Mit javasoltok a megbántás nélküli udvarias elutasításra?

indította: Mónika
Lili
Lili küldte
december 08. 17:41

Egyébként benne van a pakliban az elutasítás, nem is szabad megsértődni... néha én is szoktam kezdeményezni, de elviselem, ha a válasz nemleges. Ez egy ilyen játék.😉🙃

1
Lili
Lili küldte
december 08. 17:39

Szerintem nem bántó, ha azt írjuk, hogy köszi az érdeklődést, de épp van valaki, akivel ismerekedem. Ezzel senkit nem bántasz meg, nem kell magyarázkodni, hogy a másik fél miért nem tetszik esetleg.

Moncsi
Moncsi küldte
október 31. 13:12

@László: Ez igaz, minden ember függő : )

László
László küldte
október 31. 13:08

@Moncsi: Ha elutasító választ kapok, akkor megköszönöm, hogy megtisztelt a válaszával és sikeres párratalálást kívánok. Ennyi. De embere válogatja. Volt akinek én írtam elutasító levelet, aztán hónapokig tartó levelezés, videózás lett belőle.

Moncsi
Moncsi küldte
október 31. 12:54

@Ildikó: Egyetértek veled . Az a baj, hogy nem tiszteljük meg a másikat . Mindkét részről hallottam már ezt . Azt nem értem, ha elutasítást kap valaki, miért változik át bunkócskává ? Ennyire gyenge , hogy nem tudja elfogadni emelt fővel ? Miért kell a másikat mindennek elmondani ? Gyerekes ...

Krisztina
Krisztina küldte
augusztus 05. 15:14

@Dávid: 😁

Roland
Roland küldte
augusztus 05. 13:12

@Dávid: Előbb fog egy SETI alien válaszolni a leveledre, mint elutasító válasz jöjjön egy humán hölgytől :D

2
Ferenc
Ferenc küldte
augusztus 05. 12:50

@Dávid: Igen. Én is így érzem. Igaz, én nem vagyok könnyű eset, se külső, se belső alapján. Szóval nem engem keresnek. 🙂

1
Erika
Erika küldte
február 16. 14:02

Kedves Dávid! Anita hozzászólása után ismét megnéztem az adatlapodat. Bevallom a korod és a szép bemutatkozásod után nem néztem lejjebb, de most hogy látom ennyi idősen elváltan, több, mint két gyerekke,l úgy érzem mégsem a, "házias" elvárásod miatt nem jön össze a randi. Egy komoly kapcsolatra gondolató nőben felmerül a kérdés, mennyire megbízható egy ilyen férfi, jogosan tart attól Ő is egyedül marad a gyerekeivel.

1
Anita
Anita küldte
február 16. 13:48

@Dávid: Megneztem az adatlapod. Aranyos vagy: de valofelben 2-nel tobb gyerekkel ennyi idosen, haat azert ezen sok lany el fog gondolkozni. Gondolom az elvarasaidat is ehhez igazitod. De sok szerencset neked.

Zsuzsa
Zsuzsa küldte
február 12. 20:07

Kedves Dávid. Csak a bejegyzésed kapcsán mentem rá a profilodra, nehogy azt gondold, hogy ez a "vén banya" mit akar Tőlem. Nekem nagyon szimpatikusnak tűnt a bejegyzésed,fényképed, nem tudom a Te korodbeli lányok mire várnak???? Szerintem meg igenis korrekt elvárás egy lánytól, hogy legyen házias. Ez nem azt jelenti, hogy " csak" a háztartással kell foglalkoznia.Nem értek egyet Erika véleményével. Biztos vagyok benne, hogy nem házvezetőnőre, hanem egy őszinte barát társra gondolatsz, mint oly sokan mások is itt.

1
József
József küldte
február 12. 20:04

@Ági: szia Ági ! veszíteni tudni kell(ene). engem is elutasítottak több esetben , de tudomásul vettem és megköszönve tovább keresgélek. viszont jóval több esetben válaszra sem méltattak . na az már sértő tud lenni és nem a végzettség függvénye ,hanem a jó neveltség hiányára utal . az ilyen illemszabály durva áthágása , de ezzel csak magát minősítette . mai nap folyamán két hölgy közeledését is elutasítottam kulturáltan, kimagyarázkodással , ügyelve , hogy még véletlen se sértsem meg az önérzetében, mert nekem nem szimpatikus valamiért . mi akik itt vagyunk magunkkal hoztunk valamilyen lelki sérelmet , és pont ezért nem kellene senkibe belerúgni még verbálisan . lehet ezt kulturáltan is megtenni .

3

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország