Az igazi FÉRFI és NŐ a társkeresőkön

indította: Ádám
Norbert
Norbert küldte
május 30. 14:28

Ki az igazi? Én úgy gondolom az az igazi aki mellett boldog lehet a másik még ha rossz napja is van a társa mindig megpróbálja jó kedvre deríteni mindig kiáll mellette jóban és rosszban is mindig legyen önmaga és a másikat is önmagáért szeresse persze próbálja jó irányba is terelni a másikat ha tévúton jár a párja és mindig átérezze a társaságát átérezze úgy hogy ki tudjon vele teljesűlni és önmaga lehessen én úgy gondolom ezt jelenti az igazi kifejezés szeretethez fűződik amit szóval nem lehet rendesen kifejezni érzéssel annál inkább ki lehet mutatni amikor törődni igyekszik az egyik személy a másikkal.

Csilla
Csilla küldte
május 28. 20:41

Az a kérdés, ki az igazi? Semmiképp sem valami eszménykép,ideál. Akivel jól érzem magam,felszabadult leszek,és lelki síkon együtt rezdülünk.Aki inspirál, akitől szárnyakat kapok,akit szerethetek,és viszont szeret,aki mellett én én lehetek,és viszont.Akinek az eszköztárában nem szerepel a bántás egyik formája sem. No,ő az igazi.

2
Annamária
Annamária küldte
május 28. 19:42

@Csaba: Teljesen egyetértek veled!

Csaba
Csaba küldte
május 28. 18:41

Ez egy igazán jó kérdés 😊A Nő mindenkinek más mivel nem vagyunk egyformák. Az igazi az aki mellett mosolyogva kelsz fel és várod hogy mikor látod újra .az akinek mosolyog a szeme mikor rád néz. A többi már nem lényeg csak különböző elvárás és hit .amit magának állít fel az ember. Szerintem ez a férfira is igaz talán a hölgyek is így gondolják 😊

2
Ildikó
Ildikó küldte
május 22. 09:03

@Emese:Annyira nevetek... mi olyan egyek vagyunk Emese! ( legalábbis látszólag) Érdekes... évekre szóló barátságokat tudok társkeresőn kötni nőkkel... Az igazi?! Mindenkinek más... én megirtam a nekem valót, ott van a naplómban... de szerintem, talán ha pár ember elolvasta..... Ebből pedig egy utalt rá, aki nyomokban sem tartalmazott belőle semmit, bezzeg ő tudott jelentkezni:) Ha jelzőkkel illetném az Igazim, éppen Emese támpontjai az enyémek is! ( többek között):)

1
Judit
Judit küldte
május 20. 18:38

Ki az igazi? Azok a férfiak tetszenek akik képesek őszinte érdeklődéssel egy másik ember felé fordulni. Igazi társként részt vesznek a hétköznapjainkban, akire lehet támaszkodni. Jó pasi alatt azt a férfit értem,aki külsőleg vonzó (legalábbis számomra) és megfelelő belső értékekkel rendelkezik, őszinteség, megbízhatóság, intelligencia,humor,érzelmi stabilizáció,humor. Ez így leírva egyszerűnek tűnik,a gyakorlatban nem mindig működik. Szerintem az normális elvárás, hogy szeretnék külsőleg és belsőleg vonzódni a páromhoz. Tisztában vagyok vele,hogy nagybetűs Nővé kell válnom, hogy a nagybetűs Férfit bevonzzam az életembe. Már csak egy kérdés. Hol vagytok,hol lehet Veletek megismerkedni?

Éva
Éva küldte
április 26. 23:03

Hogy ki az "igazi"? Erről sokat lehetne vitázni. Az "igazi" mindenkinek más. Számomra!!! az az "igazi" aki, elfogad olyannak amilyen vagyok. Határozott, mégis a fontos döntéseket együtt hozzunk meg. Legyen önálló és önellátó, de tudja elfogadni, ha valaki gondoskodik róla. Legyen őszinte, és ami számomra még nagyon fontos, az a szeretetnyelv. Azaz tudja kimutatni, hogy szeret, és tudja tőlem is fogadni, ahogy én kitudom mutatni a szeretetemet ő felé. De mivel nem vagyunk egyformák, így lesz aki nem fog velem egyetérteni.

1
Róbert
Róbert küldte
április 26. 22:32

@Csilla: Szia! Én nálam ez van, hogy 3 nősténnyel. Akiket szponzorálni kell, ja és semmi . A 50 - 100 - 150 készpénzes kifizetés és havonta. Mint a pláza cicák. Ez igen nagyon szánalmas! Ezen csak nevetni lehet. 😂😂😂 Természetesen a az élet megyen tovább.

Lajos
Lajos küldte
április 26. 22:28

Van valakinek esetleg egy 1975 utáni elképzelése is?

Csilla
Csilla küldte
április 26. 22:19

@Tünde: Akkor én mostanában csak' hímnemű emberrel'találkoztam, mégcsak nem is férfival,nemhogy 'igazi'-val. Nagyon jól összefoglaltad!

Tünde
Tünde küldte
április 26. 19:00

Az 'igazi' férfi magán viseli a igazi tulajdonságokat, úgy mint segítőkészség, védelmező ösztön, a szeretet megélésére való képesség, lénye biztonságot sugárzó. Megjelenése is azt tükrözi, hogy ismeri és elfogadja korlátait, erejét a jó építésére használja. Az 'igazi' nő , lágy, maga a szeretet, jóság és nagy benne a 'babusgató' ösztön. Elfogadó és toleráns, ismeri határait, elveiben nem hátrál meg, képes a jobbításra. Mind emellett mindkét nemnek tudnia kellene emberként viselkedni, kellő tisztelettel, alázattal a másik nem felé. Képesek legyenek fejlődésre minden életszakaszban. Legalábbis szerintem...

3
Erzsébet
Erzsébet küldte
április 26. 15:37

Sziasztok! Ha egy mondatba kellene össze foglalnom: valamiért tudjam tisztelni. Ez bármi lehet, ezt nem a végzettsége fogja eldönteni számomra és nem a külseje, és nem is az anyagi helyzete, hanem a személyisége, kisugárzása, lelkesedése, érdeklődése, amiért tesz, van célja. A humor. Esetemben ez úgy értendő, hogy erőlködés nélkül jó, ha mosolyt tud csalni az arcomra, mert akkor egy hullám hosszon vagyunk.

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország