Miért nézegetik az idősebb nők a férfiakat a társkeresőn!

indította: Zsuzsa
Zsuzsa
Zsuzsa küldte
november 15. 13:44

@Emese: Kedves Emese köszönöm. "Igazian" bevallom, hogy téged is - a naplóidat is- szoktam olvasni. Nagyon tetszik ahogyan írsz, írásaidban sokszor megjelenik az eredeti humor. No és Olaszország, hmmmm. Ha közelebb laknánk egymáshoz biztosan jó barátnők lennénk. De befejezem az "udvarlást" mielőtt még ezt is félreérti valaki.😅

1
Emese
Emese küldte
november 15. 09:50

En is megnezek sok embert, mind not, mind ferfit, aki ir, akar naplot akar a forumon, egyszeruen azert mert szeretnem tudni kirol van szo. Ismerkedesrol szo sincs ilyenkor, akkor irnek neki.

Zsuzsa
Zsuzsa küldte
november 14. 19:18

Hogy miért nézegetik az adatlapját az idősebb nők, a korosztályába tartozó hölgyek meg nem, azt nem tudom. Lehet, hogy kíváncsiságból vagy az az oka, hogy naplót ír. Ezek a fránya idősebb nők meg este ha ráérnek, elolvassák.😅 Én ezért néztem meg, no meg azért, hogy tudjam kinek kell drukkolni. Remélem sikerült a randi, szívből kívánom! Ja, és azért írok itt, mert beállításaink alapján mindketten csak a korosztályunktól fogadunk üzeneteket.

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország