Komoly vagy izgalmas párkapcsolatot szeretnél?

indította: Zsuzsa
Ani
Ani küldte
június 06. 07:57

@Csaba: nem vettem annak🫣😁 Nyugavér☺️

Csaba
Csaba küldte
június 05. 23:56

@Ani: Nem bántásnak szántam, csak tetszett. Többeknél tettenérhető, hogy ha valamiféle reflexió érkezik a hozzászólásukra, azt támadásként érzékelik. Nincs így, csak megjegyeztem. Egyébként ott volt mögötte a smiley.

Ani
Ani küldte
június 05. 21:19

@Csaba: 46 leszek. Öregszem😁 6 évesen is. "Az idő múlásával.." az jobb?

Ani
Ani küldte
június 05. 21:18

46 leszek. Öregszem😁 6 évesen is. "Az idő múlásával.." az jobb?

Csaba
Csaba küldte
június 05. 20:28

@Ani: "ahogy öregszem" Ez egy jó kifejezés, ezt egy 6 éves is bátran mondhatja magáról. :)

Ani
Ani küldte
június 05. 15:32

Nem értem. A kettő kizárja egymást?🤔 Szerintem,az izgalom mindig adott normális esetben. Hisz a kapcsolat eleje mindig sokkal bizsergetőbb,mint később. Akkor is szuper,csak másképp. Az elején már attól izgulunk,ha berreg egyet a teló.😂"Ahh,biztos Ő az!" Én magamon azt vettem észre,ahogy öregszem egyre jobban igénylem a romantikát és a nyugit. A nyugis romantikát😅itt-ott megtűzdelve érdekes részletekkel.

2
Csaba
Csaba küldte
május 26. 19:24

@Attila: Hát, ha ugyan azt akarják átélni amit a főhős, akkor ajánlom az ALIEN filmeket. 😀

1
Maria
Maria küldte
május 24. 13:36

@Emese: Nagyon nagy örömmel olvastalak!! Rendben és várjuk a következő üzenetváltásokat! Addig is nagy szeretettel: A többiekkel együtt Marikától

1
Emese
Emese küldte
május 24. 12:01

Ez évben biztos jövök/jövünk, autóval, csak még nem tudom, mikor. A háború és a kiszámíthatatlan kerozén ellátás miatt a tervezett távol-keleti repülős vakáció elmarad, valamint a lakás felújítását is követnem kell, illetve költözködünk... Én persze nem társkeresői céllal fogok jelen lenni, mivel Olaszo.ban élek és itteni társat keresek, viszont szeretném újra látni azokat akiket már ismerek.😀

1 1
Maria
Maria küldte
május 23. 21:19

@Attila: Nincs erről szó esetemben... A többieket is csak támogatni szeretném... Támogatni embertársaimat a társkeresés útján. Szerveztünk itt többször is néhány lelkes, társkereső társammal együtt személyes találkozót is és nagyon jól éreztük magunkat! További gyönyörű hétvégét kívánok! Üdvözlettel: Marikától

1
Attila
Attila küldte
május 23. 12:38

@Maria: A legtöbb nő ilyen párkapcsolatot keres. És aztán elég gyakran egy nárcisztikus vagy egy pszichopata személyiségzavarral küszködő férfi karjaiban találják magukat. Nézik a romantikus, szirupos, csöpögős filmeket vagy olvassák az ugyanilyen regényeket amiknek szintén nők a célcsoportja. Ugyanazt várják már az ismerkedés pillanatában, mint amit átélnek az ilyen filmek nézése vagy könyvek olvasása közben. Ugyanazt vagy nagyon hasonlót akarnak átélni mint a női főhős. Minden egyéb ismerkedéstől elzárkóznak, mert unalmas, lapos, átlagos, hétköznapi, satöbbi.

László
László küldte
május 22. 19:27

Együtt szabadon. Bizalomra épülő, egymást semmiben nem korlátozó. 40 felett mindenkinek megvannak a "bogarai". Személy szerint a barátaimat és a családomat senkiért nem adom fel, de ezt nem is kérném senkitől. Hosszú távon csak így működhet.

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország

+36 (1) 603 7408