Honnan tudod, hogy tetszel a másiknak az első randin?

indította: Balázs
Maria
Maria küldte
július 20. 00:42

Kis kiegészítés még: már döntöttél TE, mint FÉRFI a folytatást illetően.... További gyönyörű álmokat kívánok Nektek:-) Marika

Emese
Emese küldte
július 19. 23:19

Abból, hogy hív egy másodikra.

Maria
Maria küldte
július 19. 22:17

Erre nagyon egyszerű a válasz: egyszerűen érzed és érzitek, hogy nagyon bejössz a másiknak.... 25-20 méterről megérzed, hogy bejössz valakinek vagy sem, látod, érzékeled... Aztán pedig: A találkozás első másodpercétől kezdve egészen az elköszönésig bezárólag.... A tekintetből, az érintésekből. Én sajnos olyan részletességgel tudok írni, hogy itt most ebben a pillanatban meg kell állnom.... Mert a társkeresésnek, a személyes találkozóknak olyan varázsa van, hogy azt át kell éreznetek.... Tényleg csak a legjobbakat kívánom Nektek... DE azért egy-két dolgot még megosztok Veletek: Randi után 2-3 nappal illik megmondani, hogy hogyan döntöttél... A másik pedig, hogy felajánlod neki a folytatás lehetőségét.... Amennyiben úgy döntöttél, hogy Ő álmaid NŐ-je és szeretnéd jobban megismerni.... Ennyit tőlem Nektek, a többi már a Ti dolgotok.... Vedd a kezedbe az irányítást, légy határozott és bízz magadban:-) Üdvözlettel Marikától

Csaba
Csaba küldte
április 06. 23:56

@Zoli: Nem kétlem, de súlyos órák mennek el az utazással, csökken a túlélés esélye, sokba kerül, és effélék.

1
Zoli
Zoli küldte
április 06. 23:28

@Csaba: Kedves Csaba, Pont két éve megismerkedtem itt egy debreceni hölggyel, 2,5 hónapig jártam le hétvégente hozzá autóval, illetve kétszer ő jött Budapestre, meg voltunk Egerben is. Nem a távolság miatt dobta fel a dolgot, a volt élettársa visszakönyörögte magát (pedig már voltak tervek mo-i, meg külföldi nyaralásra is, előbbi be is volt fizetve). Zoli

Csaba
Csaba küldte
április 06. 17:28

@Tünde: Értelemszerűen egy budapestinek távol van egy debreceni. Habár... én most vettem, vacsorára megfőzöm. :)

1
Krisztina
Krisztina küldte
április 06. 15:12

@Emese: Ugye, a tánc milyen jó? Nekem nem csak az, amikor én nagyon jól érzem magam, az is szuper érzés, amikor boldog embereket látok magam körül... Randi? Az micsoda...csak komolytalanok keresnek...

1
Zoli
Zoli küldte
április 06. 11:11

@Tünde: Kedves Tünde, Sajnos történelmileg-földrajzilag így alakult hogy a jelenlegi Magyarország területén Budapest messze a legnagyobb város, a környéke pedig, Pest megye egy része a legnagyobb agglomeráció. Itt él az ország lakosságának harmada. Debrecen a 2024-es hivatalos 202000 fős lakosságszámával két nagyobb budapesti kerületnek felel meg. Lehet ez ellen ágálni, csak értelmetlen. Zoli

Marci
Marci küldte
április 05. 21:42

A legutolsó első randimon esett az eső, ezért én tartottam az esernyőt séta közben. És a lány egyszer csak belém karolt. Akkor éreztem, hogy itt lehet valami. Lett is😊

3
Tünde
Tünde küldte
április 05. 21:17

@Csaba: Budapesten túl már nem is élnek emberek? Sajnálom, ahol most élek az az ország második városa.

Tibor
Tibor küldte
február 25. 15:46

@Tünde: Ha kicsit mélyebben nézed meg, X generációs "korai érkező" vagyok (1964). Még az osztálytársaim többsége is BabyBoomer, szóval, ha olyan hölgyet szeretnék találni, akivel összeillünk, azt érdemes a saját csapatomban keresni. Az 50 alatti hölgyek pedig szinte biztosan túl fiatalok hozzám (mi lesz 5, 10... év múlva?)

Csaba
Csaba küldte
február 22. 12:05

@Emese: Ezzel nagyon egyetértek! Mondjuk az élet igazságtalansága, de épp a kiegyensúlyozott párkapcsolatban élő ember boldog, ezáltal vonzó. :) Lehet sokat tenni, de az egyedüllét, -lelki magány az, amelynek keserűsége lehet annyira átható, ami már nem vonzó. Bár, ha minden más téren megteszi alanyunk, amit tud, máris partyképessé válik. :) Függetlenül attól, hogy az illető nő vagy férfi.

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország