Miért félnek a férfiak az intelligens és sikeres nőktől?

indította: Balázs
Márta
Márta küldte
június 24. 21:01

Sziasztok! Ha nem is félnek tőlük,de inkább választják a butábbat,mert őket jobban ki tudják használni,vagy úgy tudják irányítani,ahogyan ők akarják. Sok pasinak csak szép,mutatós legyen a nő,ne mondjon/gondoljon semmit,vagy csak azt,amit a pasi helyesnek itél😥 Ha én kétes szituba botlok egy férfival való ismerkedés során ,úgyis addig "faggatom" ,amíg meg nem tudom,azt ,ami segít a döntésben:megtartsam vagy elengedjem. Sok kellemetlen helyzettől kíméltem már meg magam ezzel.

3
Reni
Reni küldte
június 16. 14:11

El sem jutunk addig, hogy haraphassunk😜

3
Lajos
Lajos küldte
június 15. 14:11

A férfiak azért félnek a z intelligens és sikeres nöktöl, mert harapnak...

1
Krisztina
Krisztina küldte
június 09. 18:01

@Lajos: Értem. Újságírók által tájékozódsz. Én meg itt élek. Bocs, valamiért dühít, ha valaki visszafelé köpköd a minden tökéletes világból. Tudom is a választ, hogy miért dühít, azonban így is sok energiát fordítottam erre. Offtopic vége

1
Karcsi
Karcsi küldte
június 09. 17:44

Témára visszatérve: nekem semmi problémám az intelligens és sikeres nőkkel. :) Örülni kell annak, ha a nők lediplomázhatnak, tanárok, mérnökök és orvosok lehetnek.

1
Lajos
Lajos küldte
június 09. 16:28

@Krisztina: Külföldről sajnos az látszik, hogy ha a híreket több forrásból, két-három nyelven szerzed be, akkor ijesztő, hogy micsoda parasztvakítás folyik Magyarországon. Nem tudom, hogy mit csinál a kormány, nem vagyok politikus, de a hazugságok, a göbbelsi propaganda és a tudatlanok megvezetésének mértéke elképesztő. Ha mindent az emberekért tesznek, akkor nem tudom, hogy mi szükség van rá... Bocs az off-topicért. Befejeztem a rizsázást...

1
Krisztina
Krisztina küldte
június 09. 15:46

@Lajos: értem. De külfödről minden tragikusan, talán az önigazolás miatt is 😌

Krisztina
Krisztina küldte
június 09. 13:59

@Lajos: én itt Magyarországon nem érzem, hogy Nőiességemben, Nőiségemben csorbítanának. Az más, hogy van olyan területe a csobításnak, ahol javarészt nők dolgoznak, de nem a Női nem csorbítása ott a fő hangsúly. Miben látod kintről, H itt csorbítanak minket?

Lajos
Lajos küldte
június 09. 11:17

@Attila: Kicsit elbeszélünk egymás mellett, de tetszik a vita... Nem azt vitatom, hogy Te nem várhatod el egy nötöl, hogy a hagyományos családmodellben vacsorával, hideg sörrel várjon munka után. Természetesen létezik a régi felállás is és az ilyen férfi meg is találhatja a megfelelö nöt ehhez. Neked is minden jogod és lehetöséged meg van hozzá... Egyetlen problémám, amit vitatok, hogy a feminizmust teszed mindenért felelössé, ami szerintem, mint már írtam, egy hibás magyarázat. A feminista nö is nyugodtan élheti az életét, de ha neked nem tetszik, akkor természetesen nem veled. A ualitást, fogamzásgátlást Emese kavarta bele a témába, én nem erre hegyezném ki a vitát. Az isztambuli egyezmény egy olcsó propaganda fogás áldozata lett, amit a kormány fontos témák eltakarására használt fel. Ezt mindenki ismeri, aki akarja... Ilyen volt a menekült kérdés, a törvény, a romakérdés, a brüsszelezés, sorosozás.... Aki akarja beveszi és él boldogan. De azok a nök, akik ennek a mocskos játéknak az áldozatául esnek, azok nem veszik ilyen könnyen. még mindig semmi nem védi öket a családon belüli eröszaktól, mert az isztambuli egyezmény nem lett ratifikálva és magyar törvény nem létezik. Tehát mindenki élheti az életét hagyományosan vagy feminim módon, de aki valamelyiket nem akarja, azt védeni kéne az olyanoktól, akik azt gondolják, hogy mindent megtehetnek egy növel...

3
Emese
Emese küldte
június 09. 10:55

Az en velemenyem az hogy a feminizmus a nok erdekeben van. Nem a ferfiak ellen.

Attila
Attila küldte
június 09. 10:33

@Lajos: Belőlem pont a feminizmus váltja ki azt, amit belőled az isztambuli egyezményről szóló propaganda 🙂 Szerintem teljesen nyilvánvaló, hogy a feminizmus logikus következménye mindez. Elhitette többek közt azt is, hogy bármit meg lehet tenni következmények nélkül. De ilyen a valóságban nincs. Csak a mostani filmekben. Ugyanaz lesz a vélemény például egy erkölcstelen multú "nőről", mint a tv megjelenése elött egy kis faluban. Csak vannak akik be akarják maguknak beszélni, hogy nem. Hiszen a tévében is megmondták, hogy fogamzásgátló tabletta a tisztaság, erkölcsösség elvesztését is gátolja. Aki mást állít, mint tv az hímsoviniszta. Mondják az elvtársak és azok akiknek érdekük fűződik hozzá vagy akik ettől remélik a megnyugtató önigazolást. Ettől még lehet néhány nőben dac, hogy akkor inkább egyedül, mint egy olyannal aki két lábbal a földön maradt. A tévében tanult varázsszó majd segít.. Hímsoviniszta!! A következményeken nem fog változtatni. Ugyan az lesz, mint a tv és a feminista propaganda elött. Hiába adnak ilyen szavakat és betanított mondatokat, érveket néhányak szájába. A feminizmus szerintem maga a szélsőség. Abszurd, toxikus és természetellenes.

Lajos
Lajos küldte
június 09. 05:52

@Attila: Nem tudok veled vitatkozni, mert nem vagyok benne ebben a témában és érezhetően nem is vagyok olyan okos, mint te. De buta kis véleményem azért van... - Olvastam a propagandát az isztambuli egyezményhez és döbbenettel látom, hogy valaki bevette ezt a marhaságot. - A feminizmust hibáztatni a mostani, demográfiai hibákért olyan, mintha valaki a kereket hibáztatná az autó feltalálásáért. Ennyire leegyszerűsíteni és mindent a nők nyakába varrni Emese szavaival élve az igazi "Hímsovinizmus" - Egy mozgalmat a szélsőséges képviselőivel támadni és félremagyarázni azoknak a módszere, akiknek kész véleményük van, de nehezen találnak ellenérveket...

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország