Milyen kapcsolatban lennél boldog, hozzád milyen társ illik a legjobban?

indította: Balázs
Reni
Reni küldte
március 14. 12:48

Egy olyan kapcsoltatra gondolatom, amiben értékelnek, de nem csak már akkor, amikor már elvesztettek, hanem a jelenben. Olyan férfi illik hozzám, akivel bármiről, bármikor lehet beszélgetni, aki veszi a lapot, ha humorról van szó, aki nincs nagyon messze tőlem, aki elfogadja, hogy nekem a gyerekeim az elsők,de amikor velem van kitudja használni az időt és mindig van valami új amitől én kiváncsian és epekedve várom. 😊

István
István küldte
november 21. 13:35

Egy hasonlóan álmodozó és deviánsabb gondolkodású leányzó, aki nem az élet rendje ideológia és a társadalmi közfelfogás alapján látja a világot, talán el tudna viselni..😆

Emese
Emese küldte
november 17. 22:00

Egy egyedülálló anyára (vagy apára) jogosan használható a "hősies" jelzô.

2
Norbert
Norbert küldte
november 17. 20:56

@Lajos Bevallom hogy még fiatal vagyok. Jelenleg keresem még önmagamat. Szeretek álmodozni is. Viszont persze nem zárom el magamtól a való világot sem. Tapasztalatom és gondolataim alapján. Az a legfontosabb ha kölcsönösen megbízhatok a leendő társamban és hűségesek vagyunk. Persze még az is fontos hogy pozitív személyiségű legyen. Jóban - rosszban pozitívak lehessünk. És a nehézségeket is pozitívan kezeljük. Boldogok legyünk egymás mellett. Nekem ennyi elég. Maximum csak azok a pluszok vannak amik az álmomban szerepelnek. De azokat rá bízom az életre. Mert nem tudhatom hogy hova vihet. De az álmon kívül amit soroltam. Az a legfontosabb.

Norbert
Norbert küldte
november 17. 20:28

@Andi A hősies szót a való életben lehet arra is értelmezni. Hogy mer kockázatot vállalni. A tetteiért pedig felelősségteljes. Minden új dolgok fel fedezéséhez bátor. És kitartó. Persze a filmekben szokták többnyire ezt a szót felhasználni. De számomra én hősiesnek tekintem ezeket a tulajdonságokat is. Hát igen. Én nem szeretem ha csapongó egy ember. Úgy gondolom hogy nincs értelme. Egy kapcsolatnak akkor van értelme ha mind kettő személy kölcsönösen hűséges egymáshoz, megbízhat egymásban. Ami még nagyon lényeges dolog hogy boldogok egymás mellett.

Nikolett
Nikolett küldte
november 17. 20:28

Őszinteség, Tisztelt, Kedvesség, Kommunikáció.Bizalom, Ami alap szerintem. Mutassa ki a Szerelmét!Humorérzék! Legyen humorérzéke! imádok poénkodni nevetni!Az lehetek mellette aki vagyok! Úgy érzem bennem mind megvan. Számomra ilyen egy boldog párkapcsolat Hozzám ilyen társ illene

Andi
Andi küldte
november 17. 17:54

@Norbert: a hősies szót inkább a filmekben a főhősre mondják szerintem, mint ahogy említetted a Marvel filmekben például. Egy nőre jellemzésként nem szokták mondani, még nem hallottam. 🙂 De azzal egyetértek amit írtál tulajdonságként a megbízhatóság, hűség az nagyon fontos mindkét félnél. És az egymás közötti értelmes kommunikáció. Na és az őszinteség, ami kihalófélben van az emberekben sajnos. Ezek nélkül egy kapcsolat nem működik. Ki kellene tartani egymás mellett jóban-rosszban, nem váltogatni a partnereket élethosszig, mert ennek nem sok értelme van szerintem.

1
Zoli
Zoli küldte
november 17. 06:59

@Lajos: Szia Lajos, Mi "öregebbek" adhatunk itt (is) tanácsokat, de alapvetően mindenkinek magának kell a tapasztalatokat felszednie. Ha az előző generációk hibáiból tudnának tanulni a mostani generációk, az egész emberiség előrébb tartana. De sajnos az emberiség sem kollektíve, sem egyéni szinten nem tud tanulni a hibáiból... Közel ugyanazokat követi el újra és újra évezredek óta. Nagyon lassú az ilyen irányú fejlődés. Zoli

Krisztina
Krisztina küldte
november 16. 23:57

@Norbert: Hősies legyen egy Nő? Az már majdnem férfi :)

1
Lajos
Lajos küldte
november 15. 22:32

@Norbert: Látom hogy nagyon fiatal vagy és tudom, hogy előtted áll az élet és nyitva az egész világ. De biztos vagy abban, hogy minden fontos tulajdonságot felsoroltál, amit a párodban együtt szeretnél látni egy boldog kapcsolatban?

1
Norbert
Norbert küldte
november 15. 19:30

Ez egy nagyon jó kérdés. Én olyan kapcsolatban lennék boldog. Ahol a társam pozitív tulajdonságú lenne. És mindenképpen megbízható és hűséges társ lenne. Ezek a legfőbb tulajdonságok aminek örülnék. Én is ezeket a dolgokat vissza tudnám adni. Vannak álmaim is. Például szeresse a Marvel filmeket, szeressen diszkóba járni, szeressen túrázni-kirándulni, hősies legyen, imádja a régi zenéket. De ezek csak álmok. Ki tudja talán nem lesz ilyen társam. De megtörténhet hogy pont ilyen lesz. Minden esetre a fentebb említett tulajdonságú személy mellett tudnák boldog lenni.

Emese
Emese küldte
november 15. 11:17

A legfontosabb: megbízhatok benne és jól kijön a gyerekkel. Valaki aki intelligens, nem kell a szájába rágni a dolgokat, odafigyel rám, támogat, nem irigy, megbecsül anélkül hogy idegesítené a munkám és az amit eddig elértem. Több dolog érdekli, van kulturája, olvasott, kívancsi az élet dolgaira. Szeret ide - oda eljárni, nem ül állandóan egy helyben de lehet vele tunyulni is. Aki szeret sportolni es nem zavarja hogy én is művelem. Aki hűséges és számára a csak az érzelmek keretein belül lehetséges. Vigyáz az egészségére és az alakjára, nem elhizott, ápolt es megjelenésére igényes. Van vele komunikáció, ha gondok vannak, meg lehet vele beszélni, nem tagad vagy minimizál. Testben és lélekben úriember. Aki szeret hülyéskedni és tudunk szívből együtt nevetni. Na jó, álmodoztam egy kicsit 😀

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország