Komoly vagy izgalmas párkapcsolatot szeretnél?

indította: Zsuzsa
Emese
Emese küldte
december 28. 14:43

Kedves Zsuzsa! Ez egy olyan kérdés, mint amilyet a navigátor tesz fel nekem: Melyik utat szeretnéd? A leggyorsabbat vagy a legrövidebbet? Természetesen mindkettő legyen egyszerre! 😀

Zsuzsa
Zsuzsa küldte
december 23. 13:50

@Csaba: Igen, ugyanaz a szó jelenthet egészen mást valakinek. Nekem az a komoly ember, akire régen azt mondták, hogy olyan, mint a vakbélgyulladás vagy savanyú, mint az uborka. Sosem mosolyog, nem érti a viccet, a tréfálkozást. Mindemellett még ő is lehet megbízhatatlan. A szavahihetőség nálam is alap.

3
Csaba
Csaba küldte
december 23. 12:38

Attól függ, mit értünk a szavak jelentésén. Komolyat abban az értelemben, hogy legyen hitele a másik szavának, legyen ott egy találkozón. Lehet néha kedvesen infantilis, de ne legyen egy mentálisan széthullott ember. Ha nagyobb perspektívában, általánosan értelmezem a kérdést, inkább az érdekes felé hajlok.

Lili
Lili küldte
december 17. 23:47

@Zsuzsa: én is találkoztam pár szélhámossal, szerintem már többen is közülünk. És nem mindenki gondolja komolyan a hosszútávú kapcsolatot, csak azt írják, amit a nők hallani szeretnének. Én szeretek élni, ezzel sosem volt gondom...😉

Zsuzsa
Zsuzsa küldte
december 16. 10:11

Lili és Géza, egyetértek mindkettőtökkel. Találkoztam már nagyon komoly szélhámossal is, itt ezen az oldalon. Meg olyannal is akinek az volt az élete, hogy reggeltől estig a sport mérkőzéseket nézte a TV-ben, de pár száz métert gyalogolni már nem tudott. Nagyon komolyan vették magukat, a párkapcsolatunkat is hosszútávra tervezték. Csak engem felejtettek ki belőle. 🤔 Volt egy szlogen, talán így hangzott: életet az éveknek. Vagy kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélni, majd az unokáknak.... És nem csak ezért, hanem hogy jól érezd magad, egészséges és fitt legyél. Szeressél élni, időnként lépj ki a megszokott taposómalmodból! Ne csak vegetálj, mint nagyon sok ember. De ez talán a Ti korosztályotokra még nem jellemző.

1
Lili
Lili küldte
december 15. 23:49

@Zsuzsa: igen, a komoly párkapcsolat az, hogy hosszabb távra terveznek, nem pedig pár éjszakára. Szóval, lehet egy kapcsolat érdekes és komoly, sőt vidám hangulatú is. És akkor marad meg hosszabb ideig egy kapcsolat, ha van benne izgalom is.

Géza
Géza küldte
december 15. 21:13

Szerintem a kettő nem zárja ki egymást. :)

2
Zsuzsa
Zsuzsa küldte
december 11. 11:18

Több adatlapon olvasom, hogy "komoly párkapcsolatot keresek". Gondolom azt értik alatta, hogy komolyan veszik az ismerkedést. Én már elengedtem ezt is, és egy bohókás, vidám, élettel teli kapcsolatot keresek. Lazán, játékosan, nem befeszülve. (Annyi de annyi komolyság volt már az életemben....) Félreértés ne essék, "programorok kíméljenek" ! A programgondolató, színes életet élő, életbarát és megbízható emberek társaságát kedvelem. Akár nő, akár férfi.😍 És Te?

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország