Magasság a társkeresésben

indította: Tibor
Maria
Maria küldte
július 01. 00:39

@Csaba: Csak egészen egyszerűen arról van szó, hogy akár hol is áll az ember, soha nem szabad elveszíteni a reményét annak, hogy egyszer nagyon boldog lesz... A boldogság-definíciódat még nem olvastam, sok mindent el kell még olvasnom itt.... A megoldás nagyon egyszerű: hinni kell magatokban és ennyi.... Nincs semmilyen varázslat... 😊 Mára ennyit tőlem és jó éjszakát, jó pihenést kívánok Mindenkinek!

1
Csaba
Csaba küldte
június 30. 23:59

@Maria: „Arról szól a bejegyzésem, hogy attól függetlenül, hogy nekem a magasabb férfiak jönnek be, még nem áll meg az élet ...” A te életed nem áll meg. A topik épp ennek kapcsán indult, s vélelmezem, nem véletlenül. Leírod, hogy persze, tök jó, szerethetők az alacsony férfiak, bár mondjuk te épp nem kedveled őket. Épp ezt tapasztalta a topik indítója is, kétlem, hogy a szavaid sokat segítettek neki. Pontosan visszaigazoltad azt, amit ő tapasztalt. „Mivel vannak olyan hölgytársaim is, akiknek az alacsonyabb férfiak jönnek be....” Név szerint? A topik nyitója sikeres szeretne lenni a nőknél, nem pedig azt hallani, hogy Mr. Spigott, ha egyetlen kétlábú jelentkező sem lesz erre a szerepre az elkövetkező egy évben, akkor pont ön lesz a legalkalmasabb Tarzan szerepére, ön, a féllábú, s keresni fogjuk önt, higgye el. „Azért írtam ki a testmagasságot, mert fontos számomra ez és hogy más is lássa, mire számítson...” Igen, más nő ugyanezt csinálja, a topik indítója pedig ugyanezt tapasztalja. „Második érv, attól, hogy én nemet mondok valakinek, attól, hogy engem valaki elutasít, nemet mond nekem, az nem jelenti a világ végét....” Azt talán nem. Éppen csak ritkán segít a kudarc abban, hogy az ember sikeres legyen, egyáltalán próbálkozzon legközelebb, legyen legközelebb. „Tovább kell menni és kiemelni azt, ami JÓ Benned.... Vagy bárki másban....” Azt el tudod nekem magyarázni, rajtam mit segít, ha kiemelem, mi a jó például Gálvölgyi Jánosban? Lehet, nem értem a szavaidat. OK, tovább megy, kiemel, jön a következő kudarc. Megoldódott bármi is? „Ezer dologért lehet szeretni valakit, ez a lényeg: sohasem szomorkodni, hanem tovább menni.” Persze, a szomorkodás az már csak döntés kérdése. Kb. olyan ez, mintha azt mondanám, nem baj, ha kerékpárral beborulsz az árokba, nem kell megsérülni és csak tovább kell menni. Sikerülni fog? „Egy gyönyörű szem, egy jól megválasztott ruha, különleges hobbik - soha nem tudhatjátok, hogy mi tetszik meg valakinek Bennetek:-)” Ez így van. Most már csak azt kellene tudni, hogy ezt hogyan lehet beteljesült ismerkedésre konvertálni. „Pont ez a lényeg, nem vagyunk tökéletesek, de ettől még mindenkinek van szerethető oldala, ami jó, ami kell ...” Épp, mint eggyel feljebb. „Ezért tettem és tettünk egy páran kísérletet arra, pár évvel ezelőtt, hogy egy igazi, személyes találkozót ezzünk.....” Ez viszont a hozzászólásod első valóban pozitív mondata, mert ez tényleg segíthet. „legkésőbb mától boldogság” Definíció kérdése. Ha olvastad korábbi boldogság-definíciómat, akkor rajtam például ez vélhetően nem segítene. „A szerelem a legváratlanabb pillanatokban léphet életünkbe” Fogadjuk azért ezt fenntartással, ennek vannak biológiai korlátai.

1
Maria
Maria küldte
június 30. 08:48

@Csaba: Arról szól a bejegyzésem, hogy attól függetlenül, hogy nekem a magasabb férfiak jönnek be, még nem áll meg az élet ... Mivel vannak olyan hölgytársaim is, akiknek az alacsonyabb férfiak jönnek be.... Azért írtam ki a testmagasságot, mert fontos számomra ez és hogy más is lássa, mire számítson... Második érv, attól, hogy én nemet mondok valakinek, attól, hogy engem valaki elutasít, nemet mond nekem, az nem jelenti a világ végét.... Tovább kell menni és kiemelni azt, ami JÓ Benned.... Vagy bárki másban.... Ezer dologért lehet szeretni valakit, ez a lényeg: sohasem szomorkodni, hanem tovább menni. Egy gyönyörű szem, egy jól megválasztott ruha, különleges hobbik - soha nem tudhatjátok, hogy mi tetszik meg valakinek Bennetek:-) Pont ez a lényeg, nem vagyunk tökéletesek, de ettől még mindenkinek van szerethető oldala, ami jó, ami kell ... Nem sokáig, csak egy életen át.... Ezért tettem és tettünk egy páran kísérletet arra, pár évvel ezelőtt, hogy egy igazi, személyes találkozót ezzünk..... Hogy igazán teljes legyen az örömünk, hogy végre élőben is láthassuk egymást. Nagyon jó volt, megismétlésre vár. Csodák vannak és hinni kell benne: legkésőbb mától boldogság, mosolygás, vidámság van.... A szerelem a legváratlanabb pillanatokban léphet életünkbe, e szerint kell élnünk, átérezni az életet, amikor csak lehetséges... Terjedjen el ez itt is, tiszta szívvel kívánom Nektek! Jól legyetek:-) Egészséget a világnak, sikereket és tartalmas beszélgetéseket kívánok Mindenkinek: Marikától 😊🙋

1
Emese
Emese küldte
június 30. 01:33

Volt már hasonló topik. Van, amit meg lehet változtatni, van, amit nem. A magasság adott, el kell fogadni. Egy 165 centis férfi az átlagosnál alacsonyabb de nem egy törpéről beszélūnk... ismerek több ilyen embert és van párjuk. Én 168 cm vagyok és exem is pont ennyi. Az 50 kg viszont kevés 165 centihez. Kellenek az izmok, irány a konditerem! Az ember az alakját meg tudja változtatni! (Betegsén esetén más a helyzet.) Vannak olyan nők is, akiknek a sovány férfiak tetszenek. Egy barátnőmnek csak a nyiszlett-hobó típus jött be, férjnek is ilyet választott.

1 1
Csaba
Csaba küldte
június 29. 23:28

@Maria: Sokra megy a jótanácsaiddal, miközben épp te sem állnál vele szóba. Mondjuk úgy, ingoványos a hitelessége annak, amit írsz.

1
Csaba
Csaba küldte
június 29. 23:22

@Lajos: Hint: Kvalitatív vs. kvantitatív vizsgálat.

Maria
Maria küldte
június 29. 11:37

Sziasztok:-) Fontos, meg is adtam az adatlapomon a 175-195 cm magasságot. Emellett fontos kiemelnem, hogy nemcsak a magasság számít, hanem a FÉRFI teljes megjelenésében.... A feje búbjától kezdve a kis lábujja legkisebb idegsejtjével bezárólag és teljes mértékben egyetértek azzal, hogy a személyes találkozás a döntő.... Ha két ember igazán akarja egymást, akkor megtalálják az egymáshoz vezető utat... Viszont az is igaz, hogy a FÉRFI a FÉRFI, vezet, határozott, nem durva, de tudja, hogy mitől FÉRFI a FÉRFI... Amibe beletartozik az is, hogy milyen magas.... Számomra fontos a testmagasság.... Emellett azt is vallom, hogy attól, hogy valaki alacsonyabb vagy magasabb, ugyanúgy lehet vonzó, i és ellenállhatatlan egy nő számára... Úgyhogy ezen hosszasan gondolkodni nem szabad, szomorkodni emiatt meg egyenesen nem megengedett.... Értékeld magad, vannak értékeid, van stílusod, kisugárzásod, ennek tudatában legyél itt és az Életben ennek megfelelően élj:-) További gyönyörű napot kívánok Mindenkinek:-) Marikától P.S.: Ha lehet, akkor napozzatok:-) Csak óvatosan, nem a gyorsaság számít itt sem....🙂

Zoli
Zoli küldte
június 28. 19:01

@Tibor: Kedves Tibor, A magasság nem minden. A körülmények is lényegesek, én pl. ezért nem (sem) rúgok labdába. Amúgy meg: https://telex.hu/sport/2022/03/26/nemeth-agnes-kosarlabda-25-ezer-forint Üdv. Zoli

Tibor
Tibor küldte
június 28. 17:18

@Csaba: Én is valahol itt látom a választ... De akkor mihez kezdjen egy 165cm, 50Km-os férfi?

Zoli
Zoli küldte
június 27. 14:07

@Tibor: Kedves Tibor, Az az adott két embertől függ, hogy mennyire számít. Én 185 cm vagyok reggel, volt egy olyan kapcsolatom, ahol a hölgy 195 cm volt - és nem emiatt nem teljesedett ki a kapcsolat, hanem mert akkor még mindkettőknek volt iskolás gyermeke. Amúgy a volt férje 174 cm volt... Másik oldalról, nálam mondjuk a 155 cm az alsó határ, a volt feleségem 160 cm. Felfelé a 195 cm feletti már zavarna, de ez mondjuk hölgyeknél igen ritka (férfiaknál is). Azt is olvasom, hogy vannak férfiak, akik kifejezetten a maguknál magasabb hölgyeket keresik. Arra pedig, hogy az alacsony högyek miért keresnek jóval magasabb férfit, Csaba megadta a választ: "Szerintem a magyarázat az ösztönökben keresendő. A nagy tömegű és magasságú férfi vélhetően erős, azaz meg tudja védeni a nőt." És az alacsonyabb hölgyek általában gyengébbek is valamivel, mint a magasabb hölgyek. Zoli

Lajos
Lajos küldte
június 27. 14:06

@Zoli: Nem kell tovább szöni azt, amit nem írtam. Pontosan leírtam, hogy nekem kettö nagyon sok... pont...

Zoli
Zoli küldte
június 27. 13:59

@Lajos: Kedves Lajos, " - "Sok nö" Ez mit jelent? Nekem két nö egy éjszakára nagyon sok... " Ha kettő nagyon sok, akkor egy nő az csak sok? Hm... Amúgy ha már Csabán számon kéred, akkor Te se legyél ilyen pongyola, és pontosan fogalmazzad meg, hogy mi a nagyon sok, és a sok. Zoli

1 2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország