Mennyi időt töltenél mobilod nélkül egy szigeten?

indította: Dénes
Norbert
Norbert küldte
július 10. 22:37

Sziasztok Én elbírnák szerintem több napot is lenni. A baj csak annyi lenne hogy nagyon az élethez kötődött. Ma már fontosabb dolgokat például palyakeresés, iskola, munka ügy vagy lehet bármilyen ügyből kifolyólag fontos a telefon. Én néztem egy hasonló videót a YouTube-n. Van egy kedvenc videós csatornám melynek címe hogy Őszinte Videók. Ott telefon helyett pénzt próbálta ki. Egy teljes napig megvonta magától a pénzt. Ki ment a partra fürdeni. Ingyen érkezett. A kertjéből evett zöldséget illetve meggyet. A pénzzel lehet talán meg is valósítani. De ehhez is kellenek feltételek is. Például hogy legyen kert. És a pénz is fontos az embernek. Mégis könnyebb szerintem egy pár napot el lenni nélküle.

Dénes
Dénes küldte
július 15. 16:13

@István: Igen, ez így van, teljesen igazat adok, csak az a gond, hogy az emberek nagy része nem az irodalmi értékei miatt használja úton-útfélen a mobilját. Meg persze adódik egy nagy kérdés, hogy hová vezet ez a roppant gyorsan fejlődő modernizáció? A választ sejteni lehet, de a legtöbben csak legyintenek rá.

István
István küldte
július 12. 16:15

Most is egy „szigeten” élek, a lakásban és az udvaron nincs térerő csak bizonyos pontokon, ahol a mobil telefont kell tartani, ha SMS-eket vagy hívásokat akarok fogadni, hívni is inkább vezetékesről érdemes. Ezért eleve mások a szokásaim. Itthon bankműveletekhez és a csomagszállítók értesítéseihez használom, máskor nincs is bekapcsolva. Úton nagyon ritkán a nyilvános telefont helyettesíti, autóval és gyalogosan is jól jön ismeretlen helyeken a GPS alapú térkép és a hangos navigáció. Hosszabb buszos és vonatos utakon hangos könyvet hallgatok, vagy e-könyvet olvasok, zenét illetve rádiót hallgatok, ugyanezt teszem akkor is, ha sokáig várakozni kell valahol. A mobiltelefon csak egy eszköz, amit lehet jól vagy rosszul is használni, és a jó/rossz mindenkinek mást jelent.

1
Dénes
Dénes küldte
július 12. 15:32

@András: Érdekes gondolatok, de én nem pont erre gondoltam :)

Csaba
Csaba küldte
július 12. 11:05

@Dénes: Az nagyon jó, de lassan már nem talalni ilyen szigetet a földön, sajnos. De tényleg eldobnám a telefonom mert allandóan csörög és hallgatnom kell azt a sok hülyeséget amit idegenek mondanak benne.

Titi
Titi küldte
július 10. 22:38

Nekem minden nyáron van két hetem, amikor telefon és internet nélkül megyek nyaralni. Csak a könyvek, és zene max. Abban a két hétben nem veszek magamhoz információkat a világról, és nem érzem azt, hogy bármiről is lemaradtam volna. Sőt..

1
András
András küldte
július 10. 18:25

Túlélőtábor :D érdekes, csak az egzotikus állatok és növények ismerete nélkül még aznap feldobjuk a pacskert. :D :D Tűz, víz, szélvédett fekhely, egyedül csoportosan, na kit eszünk meg elsőnek :D :D Az erős győz a gyenge elhullik ez a természet törvénye!!! Ehhez viszont nem kell egy szigetre elutazni :D Az ember a legkegyetlenebb, intelligens állatfaj ;) ;)

Dénes
Dénes küldte
július 10. 17:39

@Zsuzsanna: Akkor majd találkozunk a szigeten :)

Dénes
Dénes küldte
július 07. 15:59

@Beáta: Akkor tiéd a jövő, ha eljön a mátrix világ

Zsuzsanna
Zsuzsanna küldte
július 05. 20:03

Simán bevállalnám a fél évet.😊 Indiában 1 hónapot minden gond nélkül "kibírtam". Hetente 1x küldtem magamról életjelt a lányomnak a facén. Ferihegyről hívtam fel csak telefonon, hogy szerencsésen megérkeztem.

Beáta
Beáta küldte
július 05. 17:30

Juj ez nagyon vad ötlet : se áram, se mobil. Egyetlen percet sem töltenék ott.

Dénes
Dénes küldte
július 05. 16:46

@Csaba: A szigeten nem lesz járda, de még csak betonozott út sem :)

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország