Humor a társkeresésben

indította: Emese
Emese
Emese küldte
március 28. 15:04

Oscar Wilde-ot lehet szeretni vagy nem, de sok aforizmájával nagyon beletrafált az igazságba! Egyik kedvencem: " Sose vitatkozz egy idiotával: lehúz a szintjére es ott legyőz a tapasztalatával!"

Imre
Imre küldte
március 14. 16:40

Kedves Emese! Önkritikát az SZKP, vagy Sztálin elvtárs legjobb tanítványának, Rákosi Mátyás pártjának a kongresszusain szoktak gyakorolni megtévedt bolsevikok, de mivel úgy kommenteltem, hogy nem olvastam el a vitaindítód első bejegyzését, és úgy éreztem, ez részemről fals hozzászólást eredményezett, ezért elnézést kértem.😄 Üdvözítő, hogy nem mások által leírt, hanem saját magatok által megélt humoros történetekkel írtatok meg, jóllehet a helyzetkomikum a humornak csupán egy fajtája a sok közül, sőt olyan értelmezés is van, ami ezt, a viccel egyetemben nem sorolja a humor kategóriájába.

Emese
Emese küldte
március 14. 13:50

@Kedves Imre! Ez a topic az én "szülöttem" tehát természetes hogy megpróbálom életben tartani! Mint egy delfin anya aki újszülöttjét a víz felett tartja amíg meg nem tanul lélegezni 😀 Köszönöm az önkritikát, ritka férfi az aki beismeri hogy tévedett. @ Kedves Lajos! Mire gondoltál a "savanyú szőlő "megjegyzéseddel? Ha kifejtenéd, kíváncsi vagyok! @Kedves Anna és József! Jópofa történetek! Velem orvos lévén sok muris dolog történt. Az egyik legjobb: Bejön egy 82 ! éves betegem és diadalmas hangon, mint Napoleon egy győztes csata után, közli velem: Voltam egy nővel!!!! Megállom hogy ne nevessek és válaszolok: Ennek nagyon örülök de miért van itt? Na kiderült hogy egy prostival volt dolga akitől elkapta a gonorreát. Semmi komoly (80 évesen már nem okoz meddőséget) és van rá gyógyszer. Boldogan távozott a recepttel és később többen mondták hogy a nyugdíjas kártyapartikon gyakran dicsekedett vele. 😀

1
József
József küldte
március 13. 07:23

@Zsuzsa: :D : D :D

József
József küldte
március 12. 21:26

@Zsuzsa: már leírtam a Lajos felhasználó kért egy vices valamit . megtettem :D

Zsuzsa
Zsuzsa küldte
március 12. 20:17

@József: szegény"fiúk",hogy minek vagytok kitéve.Vigyázzatok azokkal a bogárkákkal!!!!Akkor már inkább a veet-et javaslom😂

Zsuzsa
Zsuzsa küldte
március 12. 20:11

@József: jöhet

József
József küldte
március 12. 13:32

@Lajos: ... nos nekem is volna egy ehhez hasonló sztorim ! előre bocsátom nem velem történt meg erre kisdobos becs szavamat adom . nos csapjunk bele ! kicsit hosszú lére eresztem a történetet. volt egy nagyon kedves Sanyi nevű barátom ( RIP ) . azt kell tudni róla , hogy ő sajnálatosan paralízises volt és ebből kifolyólag a hölgyek nem halmozták el bájaikkal . na ez a Sanyi fiú egyszer valahogy bekerült két comb közé ami azzal járt , hogy sikerült beszereznie lapos "bogárkát" amire kicsit sem gondolatott . első nekifutásra petróleum segítségével próbált megszabadulni az állatkáitól . attól meg olyan büdös lett mint egy festék raktár . gondolt egy okosat és leborotválta a férfiúi ékességét . ezzel nem is lett volna baj , csak tutira akart menni és kiötlötte , hogy Chematox -ot hívja segítségül a 100 % os hatás eléréséhez . na ez amit nem kellett volna ! a frissen borotvál területet beszórva kellett rájönni , hogy ez egy nem igazán átgondolt lépés volt , mert olyan szinten csípte, marta , égette a cerkáját , hogy egy bengáli tigrist megszégyenítően üvöltve kezdett el rohangálni ( már ahogy tudott ) a dohányzó asztal körül , mindezt olyan sebességgel , hogy még talán a Ben Jonson - ra is rávert volna egy tizedet százon. ezt mind a szemem láttára ! gondolhatjátok , hogy amikor végre szóhoz jutottam a fuldokló röhögéstől , két lélegzetvétel között . csak annyit tudtam neki kinyögni : "mosd le gyorsan" !!! - még évek múlva is hangos röhögés volt , ha szóba került sztorizgatás közben .... :D

1
Anna
Anna küldte
március 12. 13:22

Corona időben randizni nem egyszerű 🤣🤔 Tudni kell, itt minden pékség, Meki és társai csak elvitelre szolgálnak ki. Tegnapi történet Münchenben( mellett). Jelenleg én nagy ívben kerülöm a tömeget vagy a forgalmas helyeket,így tegnap eleget téve egy kávés ismerkedős meghívásnak, megbeszéltük hogy a Mekinel veszünk kávét és a parkolóban tudunk beszélgetni. Tökéletesnek tűnt, csak az orkán erejű széllel nem számoltunk. Kitaláltuk menjünk valami nagyobb épület ( Barkács áruház,) mögé parkolni, majd ott jobb lesz..Mega komikus volt ahogy két felnőtt keres magának az utcán " búvóhelyet"🤣 A csattanó hogy végül a mező szélén háttal a széliránynak, leparkoltunk egymás mellé, érdeklődő ajtóval mindenki ült a maga kocsijában és így beszélgettünk 🤣🙂 Még mindig mosolygok ha rá gondolok, hogy mit gondolhattak akik látták ezt a két' lököttet"🤣 De még 50 után is leleményes az ember, a Corona miatti biztonságot is betartva.

3
József
József küldte
március 12. 13:02

@Zsuzsa: ...egy hasonló vidám (? ) esetről én is beszámolhatnék , ha igény lenne rá . :)

József
József küldte
március 11. 16:26

@ Lajos megtaláltam ! köszönöm a segítségedet !

Lajos
Lajos küldte
március 11. 13:22

@József: A felsö menüben az "Aktivitik" alatt találod a fórumot. De most írj gyorsan egy viccet ide, mert ez a humoros topic és itt nem szeretik a savanyú szölöt...

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország