Férfi őszülés, hajviselet, arcszőrzet a nők szemszögéből.

indította: Tibcsi
László
László küldte
december 17. 08:52

Szerencse, hogy az arcszőrzet ha leborotválják is, újra kinő. A volt feleségem, azt szerette, ha olyan az arcom, mint a baba üllepe. Aki utána volt kapcsolatom, az azt szerette, ha kicsit borostás a képem. Szerencsére nekem mindegy volt, így mindig úgy viseltem, ahogy nekik tetszett 😃 Mondjuk, én nem szeretnék szakállat növeszteni, csak a macera van vele.

Edit
Edit küldte
december 15. 18:37

Nálam az őszes halánték ajándék, 😊bajusz, körszakál jöhet, természetesen csak is ápoltan. Persze nem feltétele az ismerkedésnek.

Éva
Éva küldte
december 15. 17:06

Hú,nálam a szakállas pasik,de még a bajusz sem jön be. Sima bőrüket szeretem😂😂😂 Ősz haj talán még i is tud lenni.

Krisztina
Krisztina küldte
december 13. 18:19

Nekem tetszik, ha egy férfi ősz hajú...a bajusz valamiért nem teszik, a szakáll igen.

Melinda
Melinda küldte
december 13. 18:04

Én a viking típust tartom vonzónak sűrű szakáll és haj. Ilyen párom egyszer volt. Az őszülést személy szerint kifejezetten inek találom. Ugyanakkor ha az ember szerelmes lesz szerintem kevésbé számítanak a külsőségek. Az exem például nem volt dús hajú, kicsit kopaszodott is, a szakálla is őszült már, de egyelőre nem találkoztam még nála vonzóbb férfival, bár azon vagyok. 😅😊 A belseje átragyog annak, akivel egymásnak vagytok szánva.

2
Tünde
Tünde küldte
november 30. 22:33

8 órája nincs itt senki. Úgy gondolom, hogy nekem sem kell itt lennem. Sziasztok lányok és pasik

Tünde
Tünde küldte
november 30. 00:58

@Gabi: Több nő írja, hogy naponta több levelet kap. Én havonta nem kapok csak max. 1-2 levelet. Azok is leginkább snóbliznának-nyíltan, vagy csak céloznak rá. Talán jobb, ha feladom a társ találást.

Gabi
Gabi küldte
november 21. 23:06

Lili! Bölcs gondolatok. Tünde! A probléma nem az, hogy beszélgettél vele vagy, hogy rögtön snóblizni akart veled (aki nem ismeri a szót annak majd elmagyarázom), hanem az a baj, hogy nem a te elképzelésed volt ( fehér haj stb.) Ha tetszett volna a férfi biztos nem lenne most lelkiismeret furdalásod. De örülj neki, hogy túltetted magad és nem vált a partnereddé. Engem naponta 10-en meg akarnak ... (ismerni én most így hívom) de én udvariasan elutasítom őket. Az én koromban már egy "ki nevet a végén" játék többet ér mint a . Általában a végén úgyis én nevetek.

1
Lili
Lili küldte
november 21. 22:33

@Tünde: ne keseredj el! Annyi lökött ember van... 🤪 Nem ér annyit az a pasi, hogy ezen ragódj! Lépj túl rajta! Legközelebb hamarabb kiszűröd, hogy érdemes-e valakire időt pazarolni. Lesz ez még jobb is.😉

1
Tünde
Tünde küldte
november 21. 01:49

@Lili: Sajnos engem még nyomaszt, hogy beszélgettem vele. Értelmetlen volt. Tanultam belőle, ha valaki már az első 5 üzenetben megemlíti, hogy nem csak találkozna, hanem beszélgetne is. Megint én vagyok a vesztes. Engem visel meg, hogy irogattam azzal fehérfejűvel, aki leginkább csak et akart. Figyelek legközelebb a bókokra is, ha lesz. Itt az sem volt. Szerintem az a pasi , aki ezt olvassa, biztos nem fog írni nekem.

Lili
Lili küldte
november 21. 00:24

@Tünde: nekem is van tapasztalatom régi fotókkal, letagadott korokkal... aki már ezeknél nem őszinte, később sem lesz az. Persze a nő legyen mindig őszinte, sose tagadja le a korát.😆🤣

1
Lili
Lili küldte
november 21. 00:10

@Tünde: jól tetted! Nem is kell velük beszélgetned. Sajnos mindig vannak olyan pasik, akik ilyennel próbálkoznak.

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország