Kedves történetek és pillanatok, amik mosolyt csaltak az arcodra

indította: Ágnes
Reverencia
Reverencia küldte
július 18. 20:50

Ma megkérdezte a kisebbik unokám (9 éves), hogy hány éves vagyok. Amikor elárultam, hogy 56 éves vagyok, azt mondta, hogy "akkor te már nagyon felnőtt vagy..."🤣

1
Balázs
Balázs küldte
június 26. 23:03

@Emese: Jót nevettem, köszönöm! Csibe nem, tojásrántotta viszont igen, az sem olyan rossz eredmény 😄

1
Emese
Emese küldte
június 26. 22:56

Ma ex-anyósnál kávéztam reggel. Szegény, elesett, eltörte a karját, nehezen mozog, fájdalmai vannak. Sokat panaszkodott, na gondoltam, elterelem kicsit a témát másra. Ő és férje hivatásos földművesek (parasztok) voltak. Mesélte hogy 5 tyúkja volt, tegnapelőtt négyet elvitt a róka, csak egy maradt. Ebből a beszélgetésből az kerekedett ki hogy ahhoz, hogy a tyúk tojásokat rakjon le, nem is kell kakas! Egy szingli tyúk is tud tojni, csak nem lesz belőle csibe. Ahhoz kell a kakas. Mindezt 56 évesen tudtam meg. Jobb későn, mint soha! 😀

1
Zsuzsa
Zsuzsa küldte
május 27. 17:28

Egy nőnek talán a legcsodálatosabb élménye az amikor gyermeke születik. Ma van a lányom szülinapja, ilyenkor újra és újra lejátszom képzeletben az érkezését. Mikor először a kezembe vehettem, átölelhettem, felejthetetlen.😍 Meg az is, hogy szakadt a hó, 49 évvel ezelőtt, május 27-én. De az is lehet, hogy másnap. A lányom születését talán csak egy/kettő dolog übereli, amikor az unokáim világra jöttek. 😍

2
Reverencia
Reverencia küldte
május 26. 21:07

Bekapcsoltam a kedvenc zenéimet és letettem a nyomógombos Nokiámat az ágyra. A kétéves unokám pedig ott állt az ágy mellett, és önfeledten hallgatta a 100 Folk celsius együttes Pom-pom című számát. Zenehallgatás közben eleinte csak a fejét ingatta, majd az ágy szélébe kapaszkodva táncolt. Beszélni még nem beszélt, de láttam a mosolygós szemén és az arcán, hogy nagyon tetszik neki ez a zene. Sokszor vissza kellett játszanom neki, és még az anyjának is át kellett küldenem, hogy otthon is hallgathassa. Nagyjából egy évig csak erre a dalra volt hajlandó elaludni. Ez volt az a dal, amivel meg lehetett vigasztalni, ha valami elszomorította.

1
Emese
Emese küldte
május 09. 07:36

A gyerkőc újabban rászokott a versolvasásra. Először olaszul mondogatta őket aztán elővettem a régi "Nefelejcs" kötetet, ami még az enyém volt. Abból olvasok fel neki, főleg este, a mese helyett. Én elkezdem: Egy csepp, két csepp, öt csepp meg tíz.... Ő pedig befejezi. Édes 😀

1
Marci
Marci küldte
április 19. 21:40

@Tamás: Én még voltam fent a tetején is. Amikor még nem kezdték el bontani, be lehetett lógni:)

Tamás
Tamás küldte
április 19. 20:25

Egy kedves pillanat amely mosolyt csalt az arcomra: Amikor nézem 😍Emília Clarke 😍 filmjeit S látom őt mosolyogni hát komolyan mondom elfelejtem minden bánatomat és gondomat úgy érzem ő miatta van még értelme az életemnek . Ahogy a Múlt karácsony c. filmben énekli a George Michael számot ( Last Christmas ) és az édes mosolya a bájos gyönyörű arca ... Nos szóval ez gyönyörű kedves pillanat volt

Tamás
Tamás küldte
április 19. 20:05

Nekem az amikor megláttam a pécsi magasházat 2004 nyarán amikor . Orfűn nyaraltam és egy nap átmentünk Pécsre egy kis város nézésre a szüleimmel S apám mondta hogy itt van Közép Európa legnagyobb lakatlan épülete . Megláttam s azt mondtam Hű azta . Szóval annyira megfogott az épület hogy amikor hazajöttünk a nyaralásból beleástam magamat a Magasház történetébe megismerkedtem egykori lakókkal sőt még tanulmányokat is csináltam róla . Sajnos a Magasházat végül le kellett bontani mert mert sehogy sem tudták hasznosítani . Nagyon sajnáltam nagyon gyönyörű épület volt .

1
Norbert
Norbert küldte
április 11. 20:33

Nekem sok régi szép emlékek fűznek a szabadkai mamámhoz. Szegény nem láthatta ahogy fel növök. Még kis koromban eltávozott. De emlékszem gyerekként nagyon szerettem nála lenni. Mindig egy nagy dobozban tárolt nekem játék figurákat. Amivel tudtam játszani. Kint az udvaron volt nála egy madárház. Apum mesélte hogy hullámos és nimfa papagájokat tartott benne. Volt egy ól ahol nyulakat tartott. Nagyon értett a süteményekhez. Illetve finom húslevest és ebédet főzött mikor voltam nála. Most is apummal mindig megbeszélem mikor ki megyünk. Hogy menjünk ki a sírjához. Egy évben többször ki megyek hozzá. Mindig szépre csinálom a sírját. Hiányzik, nem felejtem el sosem a régi szép emlékeket mikor élt még.

2
Krisztina
Krisztina küldte
december 30. 20:12

@Zoltán: off: csodaszép Demjén 😊mi évekig Egerszalókra jártunk dec. 31-én.

Zoltán
Zoltán küldte
december 30. 15:33

@Krisztina: Ó, a tél általában nekem színesen telik, leszámítva a két ünnep közötti nyomasztó hangulatot. Ilyenkor én sem dolgozok annyit és a kultúra irányába hangolódok. Most épp hívott egy barátom hogy holnap elmennénk sokan túrázni egy szellemfaluba, aztán nála a nagy házbvan lenne a Szilveszter. Ez jó szokott lenni mert jönnek Pestről meg mindenhonnan az országból a barátok, színészek, zenészek, artisták, képzőművészek családostól 25-30-an és nagyon kreatív szokott lenni. Kaparóssorsjegy a beugró és amit a végén összekaparunk azt a nyereményt a következő bulra költjük. Másnap elsején pedig kocsibaszállunk, és elmegyünk Demjénbe termálfürdőzni. Aztán tőlem jöhet a 2023. :)

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország