Milyen terveid vannak a társkeresés mellett?

indította: Emese
Emese
Emese küldte
március 23. 16:29

Kedves Ildikó, Köszönöm bátorításodat. Igen, jelentkezem mert érdekel és szeretnék valami mást is megtanulni ami nem orvoskodás, de ahhoz közel áll. A gyerek is nő, néhány év és kamasz lesz, kell majd vele a türelem és a diplomácia. 😀 Kedves Norbert, Olyan fiatal vagy és szívből kívánom hogy tudd teljesíteni filmes álmodat! Én nagyon szeretnék szerepelni egy reklámban, álruhában! Évekkel ezelőtt láttam egy hirdetést ahol egy rizsszemnek beöltözött nőt ugráltak körbe a gombának, sajtdarabnak, uborkának stb. beöltözött figuránsok. Örök élmény lenne számomra, közben biztos könnyesre nevetném magam. Gondolj majd rám, jó?

Ildikó
Ildikó küldte
március 22. 18:18

@Emese: Kedves Emese! Csak bíztatlak az iskolára. Soha nem tanultam ( és sírtam) annyit, mint amikor a coach/mediátor iskolámat végeztem. Számomra inkább önfejlesztés lett, de egy percig sem bánom! Sok sikert hozzá!

1
Ildikó
Ildikó küldte
március 22. 18:13

Mivel idén jubilálok, nagy ajándékot tervezek magamnak: imádok utazni, már van is pár ami realizált, de Ázsia még várat magára, remélem, nem sokáig.... Nagy kreatívoskodó vagyok, s már jó ideje tervezem, hogy porcelán totemeket készítek... emellett fotózom, bútort festek, kapcsolatokat teremtek...imádok olvasni, szóval akad álom, terv vagy inkább reális célkitűzés...

2
Matild
Matild küldte
március 21. 09:40

A tervek=feladatok???? Az álmok - gondolatak más kategória?!. Mivel fájón realista vagyok vagy nulla színes fantázia amivel rendelkezem, az életem fő vonala az élet "dobta"feladatok teljesítése. Felért számomra azzal a mindent elsöprő érzéssel mint mások álmainak megvalósulása.

1
Norbert
Norbert küldte
március 20. 20:56

Nekem jelenleg álomszerű tervem van. De ki tartok mellette és el szeretném egyszer érni. Kis korom óta nagy filmrajongó vagyok. És nagyon szeretnék idővel filmes iskolában rendezői és színészi szakmát elvégezni. És el menni filmeket készíteni Amerikába. Ha sikerülne mindez. Gyűjtenék arra pénzt hogy a Disney-től ki tudjam vásárolni a Blue Sky Studios-t. És újra tudjam münködtetni.

2
Emese
Emese küldte
március 19. 13:52

Az El Camino-t én is szeretném megtenni, hasonló okokból, de mivel a gyereket is viszem majd, várnom kell még néhány évet hogy meg tudja érteni az út jelentését és kibírja fizikailag. Szilveszterkor voltunk Medjugorjében, átéltünk nagyon szép pillanatokat de igazán nem engedhettem el magam, ha szomorúnak látott vagy sírni, rögtön aggódott értem. Itt a közelünkben húzódik a "Via Francigena", az az ösvény, amelyen a zarándokok Észak-Európából mentek Rómába. Néhány éve, egy ködös, hideg novemberben megtettem egy rövid szakaszát, szép élmény volt. Szüleimmel 1982-ben voltunk Isztambulban, emlékszem hogy átmentünk autóval a híd ázsiai oldalára és onnan néztük hosszasan a várost. Furcsa érzés volt Európa és Ázsia határán lenni. Szeretem a munkámat de érzem hogy szeretnék valami újat tanulni. Egy Coach/counsellor ismerősöm vetette fel az ötletet, mi lenne ha counsellor iskolát csinálnám meg. Három év, havonta egy hétvége és nyaranként két hét tábor. Érdekel, azt hiszem, belevágok.

1 2
Csaba
Csaba küldte
március 19. 09:06

Rövid távú tervek: -> El Camino teljesítése: nem vallási, hanem inkább önismeret, útkeresés a motiváció -> Boszporusz-hídon átsétálás: élmény és szeretek sétálni, de még Európából nem sétáltam át Ázsiába... 🙂 Egyébként ez nehezebben megvalósítható, mert tudomásom szerint már tiltott a gyalogos forgalom ezen a hídon és csak évente egyszer a maraton idejére nyitják meg. Tehát vagy pont akkor kell ott lennem vagy marad a büntetés az élményért. 😁 Hosszabb távú tervek: -> „Munkaeszköz lecserélése”: számítógép helyett hajó, ehhez a kezdeti lépéseket már megtettem... -> Ausztrália: korábban ott szerettem volna élni, most már ez az életszemléletemmel együtt kicsit változott, de szerepel a listán. A tervek szerintem fontosak az életben, amik persze változhatnak és természetesen nem ezekhez keresek társat.

2
Áron
Áron küldte
január 21. 22:19

Itthoni és nyaralófelújítás befejezése. A sürgősebb dolgok már le vannak tudva, a "design paramétereket" lényegében kidolgoztam, innen már szép komótosan halad a dolog a komplett felé.

Tamás
Tamás küldte
január 21. 22:14

Megszabadulni egy "súlyos tehertől"😉😉😉😉😉😉 Elhelyezkedni

Annamária
Annamária küldte
január 20. 23:45

Én idén lakást újítgatok fel,átrendezem...stb.. Új és jobb állást akarok. Szeptembertől pedig suliba járok majd☺️ Már mindegyiken dolgozom nagy erőkkel.

Maria
Maria küldte
december 05. 18:24

Sziasztok kedves társkereső Társaim:-) Minden, ami épít, ami garantálja azt, hogy fejlődjek, hogy ne maradjak egy helyben. Imádom a mozgást, így ez saját magamra is érvényes: akarok többet és akarok fejlődni… Emellett, ha lehetséges, olykor-olykor Veletek is találkozni, lásd E_T_Személyes találkozó ezése… Ahogyan az korábban már egy kedves társkereső társunk, Anna, írta, magas a léc a társkereséskor: de itt saját magatokra kell gondolni, légy // maradj igényes, tegyél meg magadért időnként bizonyos dolgokat…. Akarj többet és tegyél meg magadért minél többet.. Meglátod, sokkal jobban fogod érezni magad, mert érzed és tudod, hogy ma is letettél valamit az asztalra… Idővel ezt mások is észreveszik. Ne, ne adjátok fel, hogy egyszer valakivel nagyon-nagyon boldogok lesznek.... Köszönöm a figyelmeteket! Marika

2
Krisztián
Krisztián küldte
november 22. 07:08

@András: Utolsó bekezdésed olvasva ...hát jah...élőben ugy látszik könnyebb lesz ez.....pedig itt letisztultabb egyszerűbb és célurányosabb szerintem....DE mégsem...meg nos ehhez két ember kell.....

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország