles 70 LE... nagyon imbolygott oldalszélben. Ezután a Fiat Grande Puntoval lenyomtam 10 évet - földgázos (metános) volt, fillérekbe került a tankolás és akkor rengeteg jártam ide-oda dolgozni. Alig volt gyorsulása de a stabilitása fantasztikus volt. Most egy Fiat Nuova Tipo 4 ajtós 1.4 literes 90 LE van 8 éve. A motor remek, jól gyorsul csak zajos sebességben. Amíg megy, meg fogom tartani. A következő egy hibrid lesz, lehetőleg LPG-s.

1
Csaba
Csaba küldte
május 01. 22:20

@Andrea: Online lehet apukát rendelni, vagy csak az apukaboltban lehet venni egyet? :) Mennyibe kerül manapság egy apuka? ;) (Nehogy megbántódj, csak jól hangzott az a mondatod.)

Andrea
Andrea küldte
május 01. 21:23

Első kocsim egy Trabant volt. Az elindulás nem volt könnyű, mert szívatóval indult. Vagy nem, mert „bezabált”. Akárkinek nem indult, gyakorlat kellett hozzá. Ha már bejáródott nem volt vele gond. Ha az akkumulátor lemerült, mert a lámpa égve maradt, be lehetett tolni. Akkor még gyakran tologattak emiatt kocsit. Sokáig volt Trabantom, a gyerekeket hoztam-vittem vele. A botkormány sebességei még most is a kezemben vannak. Az én tudásom kocsitípusok terén, megállt a szocializmusban. Egy Opel Corsam van, még apukámmal együtt vettük... Kétévente mindig az "ez lesz az utolsó műszaki"-jára készül, most is. 😅

2
Csaba
Csaba küldte
április 30. 21:55

Nekem nem fontos, de tudom, hogy sokan protézisként használják. :)

1
Maria
Maria küldte
április 30. 19:38

@Emese: @Mindenki: Az első élményeim az autókkal a Családon belül születtek: volt Trabink, Skodánk, Mazdánk.... Mindegyiket nagy becsben tartottuk... Amikor már nagyobbacska lettem, sokat segítettem Édesapámnak az autó takarításában, ápolásában, fényezésében... Nem volt könnyű, de imádtam..... Imádom az ápolt, tiszta autókat, amikor az autó szabályosan "megfekszi az utakat"...... Imádom azt is, amikor túráztatják a motort.... Várom a többiek hozzászólását is: Marika

3
Emese
Emese küldte
április 30. 18:15

Kicsit pang a fórum, ezért gondoltam hogy bedobok egy témát ami sok embert érdekel: az autókat. Kinek mije volt már, mi a tapasztalata, legközelebbi autójának mit szeretne? Mennyire fontos az autó a társkeresésben?

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország

+36 (1) 603 7408