Kérdezd a Dzsinnt játék a társkeresőn

indította: Mária
Zsuzsa
Zsuzsa küldte
szeptember 27. 14:32

Pár napja megkérdeztem a Dzsinnt, "Találok e itt társat?" Azt válaszolta "nagyon remélem." Úgyhogy már ketten vagyunk!

2
Éva
Éva küldte
szeptember 23. 09:07

Egy alakalommal megkérdeztem, hazudik-e? Meglepő, de azt válaszolta: Igen! tehát, ha azt válaszolta igen, ami ugye azt jelenti, hogy hazudik, tehát akkor valószínű igazat mond... vagy hogy is van ez? :-)

1
Csilla
Csilla küldte
szeptember 12. 10:26

Kérdés: "Idén is lesz karácsony?" Válasz: "Lehet" 😂 Viselkedjen mindenki jól, mert akkor lesz 😂

Gábor
Gábor küldte
április 21. 20:11

Én meg vagyok vele elégedve.Megkérdeztem,hogy a diétámtól lefogyok -e? válasz ---igen.Nyugodtan mentem este 10-kor a konyhába falatozni,hisz nem volt veszteni valóm immár!🤣

3
Csilla
Csilla küldte
április 21. 14:43

Ne tessék összezavarni a Dzsinnt, mert a végén nem tud nekünk érdemben válaszolni 😂

Zsuzsi
Zsuzsi küldte
április 21. 11:02

Nem baj, így is cuki volt. És nagyon kék. 😃

2
Balázs
Balázs küldte
április 21. 10:58

Szia. Csak eldöntendő kérdésre tud válaszolni, ahogy ez írva vagyon. Más kérdések összezavarhatják..

2
Zsuzsi
Zsuzsi küldte
április 21. 08:56

Rossz hírem van, a dzsinn beteg, de legalább is össze van zavarodva. Azt kérdeztem: Ki lesz a párom?, a válasz: Reménykedem benne. 😂😂😂 Ám legyen...a remény hal meg utoljára. 😃

1
Márta
Márta küldte
április 20. 14:04

Megkérdeztem a Dzsint,hogy lesz e párkapcsolat a folyamatban lévő ismerkedésből nálam. Azt válaszolta: Igen. Ha igazat mondott, akkor hamarosan elköszönök Tőletek.🤣🤣🤣

1 2
Brigi
Brigi küldte
április 18. 22:11

Kérdésem: Találok társat a következő fél évben? Mire a dzsinn: - Elintézhetem neked. Nincs is más dolgom, mint várni. :D

1 2
Zsuzsa
Zsuzsa küldte
április 18. 17:33

Én azt kérdeztem tőle: Teljesíted minden kívánságom? Válasz: Ezzel most megfogtál. 😂😂😂

1 3
Péter
Péter küldte
április 18. 16:58

Jesszusom, kissé sok volt a kék Silan öblítője ennek a pocakos Dzsinnek. 🤣

3

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország