Miért nem kezdeményeznek és udvarolnak a férfiak a társkeresőn?

indította: Hajni
Hajnal
Hajnal küldte
december 10. 19:54

@Csaba: hát pont ezt írtam én is, a másik topicban. 😂

Csaba
Csaba küldte
december 07. 15:32

A topic címére: mert elolvassák a nők bemutatkozását. :) Semmi szüksége a férfinak arra, hogy egy újabb kudarcélménnyel legyen gazdagabb.

1
Csaba
Csaba küldte
november 09. 21:42

@Csaba: Nem az extrém nagy offsetre gondoltam, de néhány év esetében simán lehet, hogy nem frissítette a tartományt évente a saját korához igazítva.

Csaba
Csaba küldte
november 09. 14:34

@Csaba: Ezt a "mikor regisztráltak az oldalra" viccnek veszem, mert ugye te sem gondolod komolyan, hogy a hölgyek döntő többsége már akkor regisztrált, amikor még el sem indult az Első Találkozás? A fennmaradó hányad pedig 7-8 éve itt várja a nagy semmit?

Maria
Maria küldte
október 23. 02:20

@Csaba: Köszönöm szépen! Igyekszem:-) További gyönyörű hétvégét kívánok!

Maria
Maria küldte
október 22. 23:33

@Csaba: Még valamit: Sok ember falat húz maga köré. Nem nyílik meg, nem ír, nem beszél. A test izmai befeszülnek, adott testrészek bekeményednek (feszes váll, derékfájás, vádli begörcsöl). A lelki problémáink tüneteket produkálnak. Ezért kell magunkkal törődni, elengedni dolgokat. A saját egészségednél fontosabb nincsen: rendszeresen kimozdulni, mozogni, emberek közé járni, beszélgetni. Szakemberek segítségét igénybe venni: ha kell pszichológushoz fordulni, reumatológus szakorvost kikérdezni. Kezelések kiíratása, párkapcsolati tanácsadáson részt venni. Ha valaki nagyon akar valakit vagy valamit, akkor azt sugározza a külvilág felé: minden idegszállal arra koncentrál, mindene feszes.... Felhúzott váll, tarkófájdalom. Ezt a feszességet érzékeli a külvilág és elfordul. Ez görcsösség, ami taszítja a másikat. Vagyis eltávolodik. Javasolt a lazább gondolkodás, hogy ne akarj mindent azonnal! Adj időt magadnak! Mára ennyit tőlem!

Csaba
Csaba küldte
október 22. 23:29

@Maria: Végre egy tartalmas hozzászólás tőled! Igyekezz tartani a színvonalat! ;)

1
Maria
Maria küldte
október 22. 21:13

@Csaba: A munkám kemény fizikai munkát jelent. Napi 6-7-8 órát tesz ki. Ez nemcsak fizikai értelemben munka, hanem szellemi-lelki értelemben is. A munka egyik része fizikai. Napi szinten nagyon kemény és tényleg komoly problémákkal érkeznek a betegek. A hosszabb ideig tartó problémákat krónikusnak nevezzük. Lehet fájdalomcsökkentés és vagy -megszüntetés (megszüntetni és vagy oldani adott testrészen, testrészeken a fájdalmat), lehet orvos, szakorvos által kijelölt panasz kezeléséről szó.. Műtét utáni rehabilitáció részeként kiírt masszázsról szó. A másik része a lelki része: A masszázs igazán akkor a leghatékonyabb, ha azokat az okokat, amik a fájdalmat okozzák, megszüntetjük... Ahhoz, hogy ne fájjon a feje a betegnek, rá kell vezetni arra, hogy fizikai aktivitással sokat tehet magáért.. Lépésről lépésre haladva előre. Ha látja a saját sikereit, akkor nagyobb lépésekben tud előre haladni. Fejfájás=> jól átmasszírozom a nyak-vállövet és közben megbeszéljük, hogy mi miatt volt ez a fejfájás.... Pl a múlt heti ellenőrzés miatt kicsit jobban izgultam és emiatt fájt a fejem.. Stresszelek, túlságosan és erre megoldást kell találnunk.... Gondold végig, hogy mit tennél ekkor és ekkor! Mi történhet a legrosszabb forgatókönyv szerint? Hogyan reagálhatsz és hogyan nem szerencsés? Pl fáj a fejem, ezért egy kiadósat túrázom a hegyekben.... Megizzadok, elfáradok, a fejfájás megszűnik és vagy enyhülnek a tünetek.. A betegeknek a saját teljesítményükhöz, fizikai állapotukhoz mérten kell fejlődniük: ha csak 2 cm-re tudja felemelni a lábát, az ő esetében ez is óriási eredmény... Hogy tudja tartani ezt a szintet, hetekkel később pedig többre is képes, nos ezek az eredmények azok, amik a beteg-masszőr-gyógytornász munka eredményei. Azt vettem észre, hogy a fizikai munka ellenére a legjobban a fizikai tevékenységek kapcsolnak ki: főleg a túrázás, torna, úszás, kertészkedés. A mozgás a friss levegőn.... Ez annyira fel tud tölteni a latin zene mellett, hogy hihetetlen. A biztatás (nőknek és férfiaknak egyaránt címezve) kizárólag jóindulattal történt: csak egyszerűen kerülve a körülményeket.... Miszerint mozogni kiváló dolog, tenni magadért fantasztikus, a társkeresés állandó és folyamatos megújulást jelent... Gyönyörűnek lenni egyenesen kötelező... Nem csapom be, mert aki akar, az tenni fog magáért.... Akarni tenni magáért Mindenkinek magának kell: kezdve a 2 cm-es lábemeléssel, egészen addig, hogy minden nap büszke legyen az elért eredményeire.... Hogy velem vagy az én közreműködésemmel sikereket érjen el a társkeresésben.... Ha kell, szakemberek segítségét igénybe venni. Segíteni, fejleszteni, fokozatosan. További gyönyörű estét és hétvégét kívánok!

1
Csaba
Csaba küldte
október 22. 20:11

@Maria: Rendben, csak tényleg ne rugaszkodj el annyira a valóságtól, hogy az, akinek segítenél, azt érezze, hogy becsapod, miközben ő megvalósítható utat keres. Nem rosszindulatúan, ne érts félre, hanem ha olyanokat mondasz, hogy bízzál benne, sikerülni fog, attól még pont ugyanúgy nem fog sikerülni, mint eddig, mert a jelen képességei ehhez nem elegendők, bármiről legyen is szó. Tudod, ez is olyan, mint a spam. https://kereso.napirajz.hu/cc/318.jpg Szóval, ha kapok egy levelet, hogy adjam meg a bankszámlaszámom, valamint küldjek $50 USD-t postaköltségre, mert épp felszámolnak egy afrikai köztársaságot, s a teljes idei GDP-jüket nekem akarják utalni, akkor meglehet, nem fogom elküldeni a bankszámlaszámomat.

1
Maria
Maria küldte
október 22. 05:10

@Csaba: Köszönöm a kiegészítést. Természetesen azért írok, hogy mindenki rátaláljon a boldogságára... A múltat magával viszi az ember. Vannak sérelmek, a kor előrehaladtával jönnek az egészségügyi problémák. Mindennel tisztában vagyok: nem vagyok vak, nem vagyok naív és nem vagyok gyerek már... Egy igazi NŐ vagyok, vannak gondolataim, terveim, elképzeléseim.... Egy igazán küzdő típus vagyok, nagyon kemény élettel a hátam mögött és most sem könnyű az életem: rengeteg ember élete, gyógyulása múlik rajtam.... Ha nem biztatnám őket, ha nem lennék pozitív, nekik is rossz lenne: igénylik a figyelmemet, a kedvességet.... Szakmai szeretet, alázat nélkül semmi lennék: de ez így van jól, mert imádom a szakmámat (szakmáimat, mert többféle van) minden nehézség ellenére. Ez jön ki itt is: a tapasztalat mögött az ember.... Az ember, a NŐ, tele érzelmekkel, érzésekkel. További gyönyörű napot kívánok! Marika

Csaba
Csaba küldte
október 21. 21:34

@Maria: Nem kell elnézést kérned. Te éppen úgy a gondolataidat írod, ahogyan én. Elöljáróban a Brian életéből: Judit: – Nekem van egy ötletem. Gondolom, abban egyetértünk, hogy tényleg nem lehet gyereke, mivel nincs méhe, amiről nem tehet senki, még a rómaiak sem. De joga lehet hozzá, hogy gyereket szüljön. – Remek ötlet Judit! – dicsérte Francis. – Harcolni fogunk, hogy ismerjék el a szüléshez való jogotokat bátyám... ö... húgom. Bocs. Maria, számomra az a problémám a hozzászólásoddal, hogy ezt többnyire az 50-es, 60-as korosztálynak írtad, akiknek múltjuk van, nem pedig jövőjük. Ezért kérdeztem, hogy ezt ugye, egy 21 éves férfinak írtad-e. Nem véletlenül idéztem a Brian életéből, mert a helyzet hasonló. Abban igazad van, hogy ilyenkor is joga van az emberenek a boldogsághoz, csak épp már lehetősége nincs. Ez utóbbit én teszem hozzá, mert realista vagyok. Mondod, elcsodálkoztál azon, mit emeltem ki abban a hozzászólásomban. Egyrészt, mert szoktam ezen gondolkodni magam is, valamint van tapasztalatom. Akár azzal kapcsolatban, nekem mik az esetlegesen kimondatlan elvárásaim egy nővel szemben - azt ne mondd, hogy nem jogos -, illetve nőkkel beszélgetve bizony kiderül, hogy nekik, nektek hasonlóképpen a teljes értékű, mindenre képes férfi kell. Ez egyébként valid igény. Vagy játsszuk a butát, és mondjuk azt, hogy elképzelésünk sincs, mi lehet az oka annak, hogy ebben a korosztályban a fiatalabb partnert keresi férfi is, nő is, holott a fiatalabb korosztály esetén simán idősebbet is választanak adott esetben. Biztos elfogynak a számok, lehetetlenség nagyobb életkor tartományt megjelölni. Ez a változat tetszik? Azzal szokott problémám lenni, hogy olyan naivitással írod a hozzászólásaidat, hogy az már-már valóságtagadás. Úgy írsz, mintha az öregedés, a hanyatlás nem egy valós probléma lenne, hanem a pesszimista emberek aljas, megfélemlítő stratégiája, csak egy mese. Hát nem, kedves Maria! Amiről írok, az a valóság, Te pedig egy mesét írsz ide minden egyes alkalommal, amivel csak az a baj, hogy semmi köze a valósághoz. A valóságban az oroszlán elejti a gazellát és szétmarcangolja, de simán el tudom képzelni, hogy a Te interpretációdban az oroszlán füvet legelészik a sztyeppén. Mindamellett érzékelem a jószándékot minden egyes hozzászólásodban, viszont hitelesebb lenne, ha jobban korrelálna a valósággal.

2
Maria
Maria küldte
október 21. 00:07

@Csaba: Kedves Csaba! Pont nem erről szól a bejegyzésem: nyugodtan kielemezgetheted az írásomat... Nem fogok elnézést kérni, hogy az önbizalomról, a hitről és a kitartásról írtam... Emellett a legfontosabb itt, ebben az esetben, hogy mindenkinek joga van a boldogsághoz.... A kudarcok ellenére.... Annak ellenére, hogy sokan nem is válaszolnak a megkeresésekre: pont ez a lényeg itt, hogy ezeken az ún. mélypontokon túl kell jutni és próbálkozni továbbra is .... Nagyon elcsodálkoztam azon, hogy miket emeltél ki az előző bejegyzésedben: az emberi életben vannak negatívumok, olyan változások, amik kellemetlenül hathatnak mindkét félre, de nem csak negatívumok.... A nőiség, a nőiesség és a férfilét, a igaziság jóval többet jelent: ha nem tiszteled magad és a másik nemet, akkor mit szeretnél. Az ember nem fulladhat bele a negatívumok hullámába, meg kell tanulnia úszni és kihozni önmagából azt a sok csodálatos dolgot, ami olyan különlegessé teszi..... Nagyon szépen köszönöm a figyelmet! További gyönyörű estét és gyönyörű álmokat kívánok! Marika

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország