Miért gubbasztanak otthon a magányos nők?

indította: Zoltán
Miklós
Miklós küldte
június 12. 11:31

@Atilla: az a baj ,hogy sokan a nem megfelelő terméket a reklám alapján veszik meg :D

Miklós
Miklós küldte
június 12. 07:19

@Hajnal: nekem lenne, bár nagyon kezdő vagyok ezen a téren. Ellenben akkor cserébe, egyszer gyere el velem bowlingozni vagy gokartozni

Atilla
Atilla küldte
június 11. 20:08

@Viki: A szerelem egy biológiai és biokémiai folyamat. Mesterségesen is létrehozható, előidézhető. A feromonoktól függ. Ám mesterséges formonok a legtöbb olyan vegyipari termékben vannak, amelyek a testtel érintkeznek. Samponokban, tusfürdőkben, mosószerekben, stb. A test hője és a testből kipárolgó víz oldja ki a feromonokat a ruháinkból, és képez 1-5 m-es körzetben feromonfelhőt körülöttünk. Ám mivel mesterséges feromonokról van szó, az eredmény egyértelműen hibás lesz.

Atilla
Atilla küldte
június 11. 20:04

@Lajos: A külsőnek csak reklámértéke van. S mint tudjuk, a reklámokban valódi érték nem található... 🤣

Hajnal
Hajnal küldte
június 11. 16:59

Sziasztok! Esetleg squash-olni nincs kedve valakinek? Az én partnerem is lelépett. :(

Lili
Lili küldte
június 10. 21:57

@Dávid: köszi Dávid. 😉

Dávid
Dávid küldte
június 10. 20:23

@Lili: használj sunbreez olajat én is azt használom izűletre.

Miklós
Miklós küldte
június 10. 19:36

@Viki: egy online felület mitől tér el egy diszkós ismerkedéstől? Honnan tudod ,hogy itt az oldalon éppen nem programot keres valaki? Ne értsd félre :) csak kíváncsiságból kérdezem. Mármint alapvetően egy társkereső oldal ez igaz, de a személyiségét, vagy a szándékát az illetőnek nem a felület fogja megmutatni.

Laci
Laci küldte
június 10. 18:55

Kedves Viki! Úgy van mind kerülhetünk olyan élethelyzetbe amikor nem talál ránk a szerelem, és a feléje vezető út sem mindig egyszerű,oly sokszor rögös és nem egyenes. Biztos,hogy valaki ezen a világon pont téged akar és rád vár. Rád talál majd valaki aki a tenyerén fog hordozni és a legszebb,a legcsodálatosabb virágszál leszel a számára,és olyan elképesztően mély érzéseket fog táplálni irántad mint eddig senki más. Ehhez kívánok Neked sok sikert gyönyörű és szépséges ifjú Hölgy.

1
Viki
Viki küldte
június 10. 17:47

Viccnek szántam de látom nem jól jött ki :) És igen Emesének igaza van, mind kerülhetünk olyan élethelyzetbe amikor nem talál ránk a szerelem. A diszkóba nem szívesen ismerkednék már, mert nem programot keresek így esélyt adtam ennek az oldalnak.

Emese
Emese küldte
június 10. 17:05

Kedves Lajos, egy 24 eves csini lany is lehet olyan helyzetben hogy nehezen talal a szerelemre... Azt gondolom hogy Viki letezo szemely es nem fizeto tenisz tanitvanyokat keres itt. Kedves Viki, Lajos ketsegeit eloszlando, feltennel egyeb fotokat is? Elore is koszi. Udv Emese

Miklós
Miklós küldte
június 10. 16:24

@Lajos: kitartast 😀 tobb onbizalom

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország