Autó és társkeresés

indította: Emese
Ani
Ani küldte
június 05. 19:50

Biztos hülye vagyok...,de mi a kérdés?🤔😂 Hogy kell-e a Társkereséshez autó? Vagy hogy szempont-e van-e a másiknak? Nekem nincs,nem is volt. Nem esz érte a fene. Társkeresésben nem szempont nálam. Olyannyira,hogy leginkább a közelemben szeretnék párt találni. Szerintem,ha van is autója a kiszemeltnek,akkor sem elvárható,hogy feszt ő autókázzon hozzám. Csak mert neki van és nekem így kényelmesebb.

1
Csaba
Csaba küldte
május 17. 20:55

@Emese: Nincs bajom az autókkal, de engem például olyan szinten nem érdekel és nem motivál, hogy nincs. :) Szóval részemről nagy lelkesedéssel nem tudok ehhez hozzászólni.

1
Emese
Emese küldte
május 16. 22:59

Kicsit több hozzászólásra számítottam, főleg a férfiak részéről... na de nem baj. Nagyon szeretek vezetni és örülök hogy megosztottunk néhány tapasztalatot. Hozzáteszem még hogy évekig dolgoztam Modenában, A Fioranoi pályától néhány kilométerre laktunk és gyakran lehetett hallani, ahogy próbálták az új autókat. Amikor a F1-es versenyen nyert a Ferrari, ott ünnepeltünk Maranelloban, miközben a plébános meghúzatta a harangokat. 😀 Pácienseim révén volt módon kipróbálni különféle Ferrarikat, a Maseratikat és egy Lamborghinit is. Ez még a 2000-es évek elején volt, akkor alig volt még elettronika a kocsikban és eléggé spártaiak voltak. Kivéve a Lamborghini... mint egy űrhajó, gyakorlatilag feküdve kellett vezetni és úgy gyorsult mint egy rakéta. Emlékszem, szekvenciális váltója volt, hozzá sem kellett nyúlni. Felejthetetlen élmények! Akkor fiatal voltam és bohó... józan ésszel vezettem, odafigyelve de alaposan megnyomtam a gázt. Igaz, alig voltak fix veloxok... amióta anya lettem, jóval óvatosabb és lassabb vagyok.

3
Maria
Maria küldte
május 04. 13:18

Alakul a beszélgetés (itt is), látom! Nagyon örülök, hogy a téma ennyi társunkat hozzászólásra ösztönzött, megmozgatott.. Remélem, hogy minden félreértés rendeződik, mindent meg tudtok majd egymással beszélni. Sikeres, őszinte és jó hangulatú beszélgetést kívánok Nektek, egymás között és vagy itt, majd Ti eldöntitek. További gyönyörű napot kívánok Nektek is:-) Szeretettel: Marikától

1
Reverencia
Reverencia küldte
május 04. 12:52

@Emese: Kedves Emese! Gyerekkoromban szüleim vettek a család minden tagjának bögréket. Mindegyik bögrén egy-egy régi autó volt. Az enyém volt a Rolls royce. Valamikor az 1900-as évek elején gyártottak olyanokat. Azok a régi autók még nagyon szépek voltak. Egyébként engem nem érdekelnek az autók. Sosem szerettem kocsikázni, és ez már így is marad. Nekem sosem volt saját autóm, nem is hiányzik. Jogosítványom sincs, éppen azért, mert a vezetés sem vonzott sosem. Viszont azt fontosnak tartom, hogy a közlekedés szabályait legkésőbb alsó tagozatban tanulják meg a gyerekek, elméletben és gyakorlatban. Talán nem lenne olyan sok közlekedési baleset, ha felelősen közlekednének az emberek. Az embereket nem a vagyoni helyzetük alapján ítélem meg. Ugyanis nem tudhatom, hogy ki, honnan indult, és milyen életutat járt be, mielőtt egymás útját kereszteztük.

2
Csaba
Csaba küldte
május 04. 08:23

@László: Nagy ívben egyetértek veled. Bár nekem eleve nehéz lenne az első találkozóra autóval menni. Így általában a beszélgetéseket úgy terelem, hogy legyen időm beleszőni a gépjármú hiányát. Ha hiszed, ha nem, (vagy bárki aki olvassa) hogy volt olyan másnap már nem is volt válasz. Hamar sztornózva lettem eme hiányosság miatt. De volt olyan ismerkedős beszélgetésem is, hogy a hölgy szemrebbenés nélkül gondolkodási időt kért, hogy ez így megfelel-e neki. Aztán másnap írt, hogy ok, próbáljuk meg. Sorry - mondtam, ha neked ehhez gondolkodási nap kell, akkor részemről ez erősen felejtős.

1
Csaba
Csaba küldte
május 03. 22:31

@Maria: Igen. Csak ez utólag derült ki. Majd én is írok nevető smiley-val a végén valamit, amelyre kapok egy poént, utána hozzáteszem, hogy ja, bocs, elfelejtettem írni az előbb, hogy ehhez nekem egy fájdalmas emlékem fűződik, és nem értem ám a viccet. És remélem, bekapcsolódik a beszélgetésbe olyan, aki a partvonalról szempillarebegtetve osztja a napi okosságot, figyelmen kívül hagyva az időrendiséget.

Csaba
Csaba küldte
május 03. 22:26

@László: Ez az eredeti, első hozzászólásból nem derül ki. Jó volna, ha nem ignorálnád a kauzalitást. Bár valóban szoktam példát írni arra, hogy feltaláltuk az időgépet, nekem nincs rá jogosítványom.

Maria
Maria küldte
május 03. 20:28

Sziasztok:-) Nem akarok beleszólni, itt, de szerintem Andrea a másik Csabának írta a választ. Mármint a bp-i Csabának, Csaba 57, Budapest, III. kerület. Az Édesapja miatt kötődik az autóhoz. További kellemes estét kívánok Nektek, remélem, sikerül a félreértést rendezni... Marikától

1
László
László küldte
május 03. 20:15

@Csaba: És nem érted. Intelligens ember nem viccelődik ezzel. Az édesapja emléke előtti tiszteletből tartja máig becsben az autót. Most illene Andreától tisztelettel bocsánatot kérned!

1
Csaba
Csaba küldte
május 03. 19:06

@Andrea: Igazad van, ha meg lehet sértődni, ki ne hagyd a lehetőséget! :) Még jó, hogy odaírtam arra az esetre, ha nem sikerülne felismerni a szójátékot. Ha valaki eldönti, hogy mártír lesz, akkor bizony az lesz.

László
László küldte
május 03. 15:23

A hölgyek jelentős részének egyáltalán nem fontos, hogy van-e autója a lovagnak, mint ahogy az sem milyen. Az első személyes találkozóig. Aztán ha nem olyannal érkezel ami nem is elvárás, nem lesz második randi. Tapasztalat. Amúgy nem is rossz szűrő az első randira. Érkezz egy Marutival az első randira, légy tökéletes úriember, mint Dzsémszbond. Aztán ha nem jön következő randira, akkor nem kár érte. Egyébként volt BMW-m, Suzukim, Renault-m, most KIA van.

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország

+36 (1) 603 7408