Előítéletek az ismerkedés során

indította: Edit
Péter
Péter küldte
augusztus 27. 09:33

Ha valakinek valami nem tetszetös azt nem tudod számára tetszővé tenni akármivel turbózod fel. Aki nem szereti a gicset az nem fog venni disz szobrocskákat. Bármennyire lehet valaki szimpatikus, humoros, jófej, ha van olyan tulajdonsága ami a másiknak kizáró ok akkor abból csak egy jó barátság lehet. Volt tapasztalatom amikor elfogadtam valamit, de hosszu távon nem működött. Tanulva ebből inkább ugy vagyok vele, hogy ne raboljuk egymás idelyét.

3
Roland
Roland küldte
augusztus 26. 23:03

@Edit: Ez női verzióban az ultimate: "ne legyen ősz, kopasz illetve 180 cm alatti" :D

1
Lajos
Lajos küldte
augusztus 26. 22:54

@Emese: Igen, sztereotipiákat viszonylag könnyen gyárt az ember egy morzsányi tapasztalat után is. Kevés fizetés miatt mindenki 2-3 munkahelyen dolgozik... Mindenütt ételárusok és mindenki csak eszik... Mindenütt drága autók, de mozogni senki sem akar... A németek kövérek.. Sajnos ezekbe mindenütt bele lehet futni...

1
Emese
Emese küldte
augusztus 26. 22:34

Köszi. Mivel már régóta nem írok magyarul, biztos akartam lenni benne. Előítélet: a szőke nők buták. Vélemény: a szőke nők nem tetszenek. A férfiak akiknek nem tetszenek a molett nők, az az ő véleményük. Ez egy ösztönös dolog, nem lehet logikusan megmagyarázni. Nem sértés. Ugyanaz mint például amikor egy nő nem akar kopasz férfit. Miért van így? Szavakkal nem tudná megmondani, miért. Egyszerűen nem vonzza. Szerencsére nem általános vélemény: sok férfinek tetszenek a molett nők és sok nőnek tetszenek a kopasz férfiak. (Nekem is ) 😀

2
Lajos
Lajos küldte
augusztus 26. 22:23

Az hogy mi tetszik neked, azt te eldöntöd. De hogy valaki azt gondolja, hogy fogatlan pasik keresnek topmodell nöket miközben azt gondolják, hogy a molettek nem is emberek, az besavanyodott, rosszindulatú elöitélet...

1
Emese
Emese küldte
augusztus 26. 22:11

Mi a különbség az előítélet és a között hogy mi tetszik?

Lajos
Lajos küldte
augusztus 26. 22:00

Nekem csak kérdéseim lennének, hogy formálódjon a világképem: - Ha valaki karcsút keres az miért jelenti azt, hogy a molett már nem is nö? - Ha egy nö fusztrált a sikertelenség miatt, akkor miért lesz minden férfi fogatlan? - Miért vannak a sikertelen párkeresök tele elöitéletekkel? - Sikertelenség esetén miért tudja valaki, hogy mindenkinek mit vagy kit kéne keresnie? - A sikertelen társkeresök mikor kezdenek egy topicot arról, hogy mit csinálnak rosszul ahelyett hogy mindig tudják, hogy mindenki más mindent rosszul csinál?

6
Mona
Mona küldte
augusztus 26. 17:44

én ebben azt bírom, amikor a pasi mackós, vagy láthatóan saját bevallása szerint túlsúlyos...és odaírja, h ne legyen molett.... a másik kedvencem, hogy 45 pluszos pasik kiírják, h ne legyen gyereke....de akarjon még....sztem ezek irreális elvárások. de mindenkinek sok szerencsét kívánok...:)

3
Zsolt
Zsolt küldte
augusztus 26. 17:19

@Edit: Ahogy Ferenc írta, ez ízlés kérdése, nekem pl nem kritérium, hogy milyen az alkat, pedig még fogam is van. Viszont kíváncsiságból megnéztem, pár molett nő adatlapját, és ott van, átlagos sportos férfit keres. Szóval akkor, mi a felháborodás oka?

2
Ferenc
Ferenc küldte
augusztus 26. 16:25

@Edit: A molett is lehet csinos, izgató, senki nem mondta, hogy nem lehet az,de nem mindenkinek, nem vagyunk egyformák. Ha valaki nem vonz külsőleg, nagy eséllyel nem akarod megismerni. Gondolom te se ismerkedsz mindenkivel. Sajnos a külső a döntő, ha tetszik, ha nem. Ezen szeeintem gazán tudsz változtatni. Jó, van akinek nem külső számít, hanem mondjuk a másik életmódja, anyagi viszonyai, de nem ez a jellemző.

1
Edit
Edit küldte
augusztus 25. 21:49

Kedves Férfiak! Gyakran látom az adatlapotokon, hogy NE LEGYEN MOLETT! Ez annyira bántó! Aki molett az már nem is NŐ, nem is ember? Attól hogy 50-60 évesen nem tökéletes a teste egy Nőnek, még lehet ápolt, igényes, szép és kívánatos! Lehet okos, kedves, vidám vonzó... Ti szoktatok tükörbe nézni? Mert fog nélküli, igénytelen férfiak válogatnak a sok gyönyörű, értékes nő között! Senkit nem szeretnék megbántani, de ez most kikívánkozott belőlem! Természetesen akinek nem inge, ne vegye magára! Köszönöm szépen, hogy elolvastátok! 😊Edit

2 3

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország