Miért nem kezdeményeznek és udvarolnak a férfiak a társkeresőn?

indította: Hajni
László
László küldte
december 15. 20:00

@Csaba: Ez a magyarázat azért sántít, mert ez a társkereső oldal erősen az aktivitás alapján jeleníti meg a felhasználókat, és én ezt figyelembe is veszem. Nem próbálok ennek ellen ható kereséseket alkalmazni.

Csaba
Csaba küldte
december 14. 09:48

@László: Vagy valamikor egy érzelmi megzuhanás vagy hormonális vihar alkalmával regisztrált, azóta az oldal felé sem néz, te írtál neki, ő meg már arra sem emlékszik, hogy van regisztrációja ezen az oldalon.

1
László
László küldte
december 13. 01:26

Sziasztok! Mert a hölgyek hozzáállás miatt teljesen elmegy a kedvük tőle előbb vagy utóbb! Azoknak akiknek levelet írtam, a 90%-a még csak el sem olvasta a levelet, rá sem nézett a profilomra. Mit is jelent ez? Azt, hogy valójában, ha nem árverés az egész és kamu profiloknak írtam, amit az üzemeltető hozott létre, akkor a hölgyek egy jelentős része csak célzott keresést, válogatást végez. Valójában nem érdeklődő egy ismerkedésre amit a férfiak kezdeményeznek!!! Indítottam már topikot arra nézve, hogy ezt a hozzáállást negatívan súlyozza esetleg a fejlesztő, ha ez megegyezik a többség nézeteivel, de törölve lett. Gondolom félnek attól, hogy morális elvárásokat léptessenek életbe, mert az árthat az oldal rövid távú fenntartásának. Pedig szerintem hosszú távon nagyon kifizetődő lenne, ha ezzel elkergetnék az alacsony moralitású felhasználókat, mert jó eséllyel elterjedne a híre és helyettük ide vonzaná a morálisan értékesebb embereket.

2
Hajnal
Hajnal küldte
december 10. 19:54

@Csaba: hát pont ezt írtam én is, a másik topicban. 😂

Csaba
Csaba küldte
december 07. 15:32

A topic címére: mert elolvassák a nők bemutatkozását. :) Semmi szüksége a férfinak arra, hogy egy újabb kudarcélménnyel legyen gazdagabb.

1
Csaba
Csaba küldte
november 09. 21:42

@Csaba: Nem az extrém nagy offsetre gondoltam, de néhány év esetében simán lehet, hogy nem frissítette a tartományt évente a saját korához igazítva.

Csaba
Csaba küldte
november 09. 14:34

@Csaba: Ezt a "mikor regisztráltak az oldalra" viccnek veszem, mert ugye te sem gondolod komolyan, hogy a hölgyek döntő többsége már akkor regisztrált, amikor még el sem indult az Első Találkozás? A fennmaradó hányad pedig 7-8 éve itt várja a nagy semmit?

Maria
Maria küldte
október 23. 02:20

@Csaba: Köszönöm szépen! Igyekszem:-) További gyönyörű hétvégét kívánok!

Maria
Maria küldte
október 22. 23:33

@Csaba: Még valamit: Sok ember falat húz maga köré. Nem nyílik meg, nem ír, nem beszél. A test izmai befeszülnek, adott testrészek bekeményednek (feszes váll, derékfájás, vádli begörcsöl). A lelki problémáink tüneteket produkálnak. Ezért kell magunkkal törődni, elengedni dolgokat. A saját egészségednél fontosabb nincsen: rendszeresen kimozdulni, mozogni, emberek közé járni, beszélgetni. Szakemberek segítségét igénybe venni: ha kell pszichológushoz fordulni, reumatológus szakorvost kikérdezni. Kezelések kiíratása, párkapcsolati tanácsadáson részt venni. Ha valaki nagyon akar valakit vagy valamit, akkor azt sugározza a külvilág felé: minden idegszállal arra koncentrál, mindene feszes.... Felhúzott váll, tarkófájdalom. Ezt a feszességet érzékeli a külvilág és elfordul. Ez görcsösség, ami taszítja a másikat. Vagyis eltávolodik. Javasolt a lazább gondolkodás, hogy ne akarj mindent azonnal! Adj időt magadnak! Mára ennyit tőlem!

Csaba
Csaba küldte
október 22. 23:29

@Maria: Végre egy tartalmas hozzászólás tőled! Igyekezz tartani a színvonalat! ;)

1
Maria
Maria küldte
október 22. 21:13

@Csaba: A munkám kemény fizikai munkát jelent. Napi 6-7-8 órát tesz ki. Ez nemcsak fizikai értelemben munka, hanem szellemi-lelki értelemben is. A munka egyik része fizikai. Napi szinten nagyon kemény és tényleg komoly problémákkal érkeznek a betegek. A hosszabb ideig tartó problémákat krónikusnak nevezzük. Lehet fájdalomcsökkentés és vagy -megszüntetés (megszüntetni és vagy oldani adott testrészen, testrészeken a fájdalmat), lehet orvos, szakorvos által kijelölt panasz kezeléséről szó.. Műtét utáni rehabilitáció részeként kiírt masszázsról szó. A másik része a lelki része: A masszázs igazán akkor a leghatékonyabb, ha azokat az okokat, amik a fájdalmat okozzák, megszüntetjük... Ahhoz, hogy ne fájjon a feje a betegnek, rá kell vezetni arra, hogy fizikai aktivitással sokat tehet magáért.. Lépésről lépésre haladva előre. Ha látja a saját sikereit, akkor nagyobb lépésekben tud előre haladni. Fejfájás=> jól átmasszírozom a nyak-vállövet és közben megbeszéljük, hogy mi miatt volt ez a fejfájás.... Pl a múlt heti ellenőrzés miatt kicsit jobban izgultam és emiatt fájt a fejem.. Stresszelek, túlságosan és erre megoldást kell találnunk.... Gondold végig, hogy mit tennél ekkor és ekkor! Mi történhet a legrosszabb forgatókönyv szerint? Hogyan reagálhatsz és hogyan nem szerencsés? Pl fáj a fejem, ezért egy kiadósat túrázom a hegyekben.... Megizzadok, elfáradok, a fejfájás megszűnik és vagy enyhülnek a tünetek.. A betegeknek a saját teljesítményükhöz, fizikai állapotukhoz mérten kell fejlődniük: ha csak 2 cm-re tudja felemelni a lábát, az ő esetében ez is óriási eredmény... Hogy tudja tartani ezt a szintet, hetekkel később pedig többre is képes, nos ezek az eredmények azok, amik a beteg-masszőr-gyógytornász munka eredményei. Azt vettem észre, hogy a fizikai munka ellenére a legjobban a fizikai tevékenységek kapcsolnak ki: főleg a túrázás, torna, úszás, kertészkedés. A mozgás a friss levegőn.... Ez annyira fel tud tölteni a latin zene mellett, hogy hihetetlen. A biztatás (nőknek és férfiaknak egyaránt címezve) kizárólag jóindulattal történt: csak egyszerűen kerülve a körülményeket.... Miszerint mozogni kiváló dolog, tenni magadért fantasztikus, a társkeresés állandó és folyamatos megújulást jelent... Gyönyörűnek lenni egyenesen kötelező... Nem csapom be, mert aki akar, az tenni fog magáért.... Akarni tenni magáért Mindenkinek magának kell: kezdve a 2 cm-es lábemeléssel, egészen addig, hogy minden nap büszke legyen az elért eredményeire.... Hogy velem vagy az én közreműködésemmel sikereket érjen el a társkeresésben.... Ha kell, szakemberek segítségét igénybe venni. Segíteni, fejleszteni, fokozatosan. További gyönyörű estét és hétvégét kívánok!

1
Csaba
Csaba küldte
október 22. 20:11

@Maria: Rendben, csak tényleg ne rugaszkodj el annyira a valóságtól, hogy az, akinek segítenél, azt érezze, hogy becsapod, miközben ő megvalósítható utat keres. Nem rosszindulatúan, ne érts félre, hanem ha olyanokat mondasz, hogy bízzál benne, sikerülni fog, attól még pont ugyanúgy nem fog sikerülni, mint eddig, mert a jelen képességei ehhez nem elegendők, bármiről legyen is szó. Tudod, ez is olyan, mint a spam. https://kereso.napirajz.hu/cc/318.jpg Szóval, ha kapok egy levelet, hogy adjam meg a bankszámlaszámom, valamint küldjek $50 USD-t postaköltségre, mert épp felszámolnak egy afrikai köztársaságot, s a teljes idei GDP-jüket nekem akarják utalni, akkor meglehet, nem fogom elküldeni a bankszámlaszámomat.

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország