Kép és valóság a társkeresés során

indította: Annamária
Matild
Matild küldte
január 29. 09:38

Óriási a különbség egy jól sikerült fotó és az eredeti alany között!! Van aki fotogén, van akinek tehetsége van a fotózáshoz.Nekem is voltak csalódásaim és én is okoztam csalódást a fotóim alapján.Soha ne ítélj elsőre!!!

1
Matild
Matild küldte
január 29. 09:37

Óriási a különbség egy jól sikerült fotó és az eredeti alany között!! Van aki fotogén, van akinek tehetsége van a fotózáshoz.Nekem is voltak csalódásaim és én is okoztam csalódást a fotóim alapján.Soha ne ítélj elsőre!!!

Márta
Márta küldte
január 28. 00:11

Nem vagyok fotogén,rólam művészet elfogadható fényképet készíteni,de sohasem jutott eszembe,hogy egyet is retusáljak. Feleslegesnek tartom,az első találkozásnál úgyis kiderül minden. Nem is értem meg azokat,akik más névvel,életkorral,régi( 10-20 évvel korábbi) fotóval jelentkeznek egy társkereső oldalra. Találkoztam olyanokkal ( néhányan még most is itt vannak🙂),akiket az első találkozásnál nem ismertem meg. Az illető adatlapján sem a kép,sem az adatok nem egyeztek a valósággal. Nekem is van fenn olyan képem,ami már pár éves,de folyamatosan frissítem ,a jelenlegi profilképem kb 2 hónapos , 2023 december közepén készült.az adataim pedig valósak.

Maria
Maria küldte
január 27. 22:07

Élőben, személyesen találkozni szerintem az egyik legszebb, legfantasztikusabb dolog a világon.... Általa annyira boldoggá tehetitek egymást: örülni egymásnak, sok-sok örömteli pillanatot, egy kis beszélgetést is jelent ez... Nem szabad félni tőle: tegyetek meg mindent Magatokért, legyen kellő mértékben önbizalmatok, találkozzatok élőben... Legyetek tisztában az értékeitekkel: mi tesz széppé, gyönyörűvé, igazisá, markánssá... Mely színek állnak jól, melyek sápasztanak? Sminkelés: soha és sehol sem túl sokat - ez legyen Előttetek. Legyenek friss, aktuális képeitek: vagy szánjatok kicsit több időt a fotózásra... A legjobbakat töltsétek fel, hiszen nem csak Te vagy kíváncsi a másikra, hanem a másik is Rád // Rátok! Akkor is van tovább, van folytatás, ha mégsem találjátok egymást szimpatikusnak... Mindig: talán egy-két könnycsepp, de aztán megrázzátok Magatokat és mentek tovább.... Most eddig elolvastál, ennek nagyon örülök: egyenes a hátad, húzd ki magad. Nézzetek a tükörbe: elégedettek vagytok azzal, amit láttok.... Remélem, hogy nagyon nagyon és hogy boldogok vagytok: hidd el, gyönyörű vagy és egészen biztosan megtaláljátok egymást, az egymás felé vezető utat..... Igen, mindenkinek van kisugárzása, nem is akármilyen.... Nagyon kell tudni örülni annak, hogy hamarosan találkozhattok.... Az is lehet, hogy kicsit több türelemre van szükségetek... Boldog és érdekes pillanatokat, találkozásokat kívánok Mindenkinek: Marika P.S.: Egy nagy titkot elárulok még itt Nektek - Ilyen későn már nem szoktam itt lenni és írni. Napközben talán szerencsésebb elolvasni azokat a gondolatokat, amiket írtam.... Aludni kell ilyenkor már.... Hagylak is Benneteket pihenni... Aztán pedig ráértek a randira készülgetni.... Aki szeretné, írhat Nekünk arról, ha szerencsésen egymásra találtak... Szerintem mindannyian nagyon örülnénk a boldogságotoknak.... Addig is kísérletezzetek a rúzsok színeivel, találjátok meg az egyedi stílusotokat.... Csak gyönyörűnek kell lennetek, összhangban, harmóniában a külvilággal és önmagatokkal...

Krisztina
Krisztina küldte
június 25. 17:07

Van, aki hazugságban éli az életét...addig nincs gond, amíg ezt a 4 fal között csinálja...

Áron
Áron küldte
június 12. 23:40

Az igazi keményvonalas képretusáló- és vakolatkirálynők engem úgy tűnik ezidáig messzire elkerülnek, 2 db ócska trükkel találkoztam eddig, ami kibukott élőben: - Egy képe van, koszos lencse, talán védőfólia is, koszos tükör, sötétség, vaku... :D Kiderült, nem véletlen. - 2 képe van, abból az újabb volt legalább 5 évvel korábbi. Kiderült, nála sem volt véletlen. Persze mivel ezek a gyanús jelek van hogy csak szimpla önbizalomhiány termékei, nem szoktam előítéletes lenni, de 2 alkalommal volt bukta csak, a többi esetben nem csalódtam.

Dávid
Dávid küldte
június 12. 22:17

Retusálás terén szerintem ha valaki rászánja magát, maximum az "ideiglenes" bőrhibákat érdemes javítani, mint pattanások/sebek egyébként úgy is minden kiderül.

Kriszta
Kriszta küldte
június 05. 08:48

@Csilla: Szerintem a korunk velünk kézen fogva jár, csak jól kell érezni magunk a bőrünkbe és akkor nincs szükség elavult , esetleg kiretusált fotókra.😎 Jobb az egyenes út, mert ha már így kezdődik "hazugsággal" egy ismerkedés akkor igazán nehéz a megrendült bizalmat visszaállítani, helyrehozni. /Bármilyen ok is vezeti a másikat erre a "kegyes" hazugságra. /

1
Csilla
Csilla küldte
június 05. 08:14

@Annamária: Lehet,hogy az illető nehezen fogadja el a változást,ami a korral együtt jár ,gondolja előnyösebb egy korábbi képen. Persze,élőben minden kiderül,aztán kölcsönösen csalódnak egymásban. En szóba szoktam hozni ha látom,régebben feltöltött a fotó,és itt nem 1-2 évre gondolok. Egyébként ,néha én is elnézegetem a régi képeimet (nem ezen az oldalon) és látom a változást,ami eleg aggasztó tud lenni. :) :)

1
Krisztina
Krisztina küldte
június 04. 19:11

@Annamária: Ezt én sem értem...úgyis hamar kiderül, hogy nem igaz...

Norbert
Norbert küldte
június 03. 20:21

Sziasztok. Nekem egy képem van talán ami 2 évvel ezelőtti és ez a legrégibb.Tervben van hogy felteszek egy újabb képet. De nem adom sosem másnak magamat ki.Rólam érdekességként nagy Halálos Iramban és Marvel rajongó vagyok ezeket a filmeket feltettem a profilomra is. És úgy vagyok vele hogy aki szeretne velem ismerkedni megadom az esélyt rá.Én is probálok ismerkedni.Beismerem lehetnek hibáim nekem is amiken probálok javítani.Szívesen fogadom el aki szeretne segíteni vagy tanácsot adni. Én sohasem értem ha valaki másnak adja ki magát mint aki. Nekem az a véleményem hogy egy ismerkedésben ha őszinte lapokkal tesszük az a legjobb.Mert így jobban meglehet ismerni a másik személyt, jobban meglehet kedvelni mint azt aki csal, nem annak teszi ki magát aki.

1
Annamária
Annamária küldte
június 03. 19:27

Sziasztok, Soha nem retusáltam képet. Nem is tudom ,hogy mi értelme van, hiszen akkor nem látja a másik a valódi kinézetemet. Gyakran botlok abba ,hogy valaki profilképnek kirak egy sok évvel ezelőtti fotót,majd a többin mintha nem is ő lenne. Miért kell több éves vagy retusált képet használni?

1 1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország