Mit értenek az alatt a férfiak, hogy régimódi kapcsolati keresnek?

indította: Krisztina
Maria
Maria küldte
szeptember 08. 12:37

@Matild és @mindenki Szia kedves Tilda és kedves Mindenki:-) Először is nagyon szépen köszönöm, hogy megemlítetted a ezést és engem is! Így van. Megerősíthetem. Nagyon nagy boldogság élőben találkozni, készülődni rá.... A magunk örömére csináltunk mindent és azzal a céllal is, hogy minél több embert megmozdítsunk. Hogy milyen jó dolog is új embereket megismerni, gondolatokat kifejezni, megosztani Veletek. Érezni az energiákat közelről. Tényleg nagyon jó volt együtt! Üdvözlettel Miskolcról: Marika

1
Matild
Matild küldte
szeptember 07. 12:26

@Márta: Mária Miskolc Szervezésében, jómagam Budapestiként háromszor is eztünk, találkozót az első találkozás égisze alatt.Itt a fővárosban.

Reverencia
Reverencia küldte
szeptember 07. 08:38

@Krisztina: Kedves Krisztina! Jelen helyzetemben (56 évesen) arra tudok gondolni, hogy az álompasim majd szépen eltart, mert ő a családfő és a családfenntartó. Én meg vezetem a háztartást, mert hagyományosan ez az asszony feladata. Gyerekeim már felnőttek, nem szorulnak további nevelésre. 😄 Az én esetemben aranyéletem lenne így, hiszen ha munka, tanulás és gyereknevelés mellett is megoldottam a háztartás gondját, akkor ez kettesben is menni fog. Viszont maradna időm magamra is. Mondjuk én olvasásra, művelődésre, kikapcsolódásra gondolok, de nagyon sok pasi ilyenkor azon kezd el agyalni, hogy pasizni akarok. De mindenki magából indul ki... 😄 Azok a feledésbe merült fogalmak, hogy tisztelet, empátia, hűség, tolerancia ma már csak a szótárban vannak, a mai szomorú valóságban többnyire a vagyon dominál. Engem meg az pont nem érdekel.

2
Márta
Márta küldte
február 02. 10:43

Kedves Elli,és Mindenki! Benne vagyok a közös bringázásba,ha van hozzá kedve bárkinek! Jelenleg ezért is vagyok itt fenn az oldalon. Kicsit besokaltam a társkeresésből,elegem lett a próbálkozásokból. A másik ok pedig, júniusban érkezik a 6. unokám, legnagyobb is csak 5,5 éves,így nem unatkozom, nem igazán tudnék koncentrálni egy társkapcsolatra. Az a tapasztalatom,hogy a férfiak az első randi után( ha lesz folytatás!!!😀) , úgy gondolják,és el is várják, hogy ők kerüljenek a fontossági sorrend legelejére. Na,ez nálam nem így működik! Egyébként, volt már Első Találkozásos Velencei-tó kerülés pár évvel ezelőtt. Csilla,aki azóta már nincs fenn az oldalon és jómagam ezésében. Még 1-2 - en vagyunk fenn azok közül, akik ott voltak. Szívesen segítek megezni most is,ha van rá igény! Téged is szívesen látlak,ha van kedved,a távolság leküzdhető!😀😀 Üdv: Márti

1
Elli
Elli küldte
február 01. 18:08

@Márta: Kedves Márta! Sajnálom, hogy meglehetősen messze élünk egymástól. Talán együtt is bringázhatnánk néha. :) Talán bringacsoportot kellene alapítani "öregcsajoknak", az lehet, hogy sikeresebb és izgibb lenne, mint a társkeresés - vagymi. :D Köszönöm, hogy reagáltál az írásomra! Szép estét és sok sikert kívánok neked! :) Üdv: Elli

1 1
Márta
Márta küldte
január 31. 15:38

Kedves Elli! Akár én is írhattam volna,tökéletesen megfogalmaztad a gondolataimat ebben a témában. Annyi , csak a különbség,hogy én már nem dolgozom,helyette besegítek az unokáim nevelésébe,( inkább kényeztetésében🙂). A bringázásban én is imádom a lejtőket,de sokat megyek egyenes úton,az emelkedőkkel sincs nagy bajom,de már kevésbé szeretem. A többi stimmel!😀 Köszi,hogy leírtad!!

1
Elli
Elli küldte
január 31. 09:20

Oh, hát, szerintem minden azon múlik, kinek milyen az értékrendje. Van, aki beskatulyázza a nőket, férfiakat, gyerekeket, kutyákat, de még a szomszédot is. 😉 Van, aki ennél "haladóbb" szellemű... Pl. már a nők is dolgozhatnak. 😊😊😊 Az igazság természetesen nálam van. 😉 Én úgy élek, ahogy nekem jólesik. Dolgozom főállásban: ki fizetné a számláimat egyébként? Főzök, mosok, takarítok: amikor szükségét látom, és van kedvem. Imádok kertet építeni: mert valahol és valamivel le kell vezetni a napi hülyéket, hülyeségeket és az ülőmunkát. Barkácsolok: mert szeretem a kihívásokat, és egyébként is az újrahasznosítás híve vagyok. Bicajozom: mert imádok legurulni a lejtőn. És sorolhatnám a végtelenségig, hogy miért vagyok "hagyományos" értékrendet követő nő... Jah, és a lényeg: ha más ágyában keresed a boldogságot, levágom a kukacodat! Mert ha hozzám tartozol, tegyél meg mindent, hogy mindkettőnknek jó legyen, én is megteszem. És ha így sem sikerül, akkor állj fel szépen, és kukacostul köszönj el! No, onnan kezdve már a te dolgod... De az őszinteség, a bizalom, a hűség, a megbízhatóság, a kölcsönös tisztelet és őszinte szerelem, szeretet, az odaadás, a kölcsönös elköteleződés: az én értékrendem szerint ezek képezik a hagyományos értékrendet mindkét fél számára. 😉 Bár, lehet, hogy ez nem elég régimódi? 😉

2 6
Norbert
Norbert küldte
január 14. 17:40

@Veronika: Régen nem volt ennyi önjelölt életviteli tanácsokat osztogató médium,akik tele beszélik az emberek fejét arról hogy igenis legyenek elvárásaik meg igényeik.Aztán páran úgy átveszik ezeket a dogmákat hogy átesnek a ló túloldalára igény meg elvárás tekintetében.FB-ra csak az féltékeny,aki abban a hitben él hogy az egy társkereső oldal.Bár tény hogy sima beszélgetőpartnerekkel több randit hoztam ott össze,mint az összes társkeresőn.😂

Veronika
Veronika küldte
január 14. 16:55

@Attila: Gondolom szeretnék, ha nem lenne face. Mert pl.összejössz vkivel, aztán folyton a telót nyomogatja.Nagyon sok féltékenységre ad okot. 2. Régen nem volt ennyi válás.

1
Norbert
Norbert küldte
január 14. 16:15

@Attila: Nem,elvonják a figyelmem,akik csak szórakozásból regisztrálnak.

Attila
Attila küldte
január 14. 16:06

De rengeteg nő is régimódi kapcsolatot keres. Ez nem tűnt fel senkinek?? Szerintem meglepően sok nő hangsúlyozza ki hogy régimódi vagy hagyományos értékeken alapuló kapcsolatot keres

Norbert
Norbert küldte
január 14. 13:16

@Lajos: Utálni is fognak érte majd a nők figyeld csak meg.😅Mert egyből arra asszociálnak majd,hogy aki régimódi kapcsolatot keres,annak egy nő csak cselédnek kell.Pedig ez óriási tévedés.

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország