Ismeretlen ismerős és a Valentin-nap

indította: Attila
Lili
Lili küldte
március 19. 20:53

@Attila: mindjárt fogsz tudni írni.😉

1
Attila
Attila küldte
március 19. 20:23

Pontosabban szerettem volna, csak nem tudok. :(

Attila
Attila küldte
március 19. 20:22

@Lili: Írtam priviben. Ne haragudj, de inkább ott kérek néhány ötletet, mint itt, nyilvánosan. Köszönöm ha elolvasod, és írsz valami "okosságot"! :)

Péter
Péter küldte
február 21. 22:37

@Emese: Szia Emese. Hát, mostanában nagyon bejönnek a filippínó nők, picurkák, meg gyönyörű arcuk van. Egyik munkatársamnak a felesége Veszprémben dolgozik egy gyárban és mesélte, hogy sok filippínó nő dolgozik ott. Aki ölelést küldött egy fiatal, tehetséges, szárnyait bontogató kis tündér.

Emese
Emese küldte
február 21. 22:23

Nahát Péternek milyen élményei vannak!!! Egy Fülöp-szigeteki hölgy küld üdvözletet neki 😀 Külföldi feleségre gondoltál már, Péter?

Lili
Lili küldte
február 21. 20:45

@Attila: pedig drukkoltunk neked! Szóval most már kapd össze magad és számolj be egy romantikus történettel nekünk!😊

Attila
Attila küldte
február 21. 20:33

@Lili: Szia Lili. Sajnos sehogy sem sikerült összehozni a meglepit. :( Amunkám miatt össze-vissza járok dolgozni, nincs normális életem, és így nehéz volt megoldani. Sajnos elmaradt, de amint lehetőségem lesz, bepótolom.

2
Péter
Péter küldte
február 20. 04:45

Sziasztok, Valentin napra kaptam virtuális ölelést egy Fülöp-szigeteki színész -és énekesnőtől facebookon. Nagyon aranyos teremtés...😅

1
Lili
Lili küldte
február 16. 19:24

Attila eltűnt?🤔

Lili
Lili küldte
február 14. 13:39

@Attila: ma van Valentin-nap és kíváncsi vagyok, végül hogy lepted meg szíved Valentináját!🤗 Ugye romantikusan?

1
Zoltán
Zoltán küldte
február 14. 01:12

Jaj, már egy órája Valentin nap van, és én nem tudok aludni! Remélem kapok valakitől legalább egy kisbuszt, vagy esetleg kisebbet. Nem az érték a lényeg, csak sok legyen!

1
Tünde
Tünde küldte
február 09. 22:38

Azt gondolom, hogy ez a gyerekesekről szól. Ja, hogy én már öreg vagyok? Igen. Na de, azért még élek. Egészséges vagyok és társat keresek. Bárhol legyél Záhony és Hegyeshalom között.

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország