Milyen fényképeket töltsek fel a társkereső oldalra?

indította: Balázs
Emese
Emese küldte
november 28. 10:09

Újabban gyakran járok táncolni és módom van a nő- és hímnemű egyedek öltözködését megfigyelni. Általánosságban azt mondhatom hogy az ing egy férfinek jobban áll mint a pulóver, főleg ha pocakos az illető. Nem tudnám megmagyarázni miért, számomra igaziabb. Az inget nadrágba begyűrve értem, azon kívül csak az hordja aki karcsú, különben ellenkező hatása lesz. A pulóver kevésbé elegáns, főleg ha kerek nyakú, vastag anyagú vagy mintás. Keresztbe csíkos pólóval-puloverrel a pocakos emberek még szélesebbnek látszanak! A nők gyakran alulra sötét, felülre világos darabokat vesznek fel aminek van logikus magyarázata: a sötét kicsinyít, a világos nagyít. De!!! Ha a világos felső pont a test legszélesebb pontjánál, a csípőnél ér véget, azt még szélesebbnek mutatja. Ha valaki sötét, egyszinű ruhát/blúz-szoknyát vagy nadrágot plusz rá egy a test legkeskenyebb pontjáig - ami általában kicsivel a köldök vonala felett van- érő világos darabot vesz fel, optikailag karcsúbbnak tűnik.

1 1
Reni
Reni küldte
november 26. 11:29

Frisset lehetőleg, mosolygósat🙂!!! Semmikép se napszemüvegeset, fejet elforditósat, mindenben fekvőset, morcosat, alulról fotózottat és ne is csupasz felsőtesteset😉✌️

1
László
László küldte
november 15. 10:14

@Marcsi: Ha van napszemüveges, hát legyen. De NE profilképként. Most jönnek a fényre sötétedő szemüvegesek, hogy,.... Azzal is lehet beltéri képet készíteni, amin a szeme látszik. Egyébként meg ez a szabály (ami szerintem jó) az oldalon és kész. Angliában sem vezethet az út jobb oldalán, csak mert otthon úgy kell.

Marcsi
Marcsi küldte
november 15. 09:28

Nem baj, ha van napszemüveges kép, ha egyébként jól áll, vagy kedves a fotó, miért ne lehetne, csak legyen mellette másik is. Az egész alakos azért jó, mert nagyjából lehet követekzteni belőle az illető természetére is. Hogy tartja magát, mennyire magabiztos, mit tart fontosnak magáról, ez az egész alakosokon jobban látszik. Én is csak azt tudom mondani, mint a korábban előttem szólók, a találkozásnál úgyis kiderül minden, és tessék elhinni, egy jól sikerült frappáns bemutatkozás übereli egy semmitmondó, de leg toppon lévő úr bemutatkozóját. Nekem legalább is fontos a belső érték, a kisugárzás.

1
Éva
Éva küldte
november 15. 09:24

@Lajos: Szia! Egyetértek veled.Egy fotó sok mindent elárul magunkról.Persze nem mindegy milyen képet látunk a kiszemelt áldozatról! Én pl: elég sokszor belefutok olyan feltett képsorozatokra pasiknál,amin egyértelműen látszik a különböző fotókon a legkevesebb 8-10 év eltérés a két kép között. Mégis mit gondol, egy személyes találkozásnál nem derülne ki valós életkora? Sajnos ilyen és hasonló csalódásaim voltak többször is. És annál nagyobb illúzióromboló érzés nincs,mint találkozol az ismerkedni gondolató férfival,aki ráadásul 4-5 évvel fiatalabb is tőlem és egy rozzant idős úriember áll előtted. Kérdezem,miért kell becsapni a másikat? Miért nem vállalja fel valós kinézetét? És igen, a másik gyakori helyzet,kapom a kedves levelet fotó melléklettel,amin volt párjával mosolyogva látható.Első gondolatom reakcióként az volt,miért nem mindjárt egy csókos képet küld magáról és volt párjáról🤣 Időnként nem is értem egyes ismerkedni gondolatókat,hogy ennyire nincsenek tisztában az alapokkal,nem tudják milyen alternatívák alapján lehet ismerkedni?

Lajos
Lajos küldte
november 14. 23:26

Szerintem a kép is nagyon fontos az elsö bemutatkozáshoz... Az is sokat tud mesélni arról, akiröl készült. Persze a moderálási szabályokat be kell tartani, de én nem örülnék, ha mindenütt csak jól megkomponált mütermi képet látnék... A horgász ne rakjon fel öltönyös képet, az autó mániás meg ne a konyhában fényképezkedjen. Azért nekem is vannak kedvenceim. Nöi társkeresö férfivel fotózva.... Láthatóan valaki le van vágva a képröl... Két-három hölgy a képen, találgatni sem lehet hogy ki a szabad préda, esetleg mindegyik... De ezek is beszédes képek és sokat elárulnak a társkeresökröl. Én pl. ezeket minden további nézelödés nélkül továbblapozom...

Judit
Judit küldte
november 14. 21:53

Legyen a kép aránylag friss.. Agyam eldobom az mindenben fekvő képektől..ahol félcsupasz a pasi..ezt talán más féle helyre rakja fel.. Az autóval fotózás számomra érdektelen.. tömegközlekedek..😃 Ha tengerparti a kép reménykedhetek hogy elvisz oda????!! Többet mosolyoghatnának a képeken.. az általában mindenkinek jól áll.. Napszemcsit vegyék le..ha nem látjuk a szemeket az nem jó...hisz a szem a pillantás fontos. Nem tudom..nekem ez olyan állatvásár...nézni mustrálni a másikat...

1
Enikő
Enikő küldte
május 24. 15:02

Kedves Emese! Csak egyetérteni tudok a morcos, rosszul sikerült egyszelfisekkel kapcsolatban😁...van, aki persze több, egészalakos szelfit tölt fel, ami jobb a semminél - de ha valaki ezt teszi, akkor bennem egy olyan rossz érzés lesz, hogy az illetőnek nincsen olyan kedves rokona vagy jó barátja, aki rászánna egy-két órát, hogy egy baráti találkozókor kattintgasson. Merthogy én azt is gondolom, hogy a társkeresés egy ember életében bír akkora fontossággal, hogy az adatlapját minőségire csinálja meg amiatt az egy személy miatt, akit keres. Minőségire, azaz pár valósághű, aktuális fotóval, meggondoltan kitöltött adatlappal, és persze olyan bemutatkozással indul neki a keresésnek, amire a jelentkezőnek könnyű reagálnia...lehet persze, hogy ez csak az én fejecskémben van így összerakva😁

1
Emese
Emese küldte
május 24. 13:57

A fotókkal kapcsolatban azt vettem észre hogy: 1. nagyon sok férfinek csak 1 fotója van 2. az is egy szelfi, gyakran rossz megvilágításban készült pl autóban, tükörben stb plusz a közeli perspektíva miatt eltorzul a kép, a fej nagyobbnak látszik 3. nem mosolyognak, fogakat ritkán látni 4. kevésnek van egész alakos képe, ha van is, ül rajta vagy valami eltakarja a pocak környékét. A nőket nem látom és kíváncsi lennék ott mi a helyzet.

2
József
József küldte
december 22. 00:16

@Mária: ...látod engem is pont a bagó miatt kerülnek főként a hölgyek . nézelődök a profilokon ,és amikor azt látom hogy ő nem , de a jövendőbeli se dohányozzon , akkor csak simán görgőzök tovább . meg se próbálom a fonalat felvenni velük, mert nem várhatom el senkitől , hogy tolerálja a bagószagot . minden zsák találja meg a foltját .... :D

József
József küldte
december 22. 00:02

@Mária: az milyen , ...mármint a " lufis " kép ?

Krisztina
Krisztina küldte
december 21. 19:41

@Ildikó: Sosem értettem, mire jó a hazugság.. Előbb - utóbb lebukás van.. Vagy komolyan azt gondolta, hogy nem jössz rá, hogy egész más színben tüntette fel magát, mint amilyen? Ja, eddig ez eszembe se jutott, hogy az autó mellett tartásoló férfiak talán nem is a saját autójuk mellett állnak :D

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország