Miért találnak nehezen egymásra a férfiak és a nők?

indította: Laci
Csaba
Csaba küldte
július 27. 19:30

@Csaba: Ne törődj vele, szerintem egy nem túl szofisztikált nyelvi modell írta.

Csaba
Csaba küldte
július 27. 19:26

@Tamás: Talán azért, mert van munkahelye, kollégái, ismerősei, szülei, rokonai, és nem akarja őket bevonni a magánéletébe, annak is a legintimebb régióiba. Persze értem én, hogy mindazok, akik önként, bírósági végzés nélkül hordják magukkal a nyomkövetőjüket, azaz az okostelefonjukat, minden mozdulatukat önként átadják egy idegen ország szolgálatai fedőcégeinek, gondolok itt például a Facebookra, azok már fogalomként sem értik, mit jelent a személyiségi jog, privacy, intimitás iránti igény. A kérdésedből arra következtetek, hogy tulajdonképpen feleslegesek a szavaim. :(

Csaba
Csaba küldte
július 27. 08:45

@Olga: Próbálok nyugodtan fogalmazni és elfogadható hangsúlyt adni a válaszomnak, de amit írtál az számomra értelmezhetetlen. Egészen pontosan nem értem, mit is akartál ezzel elmondani! Pedig 2x is nekifutottam, majd harmadszorra feladtam a bejegyzésed megfejtését.

2
Olga
Olga küldte
július 27. 02:05

Szerintem tévedik férfiak közül, hogy nőktől, már feltett képeken kívüli, rövid szoknyás, rövid nadrágos képeket kérnek. Nem küldtem ilyen képeket. Helytelennek, nem célszerűnek tartottam, tartom. Nekem elsőre az jutott eszembe kiránduláskor láttam templomba belépéshez kiírtak öltözeti előírást. A mindennapi életben igényes öltözethez igyekeztem igazodni. Kedves Édesanyám neten utána nézett a rövid ruha lehetőségnek. Szerepelt neten, nehogy rühös legyenek, pont kerüljék a rövid nadrágot/ szoknyát, kellően védő öltözetbe legyenek. Alighanem férfiak közül bele se gondolnak következményekbe, nem néznek utána merült fel bennem. Utóbb az is eszembe jutott, hallottam olyat, mondják a férfiak ezt nem tudják, mondják el nekik a nők: rendesen mosakodjanak élet élés előtt. Szerintem kiábrándító, hogy rövid nadrágos, rövid szoknyás képeket kérnek. Törtem rajta a fejem, én volnék tévedésbe?, mi helytelen volnék vele?, de ott tartok jelenlegig, ebbe a rövid nadrágos, rövid szoknyás fényképeket kérőnek nincs igaza. Felmerült bennem, hogy túlságosan sokat óhajtanak a netről, a személyes találkozás lehetőséggel élés helyett. Sok szerencsét kívánok a pár találáshoz!

László
László küldte
július 24. 16:28

@Tamás: Ez arcátlanság. Mondjuk ezen az oldalon arctalanul nem tud regisztrálni senki. Egy hölgyről tudok, aki más képeivel volt fent, de lebukott. Az eredeti kérdésre reagálva. Sajnos ez a túlzottan a digitális platformokon (közösségi felületek) működő világ azt hozta, hogy az emberek már alig tudnak kommunikálni.

2
Tamás
Tamás küldte
július 22. 12:57

Vajon miért van az, hogy pasit kereső hölgyek, arc nélkül keresnek pasit?

Ági
Ági küldte
július 19. 16:15

@Laci: Igen, logikus lehetne, de sokan az adatlapot sem olvassák el, nem h még továbbiakat.

1
Csaba
Csaba küldte
július 18. 13:20

@Gitta: Leegyszerűsítem ezt. Teljesen mindegy, mit csinálnak a felek, kicsi az esélyük, mert aki jól néz ki, van libidója, pénze, intelligens, kompromisszumkész, az már rég elkelt, aki meg nem, az a saját világába merevedve remél, de teljesen feleslegesen.

1
Gitta
Gitta küldte
július 18. 04:17

Kedves Laci! Azért mert: - ha nyílt szívvel és őszintén adod magad, a másik is ( tegyük fel) akkor gyorsan kiderülhetnek azok amikben nem passzolnak egymáshoz...viszont ezt intelligens és empatikus módon tisztázni=elköszönni méltósággal már nem megy.. - ha valamelyik fél játszmázik...az eleve bukta...csak idő kérdése hogy kiderüljön.. - viszonzatlan tetszési index=nem azonos elképzelések: korban, megjelenésben, beső értékrendben, érzelmi megélésben, inteligenciában, habitusban.... - a sok negatív tapasztalat gátol egy idő után mindenkit, az idő eközben telik..csökkennek az esélyek és ez további gátló tényező... - talán ha tisztelettel, jó szándékkal és emelkedett lélekkel/intelligenciával közelítenénk egymáshoz= emberi módon , hamarabb rátalálna két ember egymásra..

3
Krisztina
Krisztina küldte
július 15. 09:40

@Kati: Na igen, arra nem gondolt, hogy nem lépsz be ide napi szinten...sokan azonnal akarnak mindent...

Krisztina
Krisztina küldte
július 15. 09:36

@Laci: Szerintem pont abban van a csapda, ha valakinek határozott elképzelése van arról, hogy nézzen ki a másik, mert közben elmegy olyan mellett, aki nem teljesen passzol az elképzelésébe.

2
Csaba
Csaba küldte
július 14. 22:30

Az elköteleződés iránti igény ellentmondást nem tűrő, agresszív közlése, valamint a férfi-nő kapcsolatok eszenciájának hol kimondott, hol kimondatlan elutasítása vagy az iránti közömbösség miatt.

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország

+36 (1) 603 7408