Gyerekvállalás és ismerkedés

indította: Tamás
Emese
Emese küldte
február 20. 13:46

Egyetértek Lászlóval, a gyerek téma már az elején fontos, főleg a még gyerektelen, 35 feletti nők esetében. Akkor már kezd ketyegni a biológiai óra... Beszélni kell, nehogy hónapok múlva derüljön ki "anyám, én nem ilyen lovat akartam", akkor meg szenved az ember mert döntenie kell az álma és a már megkedvelt/ szeretett személy között. Igen-nem - még nem tudom. Ha a válaszok egyeznek, érdemes tovább ismerkedni. Nekem elég későn, majdnem 40 évesen jött meg az anyaság gondolata, de akkor elemi erővel. Amikor megismertem a gyerkőcöm apját, 41 éves voltam, ő 35. Előzőleg már röviden cseteltünk de amikor először találkoztunk, minden teketória nélkül feltettem neki két kérdést. 1. Komoly kapcsolatot keresek, nem programot. 2. Abszolút szeretnék egy gyereket. Ha te is így gondolod, ismerkedjünk, meglátjuk, mi lesz. Ha nem, semmi baj, csak mondd meg őszintén. Mivel ő mindkettőre igennel válaszolt, lettek újabb randik... Barátnőim azt mondták, hülye vagyok, elijesztem a pasikat. De minek hazudtam volna, ha így gondoltam? Szerintem már az elején tiszta vizet kell önteni a pohárba. Valamint tapasztalatom hogy nagyon sok olyan nő, aki 25-30 évesen hangoztatja hogy ő nem akar gyereket, 35 felett gyakran megváltoztatja a véleményét. Ezt a tényt vegye figyelembe az a férfi aki biztosan nem akar gyereket különféle okokból. Ha ő továbbra sem akar, de a nő igen, előbb-utóbb szakítás lesz a vége és mindketten szenvedni fognak. Ne ítélje el őt! Az anyaság iránti gondolat hihetetlenül erős tud lenni! Ha pedig a nő a férfit választja, egész életében szenvedni fog a gyerek hiánya miatt. Láttam már ilyen nőt vallásos mániába menekülni.

1 1
Reverencia
Reverencia küldte
február 19. 11:06

Én nem akarok gyereket.

László
László küldte
február 19. 08:05

Azt, hogy valamikor szeretne-e majd valaki gyermeket, azt már érdemes az ismerkedés elején is firtatni, de csak azon a szinten, hogy igen vagy nem és ha az erre a kérdésre adott válaszuk stimmel, ugyan az mindkettőjüknél, csak akkor van értelme a további párkapcs építgetésnek. A párkapcs elején az egymás megismerésén kellene hogy legyen a hangsúly, amibe persze beletartozik az is, hogy miként vélekednek a felek a gyerekekről, de van még egy csomó egyéb fontos emberi tulajdonság is, amit célszerű tisztázni, mielőtt hosszútávra elköteleződnének egymás iránt. Közös gyermeket szerintem csak úgy érdemes vállalni, ha már tutira eldőlt az, hogy hosszútávon (=évtizedek) is együtt fognak maradni a párkapcsban lévők. (Persze a mai világban már van olyan is, amikor egy magányosan élő ember bevállal csak úgy magának gyermeket, gyermekeket, mert pl olyan szinten van anyagilag, hogy ezt is megteheti, stb de ez azért még nem egy általános jelenség. Nem biztos, hogy bárkinek ajánlott az ilyesmi.)

2
Tamás
Tamás küldte
február 15. 23:15

Tudom hogy a nők többsége egy komoly kapcsolatban előbb utóbb szeretnének gyereket vállalni , ami persze érthető is mivel ha egy férfi és nő szereti egymást s ezt leg is kimutatják egymás felé magyarul elnek akkor szerelmük gyümölcseként lesz a baba . Már persze ha nem védekeznek , bár olyat is hallottam már hogy minden óvintézkedést megtettek a felek mégis kisbaba lett a vége . Szóval a lényeg az hogy mikor érdemes ezt megtárgyalni a párunkkal bár tudom hogy a profilján majdnem mindenki bejelöli hogy szeretne-e vagy sem - De mégis ... Ha nem is már rögtön az első randin de minél korábban hogy ne legyen kínos a szitu vagy ha már úgymond megvolt az első együttlét és nőm állapotos és akkor kapok a fejemhez hogy ja én mégsem akarok gyereket vállalni a nőm viszont igen...na bumm Ez a kínos szitu...🤔🤔🤔🤔🤔 S talán ez a kapcsolatot is tönkre teheti 🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐 Persze ez csak egy nagyon kezdő érdeklődés. 🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország