Mit javasolnál a duci társkeresőknek?

indította: Balázs
Norbert
Norbert küldte
július 23. 16:15

@Lajos Persze leírtam hogy ha ki van magával elégedve akkor az a lényeg. De ez is izlések , kinek mi tetszik. Probáltam magamat is kihangsúlyozni. Én is sajnos kövérebb vagyok. És én le is szeretnék adni a kilókból. Felsoroltam miket csinálok a célom elérése érdekében. Én nem fogok senkit megkülönböztetni. De persze közbe játszik az egészség is amiatt pedig sportolni kell. Illetve fogyókúrázzon. De a sportolást illetve a fogyókúrát saját érdekében tegye.

1
Emese
Emese küldte
július 23. 08:44

Mit javasolnék a duci társkeresőknek? Azt hogy fogyjanak le! Főleg az egészség miatt, a túlsúly sok betegség ágya. Nem részletezem, mindenki tudja. Másrészt az esztétika miatt. A nőiesség jegyei szinte minden korban és kultúrában: kerek vonalak, vékony derék, széles csípő. A igaziságé: széles váll, tónusos test. Ez biológia, így vagyunk beprogramozva. Egy gömbölyded nő még nőies lehet és sok férfinak tetszik egy kis túlsúly és egy pocakos férfi is lehet vonzó a nők szemében. De van egy bizonyos határ amin túl az illető elveszti nemére jellemző formáját és ezzel a uális vonzerejét! Ez főleg férfiakra értendő mert a igaziságot a szögletes, nem a gömbölyded formák jelzik. Míg duci nő rajongók vannak bőven, egy nőt sem hallottam odalenni egy extrém kövér férfiért! Harmadrészt: öltözködni nehéz és drága. Minden "jó alakú" ember kb. egyforma, magasságától függetlenül. Viszont a túlsúlyosok között nagy a variáció: ki a hasára hízik, ki a combjára, ki a fenekére stb. Tehát valaki vagy szabóhoz jár de az drága mulatság vagy konfekció termékeket keres. Normális ruhákat találni viszont komplikált, a bő, mindent eltakaró lebernyegektől az illető még nagyobbnak látszik.

Lajos
Lajos küldte
július 21. 15:48

@Emese: Szerintem egyröl beszélünk. A túlsúly sem mindig megváltoztatható. Ha belenézek a tükörbe, a külsö tulajdonságokat látom, de ha azon gondolkodok, hogy elfogadom-e azt, akkor az már belsö tulajdonság... Nem lehet a komplex témát megkerülni...

1
Emese
Emese küldte
július 21. 15:29

Kedves Lajos, igen, mint lattad, masodik mondatomban kijezetten hangsulyozom hogy itt csak a kulso tulajdonsagokrol beszelek. Komplex tema, nem akartam belemenni egy fejtegetesbe hogy mennyire szamitanak a kulso es a belso tulajdonsagok egymashoz viszonyitva, ezt kulonben is mindenki maskepp gondolja.

Lajos
Lajos küldte
július 21. 15:05

Tehát ha jól értem az elöttem szólókat, akkor ha egy túlsúlyos ember belenéz a tükörbe, akkor az elégedetlenségének az egyetlen oka a túlsúlya lehet? Ezek szerint így kell egy sztereotípiát kérdésbe vagy nyugtatgatásba burkolva súlykolni... Szerintem ha egy túlsúlyos ember belenéz a tükörbe és elégedetlen magával, akkor figyelmeztesse magát, hogy fö az optimizmus, a mosoly és a barátságos közeledés mindenkihez. Ha pislákolni kezdett a kisugárzása, akkor indítsa újra pozitív gondolatokkal segítökész hozzáállással és mosolyogjon magára a tükörben. Ezektöl függetlenül járhat az esze a sporton és az egészséges táplálkozáson a nap minden pillanatában, hogy nyugodtan elmondhassa, hogy mindent megtett az egészségéért... Tisztálkodhat rendszeresen, öltözhet divatosan és ápolhatja az önbizalmát, de ezeket az egyszálbél gilisztáktól is elvárja mindenki, mert ezek nélkül ök sem olyan vonzóak...

1
Norbert
Norbert küldte
július 21. 07:42

Sziasztok Szerintem ha tükörbe nézel . És ha elégedett vagy magaddal . Akkor az a lényeg. Ha pedig nem akkor kezdj el fogyó kúrázni illetve mozogni sokat. Én magam se vagyok sovány. És szeretnék leadni a kilókból. Én edzés tervet használok a mozgásnál illetve futópadot. Étkezésnél is odafigyelek. Ebben segít a Kalóriabázis alkalmazás. De a lényeg hogy magaddal legyél megelégedve . Lehet nehezebben vagy könnyebben de a kövérek is találhatnak társat szerintem. De ha megvagy elégedve magaddal látszani fog. És azok az emberek sokkal vonzóbbak.

1
Lajos
Lajos küldte
július 21. 07:29

Azt, hogy nézzék meg a profilomat! Ki tudja,...

Emese
Emese küldte
július 21. 07:24

Szerintem a fő kérdés nem a súly hanem az önelfogadás. (Itt csak külső tulajdonságokról beszélek.) Ha valaki nem tetszik önmagának mert túlsúlyos, alacsony, magas, a haja, a fogai, az orra stb. stb, azon az emberen ez látszani fog. Az önmagával elégedett embernek más a "kisugárzása", vonzó. Tehát én a tükör elé állnék és megkérdezném magamtól: tetszek önmagamnak ilyen túlsúlyosan? Ha a válasz igen, nem törődnék többet a témával. Ha a válasz nem, tennék a változtatásért. A gond ott van ha egy olyan tulajdonságról van szó ami nem megváltoztatható. Sajnos azt elfogadni nehéz. De! Biztos van valami más ami javítható! Lehet tenni önmagunk fejlesztéséért máshogy is, egy külső hátrányt lehet kompenzálni egy külső előnnyel. Pl. azt vettem észre hogy az alacsonyabb férfiak gyakrabban járnak konditerembe mint a magasabbak és így sokuknak szép, harmonikus az alakja. (Itt nem a kigyúrt body-builderekre gondolok.)

Balázs
Balázs küldte
augusztus 02. 15:15

@Krisztina: Az, hogy ki hány kg, és mennyire törődik magával, két külön dolog. :) Aki tényleg csak ennyiből ítélkezik, azzal nem érdemes foglalkozni.

1 2
Krisztina
Krisztina küldte
július 31. 19:12

@Balázs: Én is ilyenbe futottam bele tegnapelőtt...írt nekem egy férfi, mondom, hurrá, de jó, szimpatikus, szépen ír...fotót kért, ez egy másik társkeresőn volt, ahol besokalltam már a sok profilkép nélküli nézegetőtől... Aztán azt írta, hogy kicsit sportosabb nőt keres...ez szíven ütött, meg az, hogy valaki két fotóból és egy leírásból eldönti...ok, rendben van, helyre tettem magamban ezt...és kiírtam utána, olyan férfit keresek, aki elfogad úgy, ahogy vagyok...(nyilván nem egymást keressük..) nem vagyok kövér...igen, tudom, csak rajtam múlik, hogy többet törődök-e magammal... Aztán feljött, hogy basszus, mennyi mindenre lehetek és vagyok büszke, amit elértem az életemben...

3
Ilona
Ilona küldte
július 31. 09:32

Elolvastam a válaszokat ehhez a kérdéshez és azt látom, hogy: 80% valamilyen testsúlycsökkentést javasol, illetve hogy ha elégedetlen tegyen ellene valmilyen formában, adjanak a megjelensükre; 10% bíztatja, hogy legyenek önmaguk, fogadják el az esetleges közeledést, ne legyenek kishitűek; 8% a kisugárzást említi; 2% említi, hogy esetlegesen valamely betegség állhat okként. Kedves sorstársaim, erre csak azt tudom mondani, hogy: HAJRÁ, MERT MINKET IS KERES EGY KIRÁLYFI! 😄😊😉 UI.: Aki lehet, hogy béka, de ha megcsókolod........királyfi lesz. 😋😉

2 1
Balázs
Balázs küldte
július 30. 20:58

Én azt javaslom nekik, hogy legyenek bátrabbak, és kezdeményezzenek ők is! Azon kívül pedig igenis menjenek szembe azzal a dogmatikus gondolkodással, hogy csak egyféle alkat létezik, ami jó, mert ez egyáltalán nem igaz. Én inkább a molett nőket preferálom, de már szembe futottam olyan illetővel, aki egyáltalán nem tartotta szépnek magát, és nekem sem hitte el, hogy én meg annak tartom őt, és ezért nem tudott elfogadni engem, mert alapvetően magát nem tudta elfogadni. Én abnormálisnak tartom azt, hogy létezik az a fogalom, hogy "modell alkat" mintha létezne egyfajta emberek felett álló , akik egyoldalúan eldöntenék, hogy mi a vonzó, függetlenül attól, hogy a férfiak egyébként mit tartanak annak. Nekem pl a legtöbb divatmodell egyáltalán nem tetszik. De szerintem abba a hibába is könnyen beleesnek egyesek, hogy túl maximalisták a társkeresésben, és a legszebb, legsportosabb, legtökéletesebb férfit keresik maguknak, nem földhözragadtan gondolkodnak, és ilyennel is találkoztam már többször is, ugyanakkor a két véglet közötti átmenettel még gen.

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország