Az 50 év körüli férfiak sokszor maguknál fiatalabb társat keresnek

indította: Krisztina
Csaba
Csaba küldte
szeptember 04. 23:13

@György: Az egyik, amit Zoli mondott, de van egy másik lehetőség, hogy régen regisztrált, az életkora haladt előre, s ami a regisztráláskor szimmetrikus tűrés volt, az most már picit pozitív, nagyon negatív aszimmetrikus tűrést ad.

1
Zoli
Zoli küldte
szeptember 04. 22:02

@György: Kedves György, Talán azért, amiért Nálad 61 évesként 30-60-ra van a keresett hölgyek életkora állítva. Zoli

3
György
György küldte
szeptember 04. 09:20

miért van az hogy a hölgyeknek egy bizonyos kor felett igen nagy százalékánál a korhatár 2-3 évvel magasabb de 10-15 évvel fiatalabbra van beállítva ?

Maria
Maria küldte
szeptember 04. 00:44

@Csaba: Szia kedves Csaba! Igen, értelek: és ugyanígy megértettem Krisztina kiírását is. Előfordulhat mindkét nemnél, hogy fiatalabb partnert keresnek. Így van. Nagyon sok minden lehetséges. Jó pihenést kívánok Mindenkinek! Marika

1
Csaba
Csaba küldte
szeptember 03. 22:39

@Maria: Továbbá: - reggel felkelsz, és látod, hogy felhős az ég - a szomszéd telken egyperces időablakban pontosan kettőt vakkant egy kutya - megbotlasz egy úthibában - az 50 körüli nők egy része maguknál fiatalabb férfit keres - 9 óra 23 perckor megcsörren a telefon - 10 dkg csemegeszalonnát kértél, ehelyett 12 dkg-ot kapsz Nagyon sok lehetséges dolog van ezen a világon. :))

2
Maria
Maria küldte
szeptember 03. 22:09

Szia kedves Krisztina:-) Igen, ez nagyon is lehetséges, miszerint: Az 50 év körüli férfiak sokszor maguknál fiatalabb társat keresnek. További gyönyörű estét kívánok Mindenkinek:-) Tisztelettel és üdvözlettel: Marikától

Csaba
Csaba küldte
augusztus 10. 20:28

@Balázs: Miért éppen 10 év? Mert ennyi ujj nőtt a kezünkre?

1
Balázs
Balázs küldte
augusztus 09. 17:17

Én szerintem, korkülönbségnél max 10 év nem számít. a dolog lényege , hogy mindenki boldog , és megértő párkapcsolatban legyen

1
Laci
Laci küldte
augusztus 06. 10:11

És van még egy variáció, amikor a 30 év körüli hölgy tartós kapcsolatot keres 60-70 éves férfival! Tartós/eltartós kapcsolatot!

2
László
László küldte
augusztus 05. 22:27

Bevallom nem olvastam végig a hozzászólásokat ebben a topicban, de ha az 50-es férfiakra igaz ez az állítás, akkor a hölgyekre hatványozottan igaz. Nem akarok neveket írni, de a minap megnéztem a új képet feltevőket, és 12 nőböl 9 sokkal fiatalabb felső korhatárt adott meg maximumnak, akivel komoly hosszútávú kapcsolatot szeretne. Pl 64 éves hölgy 40-55 évesig. Szóval a téma felvetését nem érzem jogosnak.

1
Csaba
Csaba küldte
augusztus 05. 11:53

@Anikó: „Azt a "sportot", például már nem űzik, legfeljebb csak, elméletben, beszédben.” Itt az hangulatosségre utalsz? Ha igen, visszakérdezek: és a nők? Nem lehet, hogy az a bajunk, hogy az életben - ahogyan a Biblia utal is erre (Prédikátor könyve 3. rész) - mindennek rendelt ideje van, s az az életkor, amelyben vagyunk, már nem optimális párkereséshez? Ha úgy tetszik, aki ennyi idősen keres - ez rám is vonatkozik, még mielőtt valaki szóvá tenné kemény szavaimat -, az már kicsúszott az élet által szabott időből? Valamit nem csináltunk jól? Nem lehet, hogy nem akarjuk észrevenni az élet véges mivoltát? Nem biztos, hogy 183 éves korunkra kellene tervezni a hullámvasutazást, mert könnyen meglehet, sohasem leszünk 183 évesek. Bár reménykedni lehet ebben, viszont én realista vagyok, s a tapasztalat mást mutat. Egyébként meg kit érdekel egy olyan kapcsolat, ahol kulturális programok, beszélgetések, kirándulások vannak hangulatosség, meg nincs? Kirándulni egyedül is lehet, és még csak azt sem mondják meg, merre menjek. Medvével találkozni meg mindenképpen kellemetlen. Színházba is el lehet menni egyedül, csak jegyet venni ne kellene, mert az nyűgös cseppet. Mondjuk akkor is, ha nem egyedül megy az ember. ( https://biblia.biblia.hu/read.php?t=1&b=21&c=3&v=1# )

1
Anikó
Anikó küldte
augusztus 05. 08:45

@Tamas: Kedves Tamás Kérem ne álltalánosítson, hogy az idősebb Nők milyenek. Én már 67-éves vagyok, és nem találok társat magamnak. A korban hozzám illő,/ -10 év./ Férfiakat, már csak az üzletek akciói, hogy mit főzünk, mit nézünk a Tv.-ben, érdekli. Én ennél többre gondolatom, pl. tartalmas beszélgetésre, kúltúr programokra, stb. gondolom több Nő is így van ezzel. Azt a "sportot", például már nem űzik, legfeljebb csak, elméletben, beszédben. Üdv. Anikó

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország