Hogyan lehet hatékonyabb és ütősebb az online profilod?

indította: Balázs
Lili
Lili küldte
február 20. 12:55

@Péter: minden bizonnyal! Szóval, tedd fel azt a fotót!

Péter
Péter küldte
február 20. 07:11

Hm. Nekem van egy karatésan tartásoló fotóm...ha feltöltöm, akkor ütős lesz a profilom?

1
Lili
Lili küldte
december 27. 19:40

@Emese: mert a jóga nem verekedős sport, ott az ember nem vezeti le a stresszt ütéssel, rúgással, ott befelé figyel, saját magára...😊

1
Emese
Emese küldte
december 26. 08:11

Kedves Lili! Mindenki űzze azt a sportot ami kedvére való. Miért lennél önző mert jógázol? A sportot valaki nem másért csinálja -ritka kivételektől eltekintve- hanem saját magáért...

1 1
Lili
Lili küldte
december 20. 17:46

@Emese: bármelyik sport jót tesz ilyenkor. Például tenisz közben is el tudjuk képzelni annak a fejét a labda helyett, akit nem kedvelünk és jól megütjük!😅 De én csak jógára járok, mert önző módon magammal foglalkozom... meg korizni néha, ott tök jól fel lehet gyorsulni és suhanni. Jó kis izommunka.😉

1
Emese
Emese küldte
december 20. 16:42

Minden elvalt nonek en ajanlom a kick-boxot! 😀 Szomorusag, harag, siras, koromragas,kompulziv shoppingolas, csokimajszolas es a tobbi, a valassal jaro tunet remek ellenszere! Plusz meg az alaknak is jot tesz!

1 1
Krisztina
Krisztina küldte
december 20. 16:29

@Emese: 😃😃😃

Emese
Emese küldte
december 20. 16:07

Ha az a fotóm lenne fenn a profilon amin ütöm a boxe-zsákot, akkor a profilom biztos ütősebb lenne. Bocsánat, most jutott eszembe és nem hagyhattam ki a poént. 😀

1
Krisztina
Krisztina küldte
december 19. 14:03

@Lajos: Szerintem egy sokéves kapcsolat eltitkolása az olyan esetben lehet, ha pl. az eltitkoló bántalmazta az exét és emiatt történt a szétválás. Vagy eltitkol valaki azért, mert a gyermekeit az exnél hagyta és nem is kíváncsi rájuk.

Mária
Mária küldte
december 19. 13:44

Sziasztok:-) Tökéletesen igazatok van abban, hogy az igazat kell megadni magunkról.... Máskásképp nem is szabad tenni.... TE legyél a képeken: -) Üdvözlettel Marika 😊

Lili
Lili küldte
november 24. 23:32

@Lajos: semmire sincs garancia az életben. Van, aki csalódik a házastársában és több év után derül ki, milyen is az az ember valójában. Ez nálam így történt, utólag bánom, hogy nem előbb váltam el. Van, aki meg élete végéig kínlódik egy rossz kapcsolatban vagy a többi útjába kerülő társjelölttel szemben is azt érzi, hogy az átverheti, ezért inkább saját maga veri át a másikat. Aminek nyilván nem lesz hosszútávú, komoly, csak egy komolytalan kapcsolat az eredménye.😉

1
Lajos
Lajos küldte
november 24. 23:13

Valaki mondjon már egy példát, jogy mi lehet az a titok, amit ismerkedéskor elhallgattak és egy húsz éves kapcsolatot tönkretesz... Értem én, hogy itt mindenkinek megvan a maga sebe, de azért egy kapcsolat a kölcsönös bizalmon és tiszteleten alapszik nem? Lehet lódítani az adatlapon, de ha valaki kapcsolatot akar, akkor az saját magát mutatja be a randikon nem pedig a fantáziáját... Ha valaki meg hazudozik az remélhetőleg előbb-utóbb kiderül... Szerintem is a legütősebb adatlap az őszinte... De garancia nincs...

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország