Mikor kezded érezni hogy a másik fontos neked az ismerkedés során?

indította: Emese
István
István küldte
június 14. 15:36

Nálam sok idő...nem is tudok és nem is szeretek sietni... Én azt vallom, hogy igenis szánjon időt az ember arra, hogy valóban megismerje a másik fél történetét és valódi természetét...🤷

3
Norbert
Norbert küldte
június 13. 19:39

Sziasztok Én úgy gondolom igazából , hogy mindegy hogy mikor alakul ki egy olyan érzelem mely által fontosabbá válik a partnerünk. Mivel szerintem nem az számít , hogy most vagy máskor kezd kialakulni csak az számít hogy műnködjön egy kapcsolat , érezze mindkét fél egymás között magát jól. Mindennek megvan a maga ideje. Nekem igazából erre egy filmes idézet jut eszembe mégpedig a Halálos Iramban 7-ből. Amikor Letty kérdezi Dominic Torettotól hogy miért nem szólt a házasságukról. Erre pedig Dominic Toretto azt felelte mert nem lehet erőszakkal szeretni. Nekem a másik iránt egy pár levelezés során vagy beszélgetés után igazából már kezd fontossá válni a másik. Lehet ez barátság vagy kapcsolat is egyben. De igazából akkor válik teljesen fontossá mikor már jobban megismerem a társam vagy barátomat.

1
Mária
Mária küldte
március 20. 05:52

Ez attól függ, hogy hogyan alakulunk: mert az is előfordulhat, hogy bennem valamiért sokkal több az érzelem, valamiért a dolgokat sokkal intenzívebben élem meg, mint ahogy kellene... Míg a másik oldalon a partneremben még csak jóval később indul el valami... Azt gondolom, az a jó, ha egy kapcsolatban, mindegy, hogy az elején vagy a közepén vagyunk, a két fél egyensúlyban van, érzelmeiket tekintve közel azonos szinten vannak, a mérleg nyelve nem billen el egyik oldalra sem... Kell hozzá sok-sok szeretet a szívetekben, sok-sok türelem és hajlandóság a másik nem megismerésére: hogy milyen egy PASI.... Miért kezdeményez és miért vonul vissza? Mik az okok és mit hogyan kell értelmezni, elfogadni... ÉÉS mikor mehettek végre együtt azokra a csodálatos cha-cha-cha-táncórákra?! Ezzel azt akartam mondani, hogy: ahogy a táncban elengedhetetlen az összhang, úgy a két ember, FÉRFI-NŐ, közötti összhang is nagyon fontos: sokat mosolyogjatok, kommunikáljatok egymással... átérezzétek a mozgást és gyönyörűek legyetek, amikor csak lehetséges... Mert csakis akkor találhattok egymásra, ha mindketten türelmesek vagytok, együttérzők és ezzel párhuzamosan ott van Bennetek a tűz, a , amik nélkül nincs igazi, klasszikus értelemben vett FÉRFI-NŐ-kapcsolat... A "feszültség" // a "kémia", amikor két ember bejön egymásnak, a külső megjelenésük és a belső tulajdonságaik alapján... DE egy jó beszélgetés akkor jó, ha hagyok másokat is írni, így most elköszönök és hagyok másokat is véleményt írni... Jó hétvégét kívánok Mindenkinek:-)

1
Emese
Emese küldte
március 07. 15:45

Milyen szép válaszok... Laci írását olvasva szinte sóvárgás fogott el: jó lenne még egyszer ezt érezni valaki iránt és hogy ő is így érezzen felém... De most már tudom hogy nemcsak az érzések fontosak hanem összeillőek is kell hogy legyünk! Csak úgy lesz jövője a dolognak. Személyesen talán azt mondanám: akkor kezd el fontos lenni valaki amikor szeretném megosztani vele mind azt a szépet amit látok vagy történik velem vagy körülöttem. Gyönyörű kék ég, bárányfelhőkkel? Hogy milyen finomat sütött barátnőm akinél ebédeltem? Az alkonyat , sárga fénye a sötétzöld fenyőkön? Egy jó poén amin percekig nevettünk? Az újszülött páciens talpacskája olyan picike ujjakkal mint a kukoricaszemek? 😀 Még sorolhatnám, hosszú lenne. Persze nem mindent mondanék el neki mert kerülöm hogy ömlengős legyek, de a legfontosabbakat igen.

Marianna
Marianna küldte
március 04. 14:42

Van az a pillanat ,van az az érzés mikor a lelkedet érinti meg ...nos ettől a pillanattól ..... számomra😍

2
László
László küldte
március 04. 10:34

Attól a pillanattól kezdve, hogy érzem ugyanúgy feltétel nélkül megbízhatok benne, mint ő bennem. Előfordul, hogy még az első személyes találkozás előtt válik fontossá valaki. Akárcsak az, hogy nem lesz szerelem, de tiszta szeretetet találok egy igaz barátságban.

2
Laci
Laci küldte
március 04. 08:55

@Emese: Az én szerény véleményem az,hogy ha valaki elkezd fontossá válni a számunkra,akkor sokat gondolunk rá egy nap akár többször is.Minden pillanatban csak az jár a fejünkben,ó de jó lenne hallani felőle,hogy vajon mit is csinál most ebben a pillanatban?Már türelmetlenül várjuk,hogy írjon valamit és olvashassuk a szavait amelyekre annyira szomjazunk és amelyek mosolyt csalnak az arcunkra és feldobják a napot. És alig várjuk,hogy felhívjuk vagy felhívjon és halljuk a hangját és megkérdezhessük tőle,hogy milyen napja volt,hogy van,fáradt-e és mi történt vele?

2 5
Kata
Kata küldte
március 03. 22:18

Ha ismerkedek - akkor kíváncsisággal fordulok az illető felé - tehát érdeklődök , benyomásokat , érzéseket “gyüjtök “. Ha ezek pozitívak - kölcsönösen ! akkor a kérdések , beszélgetések nem hallnak hamvaikba.. gondolatom , várom az újabb “ találkozást “. Honnan , mikortól lesz az illető fontos a számomra ?? Ha tudatosul bennem , hogy félek hogy elveszthetem , ha fájna ha nem lenne többet kapcsolat köztünk .. Én így gondolom .

3 2
Lajos
Lajos küldte
március 03. 20:33

Bocs, de nem értem a kérdést... Már az elsö randira úgy megyek, hogy fontos nekem. Az egész csak addig tart, amíg fontos nekem. Mi lesz abból, hogy "Kit érdekel mi lesz belöle..."?

2
Emese
Emese küldte
március 02. 09:13

Az életben és a társkeresőn is több emberrel találkozunk, ismerünk meg. Sokkal csak egy felületes ismeretség jön létre míg néhánnyal elkezd mélyülni a dialógus, a találkozások sora jön... Mi az a pont amikor valaki elkezd fontosnak lenni neked? Amikor hiányzik hogy nem ír? Amikor nem hallod a hangját? Amikor valami szép történik veled és szeretnéd megosztani vele? Valami más? Ki-ki mit gondol erről?

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország