Miért rettenti el a férfiakat, ha valaki külföldön él, de hajlandó a költözésre

indította: Kitty
józsef
józsef küldte
december 12. 12:06

Engem az rettent el, hogyha nem válaszol azaknak írnak. Pl Te!

Mary
Mary küldte
július 14. 11:17

@Csaba: az egy jó áthidaló megoldás.

1
Csaba
Csaba küldte
július 14. 11:13

@Mary: „Tudok olyan házasságot is, ahol egyik fél se beszéli elfogadhatóan a másik nyelvét.” Van ilyen volt kollégám és a felesége. Nem beszélik egymás nyelvét, így angolul beszélnek egymással.

Mary
Mary küldte
július 14. 10:31

@Kitty: Külföldön partnert keresni valóban még egy fokkal nehezebb, mint az őshazában. Én elég hosszú ideig éltem külföldön. Ha nem beszéled anyanyelvi szinten a nyelvet és nem ismered az ott élők hagyományait és szokásait, mert honnét is, az még nehezíti a dolgot. Egy apró példa: amikor kikerültem Németországba, megtapasztaltam, hogy ők minden alkalommal kézfogással üdvözlik egymást, nem csak a bemutatkozáskor fognak kezet és nem csak a férfiak, mint itthon, komplett ignorálva a nőket. Én ugye az elején nem nyújtottam minden alkalommal a kezemet, míg egyszer fel nem világosítottak, hogy itt márpedig ez a szokás.... Jó kis hülyegyerek benyomását kelthettem. Vannak olyan területek, ahol ez a nagy magyar pusziszkodás abszolút idegen, sőt riasztó. Persze, nem lehetetlen, sok jó vegyes házasság van, csak tisztázni kell, mik a kölcsönös elvárások. Tudok olyan házasságot is, ahol egyik fél se beszéli elfogadhatóan a másik nyelvét. Hogy ez hogy működik, nem tudom, de azt tudom, hogy mindenki éli a maga kis életét a másik mellett és ezt már 30 éve.

1
György
György küldte
június 28. 21:12

@Norbi: Nem konkrétan itteni esetre gondoltam. 👽

Norbi
Norbi küldte
június 27. 18:48

@György: Eddig senkit nem láttam észak-koreai regisztrációval.😄

György
György küldte
június 27. 16:39

Vannak olyan országok, ahonnan nem lehet csak úgy eljönni.... Hiába szeretne.

Dávid
Dávid küldte
június 25. 14:29

Mert a vonat nem vár 😃

Tibor
Tibor küldte
május 30. 16:38

Szerintem az nem elrettentő, ha hajlandó a költözésre. Akkor kell kompromisszumot kötni, ha nem hajlandó!

Zoltán
Zoltán küldte
november 04. 14:12

@Lajos: 😁talált, de úgysem érti...🙃

Lajos
Lajos küldte
november 04. 13:19

De jó végre a nacionalista propagandát és a félig elsajátított 30 éves lózungokat egy szerelmes levélben olvasni. Valaki megerősítene abban, hogy a XXI. században élünk és egy társkereső oldalon vagyunk? Ha én egy csajnak írnék, akkor először lehazaárulóznám, azután megélhetési menekültnek nevezném és végül megkérdezném, hogy miért nem válaszol...

3
józsef
józsef küldte
november 04. 10:08

Kedves Kitty! Sajnos nem reagáltál beírásomra, amit sajátba nem engedélyez a társkereső, mert valamit úgy állítottál be. Így csak itt és így tudok neked írni! Most teszek másodszor kísérletet arra, hogy visszaírjál. Örülök, hogy ismét kis hazánkban üdvözölhetlek. Külföldre nagyon sokan mennek szerencsét próbálni,mivel itthon ez nem sikerült, valamint a ugyanannyi munkáért itthon jóval kevesebb bért fizetnek. Erre is meg van a magyarázat, szerintem a gazdik akarják így, hogy ezzel is csökkentsék az itt élő magyarok számát. A globalisták ezek után külföldi munkahelyere, külföldi munkavállalókat toboroznak, így a törzsgyökeres lakosság aránya egyre kisebb lesz. Kell a hely másoknak, akik kinézték ezt a területet maguknak. Erről szól a migránsok hada, a háborúk özöne, amiből pillanatok alatt világháború lehet sajnos. Hódmezővásárhelyt ismerem, lakik ott egy barátom, akitől pólókat vásároltam, addig amíg én magam is koncerteken vásároztam. De befejeztem, mert elegem lett ebből az életből. Fárasztó dolog autóval járni az országot, főleg éjszaka. A fb-on is megtalálható vagyok Nagy Zsolt József néven.

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország