Légy tisztában azzal, hogy mit szeretnél

indította: Mónika
Béla
Béla küldte
április 19. 10:43

Tudom, hogy mit szeretnék....de az egy dolog. Mivel ez egy társas "játék", azon is áll vagy bukik hogy a másik mit szeretne. Igazán lényegessé akkor válik a kérdés,-ha eljutunk odáig-hogy együtt mit szeretnénk.

2
Márta
Márta küldte
április 19. 10:38

Nekem is volt ilyen esetem,sőt,volt egy olyan is,amikor olyan férfival ismerkedtem meg egy társkeresőn,aki nagyon szimpatikus volt.Mikor találkoztunk,tudtuk,hogy ez kölcsönös. Ellenben a második randin, a beszélgetés folytán kiderült,1 hónapja temette el a feleségét. Ami számomra a legmegdöbbentőbb volt,hogy még magát sajnálta,és valamiféle átoknak tudta,be,hogy ez vele megtörténhetett, mintha,direkt kiszúrásból halt volna meg a felesége. Miután finoman közöltem Vele,hogy még nagyon korai a társkeresés a számára,először legyen túl a gyászon,aztán elmenekültem.

János
János küldte
április 19. 10:28

Ez sokszor nehéz! Aki sokáig kapcsolatban volt az jó ideig (nem évekre gondolok) nem tudja, hogy ő maga, épp hányadán is áll!

Zsuzsi
Zsuzsi küldte
április 19. 08:01

Sziasztok! Nekem egy ilyen tapasztalatom volt eddig. Sajnos azok a férfiak, akiket elhagynak, szinte mind így vannak egy ideig, van aki még évek múlva is. Nem hagynak időt maguknak, hogy kicsit rendbe jöjjenek lelkileg, a "kutyaharapást szőrével" elvét vallják. Szerintem egy esélyünk van, az első randi. Ha ott ügyesen tudsz kérdezni, akkor ki fog ugrani a nyuszi a bokorból és második randi már nem lesz. Ott kell elengedni már az elején. Azóta én nagyon résen vagyok az első randin, komplett kérdéssorral érkezem és figyelek. Ha valaki már a levelezés során, vagy a telefonban sokat és csúnyán beszél az exéről, mert van ilyen is, a randiig sem jutunk el. Nincs értelme. Ezért ((is) jó viszonylag hamar túlesni az első találkozáson. Őszintén sajnálom Mónika, hogy így jártál, de tapasztalatnak jó volt, később hasznos lesz még. 🙂

1
Kata
Kata küldte
április 19. 06:42

Sziasztok! Nekem is volt olyan esetem, aki frissen szakított, vagyis vele szakítottak. Hiába hazudta még magának is, hogy kigyógyult. Nem! Vége is lett. A másik kiábrándító, amikor a randin a beszélgetés során kiderült a számomra, nincs túl a pasi a múlton. Vagy nosztalgiázik és a volt párja klónozott képmását keresi vagy folyamatosan sorolva a sérelmeit, szidja a feleségét. Több ilyen egy alkalmas randim volt. Nem foglalkozom olyan férfivel, akinek csak folyamatban van a kapcsolat lezárása. Aki lelkileg kötődik még az exéhez, nem alkalmas egy új kapcsolat befogadására. Sajnos sokan vannak, akik pótjátékost keresnek egóból, aki segít feledtetni a múltat és oldani a bánatot. Terapeutát keresnek maguknak. Így játszadoznak olyan emberekkel, akik készen állnak egy kapcsolatra. Az egyedüllét ellen rögtön tarskeresőznek, de fogalmuk sincs mit akarnak. Kötődni biztos nem, inkább csak lazulni. Önvizsgálat, őszinteség önmagunkhoz és másokhoz. Ez a kulcsa, hogy nagyobb eséllyel találjunk hasonló gondolatakkal, célokkal rendelkező embert egy kapcsolathoz.

1
Péter
Péter küldte
április 19. 04:06

Szia Mónika, jó téma, kár, hogy eddig nem szóltak hozzá... Nekem is volt hasonló "élményem". Már lassan 10 éve történt, akkor nagyon felkapott társkeresőn ismerkedtem egy kedves 25 éves óvónővel, 32 voltam. Órákat beszélgettünk, majd találkoztunk. Egyből meg volt a kölcsönös szimpátia, a kémia is működött. Első randin kézen fogva sétáltunk és nagyon jól esett, mert olyan mese szerű volt az egész. Több randi után bemutattam a Szüleimnek, majd én is elmentem az övéihez. Már másfél hónapja jártunk, amikor egyik nap egyszer csak egyre hidegebbé, távolságtartóbbá vált. Ezt olyan jól csinálta, hogy annyira elment tőle a kedvem, hogy szinte menekültem tőle. Aztán kerestem másnap, hogy végül is mi volt ez? Nem reagált, párszor még udvariasan kérdeztem, hogy mi újság? Aztán végleg eltűnt. Úgy egy hónapra rá a facen már láttam, hogy közös képeket tett ki az új párjával. Megmondhatta volna nyíltan, őszintén, hogy valaki mással is ismerkedik, de nem...inkább az aljas színjátszáshoz folyamodott, de aztán megbékéltem. Ha már az elején nem volt őszinte, mi lett volna később? Már nem tartottam kedves óvónőnek...

1
Mónika
Mónika küldte
április 04. 15:59

Ha szabad, megosztanám ami velem történt, mert csalódás volt. Körülbelül két hónapja találkoztam egy férfivel, nekem nem volt kérdés, hogy őt nagyon tudnám szeretni, azt gondoltam végre. Tudtam, hogy nős, egyéb anyagi dolgok miatt még nem vált el. De azt mondta túl van az exén. Aztán egy hónap kellett , hogy rájöjjek még egyáltalán nincs. Légyszi legyetek tisztában azzal ,hogy hogy álltok érzelmi téren, mert más érzelmeivel játszani finoman szólva nem szép dolog! Van hasonló tapasztalata másnak is ilyen téren?

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország