Humoros, vicces, meghato elso talalkozasok, ami megmaradt egy szep emleknek.

indította: Zsolt
Sándor
Sándor küldte
december 03. 20:35

@Piroska: Te tényleg egy humoros ember vagy!

1
Piroska
Piroska küldte
november 22. 07:24

Sziasztok itt a következő! Nem társkereső, egy ügyfelem, régóta beszélgetünk, valamelyik este mondja, hogy mennyire szerette a diós kosárkát, és láss csodát szétnézek a spájzban, megtaláltam a formákat, 2 napig gondolkodtam, el kezdjem e a pepecselést, nem kis feladat, tegnap este megsütöttem, hívom , gyere át , fotozd be, homályos , nem jó a telóm kamerája, kérdi, hogy csináltam , mondom, belelapigattam a tésztát a formába, az úgy nem jó, ki kel nyújtani , és kiszaggatni, át is küldte a linket, mert akkor nem szabályos a széle, és van ahol vastagabb a tészta!!! 😃😃 Na az én sütimtől nem fog fulladásos halálban távozni az élők sorából!!!😃😂😂

3 3
Emese
Emese küldte
november 06. 22:30

Kedves Éva, akkor mondhatjuk így? Akkor és ott arra volt szükséged amit ő adott.

1
Éva
Éva küldte
november 06. 13:28

@Lili: Szia Lili! Egyértelmű és világos,minden erről szólt. Mindenféle képpen kihasznált minden szempontból. Ami a barátt illeti,erről szólt részéről a történet,de voltak az első félélvben események ahol ő is megingott. Abban is egyetértek,mikor egy pasi előjön azzal dumával,hogy mennyire boldogtalan a feleségével,s válni akar stb. történet. Egy ilyen című jelenetem volt egy pasival nem rég ismerkedéseim során. Még én voltam a szemét a szemében,mert nem mentem bele a játékaiba. Van a mondás,,Legjobb védekezés a támadás" Az ajándékok pedig önmagukért beszélnek,evidens az a gondolatod,ha szeretett volna.... Nincs mit szépíteni,beleestem a hálójába😊 Megtörtént anno,így jártam😊

1
Éva
Éva küldte
november 06. 13:13

@Emese: Szia! Természetesen mindennel egyetértek,s ez így van. Tudtam és tisztában voltam a helyzettel mi miért történik,de ahogy mondtam a ,,Szerelem vak",s nem akartam tudomást venni a valóságról. Talán betudható annak is,hogy előtte egy 8 éves kapcsolatomnak lett vége,s menekülés más karjaiba című történet. Utólag így látom a menekülés volt az erősebb,na meg az új szerelem érzése vonzott. Néha elveszíthetjük a fejünket még okosan is😊

2
Emese
Emese küldte
november 05. 21:26

Mennyire mások vagyunk... ha engem így átvertek volna (ami nehéz lenne de nem lehetetlen) tutira nem mennék ki a piacra, még hogy barátja maradjak! Egye meg a zöldségeit más. 😀 Teljesen egyetértek Lilivel, valószínű hogy az otthoni szekér kicsit döcög de azért megy és az illetőnek esze ágában se volt leugrani róla. Az iskolában kellene tanítani hogy kell felismerni a kamu szövegeket. A nők ne dőljenek be az alábbi kifejezéseknek: - semmi nincs a feleségemmel, rosszul élünk, külön alszunk - ha nem adod ide azt jelenti hogy nem szeretsz Stb. Stb. A férfiak: - jaj de jóképű vagy, úgy szeretnélek megismerni, küldj pénzt a repülőjegyre - jaj de jó hogy tudsz festeni/villanyt szerelni/tapétázni ... a munka végeztével meg viszontlátásra. Stb. Stb.

1 1
Lili
Lili küldte
november 05. 20:20

@Éva: ez a "boldogtalan házasságban él és közös a vagyon meg a vállalkozás" gyakori kamuduma a férfiaknál. Egyszerűen könnyebb barátt tartani és ott a családi fészek, ahová mindig hazamehet. Ha tényleg fontos lettél volna neki, akkor tudott volna ajándékot venni, virágot is bármikor.

3
Lili
Lili küldte
november 05. 20:06

@Éva: nem kicsit... túl hosszú lett.

Lili
Lili küldte
november 05. 20:05

@Éva: a hölgy felesége?🤣

Éva
Éva küldte
november 05. 17:50

Úgy látom nem lehet megnyitni a linket.

Éva
Éva küldte
november 05. 17:19

@Emese: Szia Emese!😊 Ez így van,nagyon szerelmes lettem,de viszont is így volt részéről. A kérdésed okos. Egy idő után az ember igen,ahogy én is,elkezd kiváncsiskodni,miért nem megyünk hozzá,miért nem ismerhetem meg a szüleit. Persze voltak kifogások,mesék,hazugságok. Egy szavát nem hittem és maximálisan tisztában voltam a helyzettel mi miért történik. De van a mondás ,,A szerelem néha vak" Nem akartam tudomást venni a valóságról. És igen,a történetből az jön le kihasznált,s valamilyen szinten valóban így volt. Én voltam a hülye hagytam magam megvezetni,még úgy is ahogy fent is írtam tisztában voltam azzal,hogy kihasznál. Aztán végül mikor elszólta magát a feleségéről és családjáról akkor mindent elmesélt. Elmesélte többek között,hogy egy boldogtalan házasságban él,de a gyerekei és a megszerzett vagyon miatt sosem fogja elhagyni a családját. Családi vállakozásuk van még most is. Szakításunk után még barátként tartottuk egy darabig a kapcsolatot,sőt mondta mikor lesznek feleségével kint a piacon,s ha megyek ki a telekre ugorjak be hozzájuk.

2
Emese
Emese küldte
november 05. 17:02

Kedves Éva, Nem haragszol ugye hogy ha azt mondom hogy ez szerelem volt részedről de a pasi részéről csak kihasználás? Valamint megkérdezem: hogy nem tudtad kideríteni 2.5 évig hogy nős? Szerintem az első fontos dolog a megismerkedés után: meggyőződni az illető komolyságáról és arról hogy nem hazudik. Megismerni a szüleit, a barátait, a munka- és lakhelyét. Akár úgy is hogy még egy csók se csattant el! Nem kell barátnőként legyek bemutatva, sőt jobb is ha egyszerű ismerősként mutat be. A gyerek apjának a szüleit 3 héttel megismerkedésünk után már láttam. Nemrég volt egy komoly érdeklődő akivel végül nem voltunk kompatibilisek de mind szüleit, mind gyerekeit megismertem az elején. Ha egy pasi (vagy nő) kertel, hárít ilyen esetekben, valami van van a fején, én ejtem, nem akarok veszkődni. Azt pedig ha valami nem tetszik, rögtön meg kell mondani... különben rendszer lesz belőle. Néma gyereknek anyja se érti a szavát! (Lásd Női - férfi komunikáció 3. Napló) Utolsó: a pénzükkel smucig emberek az érzelmeikkel is azok. Elkerülendőek. Én már az első salátás ajándéknál a szemébe nevettem volna mutatva hol az ajtó.

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország