Miért gond az a társkeresőn, ha valaki őszülő hajú?

indította: Péter
Mária
Mária küldte
április 25. 17:57

@Péter: Szia kedves Péter és sziasztok Mindenkinek, aki e sorokat olvassa:-) Sajnos nem sok időm van az írással foglalkozni: A verseimet már "menedzser verseknek" hívom, mert viszonylag gyorsan születnek. Elég hamar jön az ihlet és azon nyomban papírra is vetem a friss gondolataimat. A versek mellett novellát is írok, a viccet félretéve tényleg írok, de őszinte leszek, hogy nagyon nagyon ritkán fordul elő ez nálam .... Hiába hajthatatlan vagyok: mozogni, sportolni kell..... A toll és a papír várhatnak.... Megígérem, hogy folytatom az írást..... Köszönöm a biztatást itt is! Szeretettel Marika 🙂

1
Szilvike
Szilvike küldte
április 25. 14:16

Hát kedves Lajos akkor sok ,,elmebaj"-os adatlapot volt szerencsém olvasni.😁sajna. Igen náluk valószínű a hosszútávú kapcsolat az első ősz hajszál megjelenéséig tart, vagy addig se...

1
Éva
Éva küldte
április 25. 09:25

Érdekes téma. Ismerkedéseim, társkereséseim során egyetlen egyszer sem merült fel bennem, illetve gond lett volna,ha valaki őszülő,vagy teljesen ősz a haja. Úgy gondolom ahogy idősödünk, őszülünk, s ez a természet rendje biológiailag. Aki ennyire igényes s elsődlegesen fontos szempont számára a ne legyen az illető ősz, az azt jelenti, csak is a külsőség, megjelenés fontos. Ezek szerint nem számít, ha megszólal s kilóg a kapa a szájából. Természetesen nem elítélendő az a szempont sem, s valamilyen szinten igen legyen emberi formája, kellemes kisugárzása, de a belső értékrendet még fontosabbnak tartom. Ez csak az én véleményem.

1
Emese
Emese küldte
április 25. 09:21

Lajos! "Aki viaszba van öntve" 🤣🤣🤣

Lajos
Lajos küldte
április 25. 09:05

@Szilvike: Szerintem a férfiak többsége úgy van ezzel, mint a nök többsége. "Hosszú távú kapcsolatot keresek, ne legyen öszülö vagy kopasz" Ekkora marhaságot nem írhat valaki az adatlapjára... Valakait keres hosszútávra, aki viaszba van öntve és sosem fog változni, öregedni? Addig tart a hosszútáv, amig a dús fekete haj? "Keresek valakit hosszú távú, öszinte kapcsolatra szigorúan a külsöségek alapján megítélve" ??? ELMEBAJ!!!

4
Szilvike
Szilvike küldte
április 25. 08:54

Sziasztok! Engem nem zavar az őszülő haj. Van akinek kifejezetten jól áll. Szerintem a nők többsége így van ezzel. Viszont jópár férfi adatlapján olvastam a kit keres résznél hogy a nő ne legyen őszülő. Engem személy szerint még nem érint a dolog, meg festem is. De előbb utóbb fog. Nagy dolog, mindenkit utol érte a kor.

Lajos
Lajos küldte
április 24. 21:44

Hogy lesz egy nö olyan tehetséges író, hogy négy testvér is lehet belöle? Ráadásul az egyik férfi...

Péter
Péter küldte
április 24. 20:33

@Mária: Tisztelt Mária! Csak az őszinteségemet írtam le.Igaz rád a jelző! Még a végén lesz belőled egy Lucy Maud Montgomery vagy a Brontéé-nővérek vagy Jane Austen! Őszinte tisztelettel:Péter U.i.:Forgasd a tollad,mert megéri!💎

Ancsi
Ancsi küldte
április 24. 18:03

Azok a férfiak, akik festik az ősz hajszálaikat, semmissé teszik feleségük sokévi munkáját. 🤣😂

Lajos
Lajos küldte
április 23. 15:01

Miért, gond az a társkeresőn, ha valaki őszülő hajú?

2
János
János küldte
április 23. 10:54

Hát szerintem egy 40-es férfi már biztos őszül vagy ősz, ritkul a haja vagy kopaszodik vagy már kopasz. Lehet a korral jár vagy öröklődés, genetika. De van aki már 30-tól. Aki nem az meg vagy festi a haját vagy nagyon nyugodt életet él.

Marianna
Marianna küldte
április 23. 10:39

@László: Hű-haaaaa

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország