El tudnátok e képzelni magatokat egy mozgássérült ember párjaként?

indította: Szinyéri
Ági
Ági küldte
április 13. 11:10

Kedves Tibor. Nagyon örülök, hogy mindezt ide leírtad. Csak most találtam, olvastam el. Túl sok az olyan téma a fórumban, amin én már túl vagyok, régen. Talán az életkorom miatt. Ezért aztán, nem érdekel. Értem és érzem minden szavadat. Próbálok röviden fogalmazni, mert a téma bizony bőséges. Sajnos, a magyar embernek (különösen) nagyon nehezen megy az elfogadás. Mindenféle értelemben. Bizonyos szempontból én is más vagyok, mint az átlag. Ezért nehéz a pár találás. De, talán nem lehetetlen. Ezért vagyunk itt, igaz? Vigasz lehet talán, mindkettőnknek, hogy túl sok itt az olyan ember, aki átlagos. És mégsem talál partnert. . Szívesen beszélgetek veled erről. Akár itt, a fórumban. Legalább, érzékenyítünk, kicsit. :DD Azt javasolom, ne add fel. A zsák a foltját mindig megtalálja. Mindig. Türelem kell. És talán egy kis szerencse. Nagyon szeretném elolvasni a könyveidet. Hogyan lehet? Esélyegyenlőség? Talán egyszer majd lesz az is.. , lelki és szellemi értelemben (is). Barátságos üdvözlet. Szeretettel. Fükő Ági

Szinyéri
Szinyéri küldte
április 07. 15:42

Érdeklődő gerinccel születtem és annak egyik fizikai tünetével a gerincferdüléssel műtöttek 2003 január 27-én. A műtét után bénultam le deréktól lefelé máig tisztázatlan okból. Mechanikus kerekesszékkel (amit kézzel kell hajtani) közlekedek és akadálymentesített környezetben az alapvető dolgokban (öltözködés, tisztálkodás, étkezés, toalett használat, stb) nem szorulok segítségre. És mivel egy párkapcsolatban valamint egy párkapcsolati célú ismerkedés a legfontosabb az őszinteség elmondok még valamit. A sérülésem olyan mértékű, hogy én deréktól lefelé nem érzek semmit emiatt állandó katétert hordok mert a húgyhólyagom záróizma sem működik, de a ettől még működik nálam igaz kicsit másabbak az igényeim. Meg tudok felelni a párkapcsolat intézményének. Ennek ellenére bárkivel próbálok ismerkedni falakba ütközök. Kevesen ugyan de van aki egyenesen megmondja hogy azért nem akar velem ismerkedni mert mozgássérült vagyok. Ez igazságtalan! Én is ugyanolyan férfi vagyok mint a többi. Önök erről mit gondolnak?

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország