Mire buknak a férfiak és mire a nők?

indította: Emese
Nikolett
Nikolett küldte
november 27. 21:37

Sziasztok Összességében kell, hogy tetszen! Nagyon szeretem,ha udvaris,, kedves, humoros sokat tudok mellett nevetni,igényes. Az lehetek mellette aki vagyok! Legyen tisztában mire van szüksége egy Igazi Nőnek aki valódi kapcsolatokban hisz.

Lajos
Lajos küldte
november 27. 21:19

@Emese: Kedves Emese! Én egy nagyon egyszerü ember vagyok. A megoldás sokkal közelebb van...

Emese
Emese küldte
november 27. 19:41

Kedves Lajos, ha megnézed a topikot indító bejegyzést, a kiváltó ok egy nőcsábász olasz ismerősöm kijelentése: miért sminkelnek a nők és miért hazudnak a férfiak? Mert a nők arra buknak amit hallani szeretnének és a férfiak arra amit látni szeretnének. Aztán a téma elkanyarodott több irányba, mindenki beleírta a maga gyengéjét.

1
Mária
Mária küldte
november 27. 19:13

Sziasztok:-) A mosoly tényleg nagyon szimpatikus.... Ezen kívül nagyon nehéz megfogalmazni, hogy mi tesz egy NŐ-t és egy FÉRFI-t vonzóvá, hogy mire bukok... :-) Az összhatás .... A feje búbjától a kis lábujja legkisebb idegsejtjével bezárólag hat rám... Imádom, ha van valakinek egyénisége, kisugárzása és teljes tudatában van annak, hogy jól néz ki.... Sohasem túl sok és sohasem túl kevés... Van humora, ápolt, vonzó.... Nagyjából ennyi a lényeg:-) Üdvözlettel: Marika

1
Lili
Lili küldte
november 26. 18:20

@Lajos: keress tovább! Ha ügyes vagy, megleled!😄

Lajos
Lajos küldte
november 25. 23:08

Jó volna valahol példát találni az álmodozó, romantikus, túlzott elvárásokra mindkét oldalról. De sajnos eddig sehol sem találtam megfelelőt. Ez jutott eszembe ezzel a topiccal kapcsolatban...

Ildikó
Ildikó küldte
november 25. 22:51

@Péter: Kedves Péter! Az a férfi, aki így meg tudja fogalmazni, le tudja írni, hogy mit szeretne, az manapság párját ritkítja. Jól írja Emese, szomorú kis írás ( a vége felé), de én még sem ezt vonom le belőle, hanem a reményt. Mert itt van, megadja a szerencsének a neki illőt. S mert nekem pl. visszaadta a reményt, hogy lehetnek még értékes férfinek látszó emberek... a jellemzés csak ebből a kis írásból tud lejönni, hisz semmi mást nem látok, tudok. Szívemből kívánom, találja meg.... ma úgy látszik sok minden erre a zenére ( s szövegére) rezonál... https://www.youtube.com/watch?v=Y6p5FLuv-7Y

Hajnalka
Hajnalka küldte
november 25. 11:04

Hogy mire buknak a nők és a férfiak? Hát az mindenkinél más szerintem. Én konkrétan az intelligenciára "bukom", az udvariasságra és a tiszteletre, a szabadon áramló kommunikációra és a becsületességre, önazonosságra. Külsőre inkább az arc kisugárzása, mosoly és a szemek, de mindez semmit nem ér, amíg nem szólal meg. A szépség s a külső relatív es változó tényező, ezért édes kevés egy boldog kiegyensúlyozott kapcsolathoz.

1 1
Attila
Attila küldte
november 25. 08:28

Szeretném jelezni én széles vállal rendelkezem:) Volt is erre egy vicces megjegyzés vittem egy hölgyet autóval és egy boltíves kőkapu alatt kellett autónkkal áthaladnunk ami szűk volt. Huzzam összébb vállam, mondja kedves kolleganő. Emese: Meglátásod valós. Sajnos nekem is van derekam körül amit szemed nem igen szeretne látni.:) De! Tükörben magamat úgy látom szemből, hogy " elolvadok " magamtól.:) Oldalról is:) Komolyra fordítva a szót! Arányok és persze valami megfoghatatlan kell, hogy bennünk feltörjön a másikkal szemben a másik testén NEKEM az a része nem is tudom miért, de nagyon bejön. Ha érzünk ilyet akkor nekünk biztos nagyon jó!

1
Lili
Lili küldte
november 24. 23:02

@Emese: nah, ez a gyengém... többek között!🤣

1
Emese
Emese küldte
november 24. 20:56

A végén mindig az izmos férfi fenékhez kanyarodunk vissza! 😀

1
Lili
Lili küldte
november 24. 18:57

Szerintem az a szép test, ami arányos. Nem túl vékony, de nem is túl izmos. A felül proteintől duzzadó bicepsz és a pálcika lábak vicces látványt nyújtanak! Az izmos fenék viszont jól néz ki!😄

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország