Előítéletek a társkereső oldalakon

indította: Péter
Kata
Kata küldte
április 25. 16:30

@Krisztina: Én azokra utaltam, akik a mennyiségre hajtanak és nem túloztam.

Balázs
Balázs küldte
április 25. 16:26

Na igen! Van olyan is, aki elfelejtette a jelszavát és nem gondol arra, hogy jelszó emlékeztetőt is lehet kérni a kezdőlapon, így újra beregisztrál 0-ról a társkeresőre! A legtöbb duplikált tag emiatt van, nem trükközések miatt. A rendszer ezeket 90%-ban amúgy szűri, ami átmenne, azokat kérlek jelentsétek.. Köszi!

1
Krisztina
Krisztina küldte
április 25. 16:23

@Kata: van olyan aki azért töröl profilt és regisztrál újta néha,hogy előrébb kerüljön a keresőben. Igaz,akkor se krne mondjuk 2 hetente.

Kata
Kata küldte
április 24. 04:40

@Zsuzsa: Neked meg nagy ❤. Szerettem volna őszintén láttatni a valós helyzetet.

1
Zsuzsa
Zsuzsa küldte
április 23. 23:08

@Kata: Nagyon nagy "lájk". Átfogó, valós képet festettél. Valóban ez megy. (Nagy tisztelet a kivételnek)

Zoli
Zoli küldte
április 23. 21:57

Kedves Kata! Teljesen igazad van és így van,tisztelet a kivételnek! Most épp az egyik írt😀

Zoli
Zoli küldte
április 23. 20:49

@Ati: Kedves Attila! Egyetértek veled. Sose lehet tudni,egy férfi miért kopasz. Ráadásul,egy kopasz férfi is lehet vonzó 3D-ben. @Krisztina: Kedves Krisztina! A fotó nélküli adatlapokkal én sem foglalkoztam soha. Nincs értelme. Valamiért takargatja magát. Tisztelje meg a másikat egy feltöltött fotóval,ha tényleg,komoly szándékkal szeretne társat keresni vagy ne használja az oldalt.

1
Kata
Kata küldte
április 23. 20:15

Fiúk! Olvasom a negatív tapasztalatokat, véleményeteket a nőkről. Csak kérdezni szeretnék az előítélet kapcsán, miszerint a nők régóta vannak fent a társkeresőn. Egyébként sok pasi feljön, 2 nap múlva már talál valakit. 1-2 hét múlva újra itt és ez így megy folyamatosan. Biztos a nők között is vannak ilyenek és vannak olyanok is, akik nem a mennyiséget keresik és nem bárkit bármi áron. És most nem a szőke hercegre várásra gondolok, hanem az értékes emberre. Tudjátok-e, hogy a társkeresőkön az aberráltaktól az alkoholistákon keresztül a pszichotikusig mindenki megtalálható az értelmes, intelligens pasikon kívül? Tudjátok-e, hogy egy nőnek nagyon ésszel kell ismerkednie emiatt? Normális nő először egy kicsit ismerkedni szeretne, hogy érdemes-e találkozni. Érdeklődik. Ő is válaszol(na) a kíváncsi kérdésekre. Azonban mindenki türelmetlen, nem érdeklődik, csak rögtön találkozni akar. Ha leveszi, hogy itt nem lesz gyors ideiglenes numera, szó nélkül már tovább is állt, miközben előtte előadta, hogy tartós, komoly kapcsolatot keres. Aki valóban tartós kapcsit keres megfontolt. Aki ideiglenest vagy lazát keres, rögtön talizni akar. Csak leg kiváncsi a másikra, se a személyiségére, se az emberi értékeire, érdeklődési körére, se a közös pontokra. Ugyanis nem érdekli. Időben versenyezteti meg a nőket. Jó hogy ez a legelején kiderül 2 - 3 mondat után. Tisztelet a kivételeknek!

3
Ati
Ati küldte
április 23. 19:06

@Krisztina: Szia kedves Krisztina! Én pontosan ugyanúgy vagyok a lájkolással vagy éppen a levél írással, egy adott adatlapnál. Ha valaki fotó vagy az írása alapján megtetszik, de éppen nem kedveli a kopaszokat vagy a diplomával rendelkezőket keresi, akkor már lépek is ki az oldaláról és lapozok tovább. Az ember nyílván elfogadja ami az adatlapon fel van tűntetve, de a sokadik után már diszkrimináció az ennyire előítéletesség a kopaszokkal szemben vagy ha nem rendelkezik az ember diplomával. Én pl., azért vagyok kopasz, mert utálom a göndör hajam, hogy mindenfelé kunkorodik. Erre már nem gondol senki 🤔😁😁 Szerintem meg a kutyák játszanak csontokkal. 😀😀

2
Krisztina
Krisztina küldte
április 22. 20:19

A fotó nélküli adatlap nekem is mindig gyanús,de fogtam már ki régebben több trollt,álprofilt korrekt képekkel. Mikor a Badoon voltam már volt hogy azon derültem,hogy a felhasználók több mint fele mérnöknek írta magát,azt se hittem.(pl.intetnetes kábelvezetés a munkája,de amúgy repülőgéptervező mérnök.Előfordulhat persze,de aki azt írta 3 műszakos egy gyárban azt jobban elhittem)

Krisztina
Krisztina küldte
április 22. 20:05

András,a kép nem minden.Sokszor van hogy én pl. azért nem lájkolok valakit,mert ha tetszik is a külseje,van benne számomra valami vonzó vagy nagyon tetszik a szövege,de a korhatára maximuma az én korom alatt van évekkel,vagy max.65-70 kilós nőt fogadna el akkor oly mindegy tetszik-e. Vagy ha 20 km-en belül keres én meg 120-ra vagyok

3
András
András küldte
április 22. 17:06

Sziasztok! Sok női adatlapon még fotó sincs. Az ilyenekkel alapból nem foglalkozok. Másoknak modelleket megszégyenítő fotói vannak. Ők persze max megnézik az adatlapomat, de sosem válaszolnak. A poén az, hogy tapasztalataim szerint 98%-ban a többi sem, pedig még fotóshoz is elnentem, hogy jó képeim legyenek. Szóval nem tudom mit keresnek. Cssk a szőke herceg hajszolása közben nehogy egyedül maradjanak.

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország