Miért nem kezdeményeznek és udvarolnak a férfiak a társkeresőn?

indította: Hajni
Maria
Maria küldte
október 23. 02:20

@Csaba: Köszönöm szépen! Igyekszem:-) További gyönyörű hétvégét kívánok!

Maria
Maria küldte
október 22. 23:33

@Csaba: Még valamit: Sok ember falat húz maga köré. Nem nyílik meg, nem ír, nem beszél. A test izmai befeszülnek, adott testrészek bekeményednek (feszes váll, derékfájás, vádli begörcsöl). A lelki problémáink tüneteket produkálnak. Ezért kell magunkkal törődni, elengedni dolgokat. A saját egészségednél fontosabb nincsen: rendszeresen kimozdulni, mozogni, emberek közé járni, beszélgetni. Szakemberek segítségét igénybe venni: ha kell pszichológushoz fordulni, reumatológus szakorvost kikérdezni. Kezelések kiíratása, párkapcsolati tanácsadáson részt venni. Ha valaki nagyon akar valakit vagy valamit, akkor azt sugározza a külvilág felé: minden idegszállal arra koncentrál, mindene feszes.... Felhúzott váll, tarkófájdalom. Ezt a feszességet érzékeli a külvilág és elfordul. Ez görcsösség, ami taszítja a másikat. Vagyis eltávolodik. Javasolt a lazább gondolkodás, hogy ne akarj mindent azonnal! Adj időt magadnak! Mára ennyit tőlem!

Csaba
Csaba küldte
október 22. 23:29

@Maria: Végre egy tartalmas hozzászólás tőled! Igyekezz tartani a színvonalat! ;)

1
Maria
Maria küldte
október 22. 21:13

@Csaba: A munkám kemény fizikai munkát jelent. Napi 6-7-8 órát tesz ki. Ez nemcsak fizikai értelemben munka, hanem szellemi-lelki értelemben is. A munka egyik része fizikai. Napi szinten nagyon kemény és tényleg komoly problémákkal érkeznek a betegek. A hosszabb ideig tartó problémákat krónikusnak nevezzük. Lehet fájdalomcsökkentés és vagy -megszüntetés (megszüntetni és vagy oldani adott testrészen, testrészeken a fájdalmat), lehet orvos, szakorvos által kijelölt panasz kezeléséről szó.. Műtét utáni rehabilitáció részeként kiírt masszázsról szó. A másik része a lelki része: A masszázs igazán akkor a leghatékonyabb, ha azokat az okokat, amik a fájdalmat okozzák, megszüntetjük... Ahhoz, hogy ne fájjon a feje a betegnek, rá kell vezetni arra, hogy fizikai aktivitással sokat tehet magáért.. Lépésről lépésre haladva előre. Ha látja a saját sikereit, akkor nagyobb lépésekben tud előre haladni. Fejfájás=> jól átmasszírozom a nyak-vállövet és közben megbeszéljük, hogy mi miatt volt ez a fejfájás.... Pl a múlt heti ellenőrzés miatt kicsit jobban izgultam és emiatt fájt a fejem.. Stresszelek, túlságosan és erre megoldást kell találnunk.... Gondold végig, hogy mit tennél ekkor és ekkor! Mi történhet a legrosszabb forgatókönyv szerint? Hogyan reagálhatsz és hogyan nem szerencsés? Pl fáj a fejem, ezért egy kiadósat túrázom a hegyekben.... Megizzadok, elfáradok, a fejfájás megszűnik és vagy enyhülnek a tünetek.. A betegeknek a saját teljesítményükhöz, fizikai állapotukhoz mérten kell fejlődniük: ha csak 2 cm-re tudja felemelni a lábát, az ő esetében ez is óriási eredmény... Hogy tudja tartani ezt a szintet, hetekkel később pedig többre is képes, nos ezek az eredmények azok, amik a beteg-masszőr-gyógytornász munka eredményei. Azt vettem észre, hogy a fizikai munka ellenére a legjobban a fizikai tevékenységek kapcsolnak ki: főleg a túrázás, torna, úszás, kertészkedés. A mozgás a friss levegőn.... Ez annyira fel tud tölteni a latin zene mellett, hogy hihetetlen. A biztatás (nőknek és férfiaknak egyaránt címezve) kizárólag jóindulattal történt: csak egyszerűen kerülve a körülményeket.... Miszerint mozogni kiváló dolog, tenni magadért fantasztikus, a társkeresés állandó és folyamatos megújulást jelent... Gyönyörűnek lenni egyenesen kötelező... Nem csapom be, mert aki akar, az tenni fog magáért.... Akarni tenni magáért Mindenkinek magának kell: kezdve a 2 cm-es lábemeléssel, egészen addig, hogy minden nap büszke legyen az elért eredményeire.... Hogy velem vagy az én közreműködésemmel sikereket érjen el a társkeresésben.... Ha kell, szakemberek segítségét igénybe venni. Segíteni, fejleszteni, fokozatosan. További gyönyörű estét és hétvégét kívánok!

1
Csaba
Csaba küldte
október 22. 20:11

@Maria: Rendben, csak tényleg ne rugaszkodj el annyira a valóságtól, hogy az, akinek segítenél, azt érezze, hogy becsapod, miközben ő megvalósítható utat keres. Nem rosszindulatúan, ne érts félre, hanem ha olyanokat mondasz, hogy bízzál benne, sikerülni fog, attól még pont ugyanúgy nem fog sikerülni, mint eddig, mert a jelen képességei ehhez nem elegendők, bármiről legyen is szó. Tudod, ez is olyan, mint a spam. https://kereso.napirajz.hu/cc/318.jpg Szóval, ha kapok egy levelet, hogy adjam meg a bankszámlaszámom, valamint küldjek $50 USD-t postaköltségre, mert épp felszámolnak egy afrikai köztársaságot, s a teljes idei GDP-jüket nekem akarják utalni, akkor meglehet, nem fogom elküldeni a bankszámlaszámomat.

1
Maria
Maria küldte
október 22. 05:10

@Csaba: Köszönöm a kiegészítést. Természetesen azért írok, hogy mindenki rátaláljon a boldogságára... A múltat magával viszi az ember. Vannak sérelmek, a kor előrehaladtával jönnek az egészségügyi problémák. Mindennel tisztában vagyok: nem vagyok vak, nem vagyok naív és nem vagyok gyerek már... Egy igazi NŐ vagyok, vannak gondolataim, terveim, elképzeléseim.... Egy igazán küzdő típus vagyok, nagyon kemény élettel a hátam mögött és most sem könnyű az életem: rengeteg ember élete, gyógyulása múlik rajtam.... Ha nem biztatnám őket, ha nem lennék pozitív, nekik is rossz lenne: igénylik a figyelmemet, a kedvességet.... Szakmai szeretet, alázat nélkül semmi lennék: de ez így van jól, mert imádom a szakmámat (szakmáimat, mert többféle van) minden nehézség ellenére. Ez jön ki itt is: a tapasztalat mögött az ember.... Az ember, a NŐ, tele érzelmekkel, érzésekkel. További gyönyörű napot kívánok! Marika

Csaba
Csaba küldte
október 21. 21:34

@Maria: Nem kell elnézést kérned. Te éppen úgy a gondolataidat írod, ahogyan én. Elöljáróban a Brian életéből: Judit: – Nekem van egy ötletem. Gondolom, abban egyetértünk, hogy tényleg nem lehet gyereke, mivel nincs méhe, amiről nem tehet senki, még a rómaiak sem. De joga lehet hozzá, hogy gyereket szüljön. – Remek ötlet Judit! – dicsérte Francis. – Harcolni fogunk, hogy ismerjék el a szüléshez való jogotokat bátyám... ö... húgom. Bocs. Maria, számomra az a problémám a hozzászólásoddal, hogy ezt többnyire az 50-es, 60-as korosztálynak írtad, akiknek múltjuk van, nem pedig jövőjük. Ezért kérdeztem, hogy ezt ugye, egy 21 éves férfinak írtad-e. Nem véletlenül idéztem a Brian életéből, mert a helyzet hasonló. Abban igazad van, hogy ilyenkor is joga van az emberenek a boldogsághoz, csak épp már lehetősége nincs. Ez utóbbit én teszem hozzá, mert realista vagyok. Mondod, elcsodálkoztál azon, mit emeltem ki abban a hozzászólásomban. Egyrészt, mert szoktam ezen gondolkodni magam is, valamint van tapasztalatom. Akár azzal kapcsolatban, nekem mik az esetlegesen kimondatlan elvárásaim egy nővel szemben - azt ne mondd, hogy nem jogos -, illetve nőkkel beszélgetve bizony kiderül, hogy nekik, nektek hasonlóképpen a teljes értékű, mindenre képes férfi kell. Ez egyébként valid igény. Vagy játsszuk a butát, és mondjuk azt, hogy elképzelésünk sincs, mi lehet az oka annak, hogy ebben a korosztályban a fiatalabb partnert keresi férfi is, nő is, holott a fiatalabb korosztály esetén simán idősebbet is választanak adott esetben. Biztos elfogynak a számok, lehetetlenség nagyobb életkor tartományt megjelölni. Ez a változat tetszik? Azzal szokott problémám lenni, hogy olyan naivitással írod a hozzászólásaidat, hogy az már-már valóságtagadás. Úgy írsz, mintha az öregedés, a hanyatlás nem egy valós probléma lenne, hanem a pesszimista emberek aljas, megfélemlítő stratégiája, csak egy mese. Hát nem, kedves Maria! Amiről írok, az a valóság, Te pedig egy mesét írsz ide minden egyes alkalommal, amivel csak az a baj, hogy semmi köze a valósághoz. A valóságban az oroszlán elejti a gazellát és szétmarcangolja, de simán el tudom képzelni, hogy a Te interpretációdban az oroszlán füvet legelészik a sztyeppén. Mindamellett érzékelem a jószándékot minden egyes hozzászólásodban, viszont hitelesebb lenne, ha jobban korrelálna a valósággal.

2
Maria
Maria küldte
október 21. 00:07

@Csaba: Kedves Csaba! Pont nem erről szól a bejegyzésem: nyugodtan kielemezgetheted az írásomat... Nem fogok elnézést kérni, hogy az önbizalomról, a hitről és a kitartásról írtam... Emellett a legfontosabb itt, ebben az esetben, hogy mindenkinek joga van a boldogsághoz.... A kudarcok ellenére.... Annak ellenére, hogy sokan nem is válaszolnak a megkeresésekre: pont ez a lényeg itt, hogy ezeken az ún. mélypontokon túl kell jutni és próbálkozni továbbra is .... Nagyon elcsodálkoztam azon, hogy miket emeltél ki az előző bejegyzésedben: az emberi életben vannak negatívumok, olyan változások, amik kellemetlenül hathatnak mindkét félre, de nem csak negatívumok.... A nőiség, a nőiesség és a férfilét, a igaziság jóval többet jelent: ha nem tiszteled magad és a másik nemet, akkor mit szeretnél. Az ember nem fulladhat bele a negatívumok hullámába, meg kell tanulnia úszni és kihozni önmagából azt a sok csodálatos dolgot, ami olyan különlegessé teszi..... Nagyon szépen köszönöm a figyelmet! További gyönyörű estét és gyönyörű álmokat kívánok! Marika

1
Csaba
Csaba küldte
október 20. 21:06

@Maria: Ugye ezt a 21 éves férfiaknak írtad? Mert úgy kb. ott van relevanciája az írásodnak.

Csaba
Csaba küldte
október 20. 21:03

@Csaba: Szerintem amikor regisztáltak, odaírtak +4..-8 év tartományt. Aztán eltelt azóta 5 év, most -1..-13 a range az életkorukhoz képest. Nem aktualizálták az adatlapjukat. A másik pedig az, hogy kimondatlanul, de ott vannak a sz(ex)uális igények is, azaz nem szeretne a nő potenciazavarral küzdő férfival találkozni, a férfi pedig libidóhiányos és hüvelyszárazsággal sújtott nőket kerüli. Ebből aztán jön egy üvegplafon effektus, miszerint adott életkortól jellemzően mindenki magánál fiatalabbat keres.

Maria
Maria küldte
október 20. 19:00

@Csaba: Szia kedves Csaba és minden kedves Férfi társad! Légy szíves és legyetek kedvesek nem leállni az udvarlás és kezdeményezés szokásairól.... Szerintem ezek (is) tesznek egy FÉRFI-t FÉRFI-vá, amikre méltán lehettek büszkék .... Tudom, hogy sok a negatív tapasztalat, a negatív fogadtatás, de én ezt akkor is szeretném értékelni és fogom is a jövőben értékelni ... Mi az, ami motiválhat Benneteket?! Azt hiszem az, hogy egy FÉRFI nem véletlenül született FÉRFI-nek, legyetek büszkék magatokra és ne féljetek a boldogságotokat megkeresni.... A negatív tapasztalatokat felül kell írnia Bennetek annak a gondolatnak, szilárd elhatározásnak, hogy egyszer valakivel hihetetlenül boldogok lesztek.... Az első lépések megtételéhez rengeteg erőre, hitre, önbizalomra van szükség, Bennetek ez megvan.... Ezzel együtt születtetek és ez egy soha el nem múló küzdelem, belső erő, amiért mindig érdemes küzdenetek.... A végén ott a boldogság, az együttlét, amire mindig is gondolattatok... Számotokra soha nem volt idegen a küzdelem, a kitartás, ezt sohase felejtsétek el! Építsd magad és tudd, úton vagy a sikereid felé.... Lehet, hogy nem ma, lehet hogy csak később, de akkor se add fel a lehetőségeidet ... A negatív hullám elvonult, rázd meg magad és lépj tovább, nézz előre... A saját boldogságod ne függjön egyetlen egy embertől vagy bizonyos emberek reakciójától.... Te egy önálló, értékes ember vagy, tiszteld magad annyira, hogy aki nem akar életed része lenni, akkor azért az emberért ne harcolj.. Ne haragudj rá, engedd el, ha menni akar .. Add meg neki a gondolatott szabadságot! Sikereket, boldogságot kívánok Neked és Nektek:-) Marika

Csaba
Csaba küldte
október 20. 15:46

És kinek is lehetne itt írni? Akik számomra szimpatikusak és rákattintok az adatlapjára, már el is ment a bátorságom. "ZS" 56 éves de 46-tól 55-ig hajlandó ismerkedni. "A" szintén és 58 évesen a megadott tartomány 50-56. (ok, talán még bele férnék) "V" ugyancsak 56 éves de ő már igen lement és csak is 42-52 éves férfival szeretne találkozni. És még sorolhatnám,,, Szóval nagyon sok NŐ társkereső igencsak el van szállva a megadott életkor tekintetében.

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország