Mit kell felmutatni negyven vagy ötven évesen a társkereséskor?

indította: Emese
Annamária
Annamária küldte
január 18. 19:10

Én egy korombeli férfitól azt várom el,hogy legyenek céljai,tervei. Egzisztencia???!!! Sok olyan férfi van,aki 40 éves korára teremti meg....sok olyan,aki ekkor veszíti el. Ennek oka pl.válás! Nekem annyi az elvárásom,amit írtam és,hogy legyen munkája... Én már tartottam el férfit! Nyilván előfordulhat,hogy valaki elveszíti az állását. De pl.akit én tartottam el nem is keresett másikat. Tök jól elvolt😁 Azt várom el egy korombeli férfitól, hogy tudja mit akar az élettől és tegyen is érte!

2
Tibor
Tibor küldte
január 12. 21:01

@Krisztina: Tényleg. 😀

1
Krisztina
Krisztina küldte
január 12. 18:16

Nem értem a kérdést... Bérletet? TAJ-kártyát? 🤣

Tibor
Tibor küldte
január 12. 12:42

@Krisztina: "Barát. Fontos része az életünknek. De mi itt társat keresünk." A sikeres párkapcsolatban legelső, legfontosabb a mély, őszinte barátság.

1
Krisztián
Krisztián küldte
május 14. 15:39

Semmit ugyanúgy ság őszinteség,érdeklődőság semmi hazugság ennyi!Nem kell attól,hogy korban más vagy,az értékek,és az állások nem változtak!

1
Rob
Rob küldte
április 27. 16:23

@Krisztina: Igy gondolom en is. Hogy egy bugyuta peldat hozzak, olyan ez mint amikor a szakacskonyvet bongeszed... Meglatod a kepet es felkelti az erdeklodesed, elolvasod mi van benne es ha meg akkor is tetszik, hat elkeszited. Aztan pedig megeszed amit foztel :)

5
Krisztina
Krisztina küldte
április 27. 15:07

@Rob Egyetértek veled! Engem külső alapján ítélnek meg.... De hogy mi van belül? 😏 Nem sokakat érdekel. Pedig az fontos! Igen, külső alapján választunk. A neten nem érezhető a kémia... De ha mélyebben belenézel.... Sokszor meglepődsz. Legyen ez akár pozitív, vagy negatív. Barát. Fontos része az életünknek. De mi itt társat keresünk. Talán barátaink vannak már, akik fontosak.

1
Rob
Rob küldte
április 27. 14:27

@Emese: A kulso es belso ertekek ugyanolyan fontossaggal birnak a szamomra. Kizartnak tartom, hogy valaki, aki kulsore nem szimpatikus vagy vonzo nekem a tokeletes parom lenne sok beszelgetes utan. Azokat az embereket, akik kulsore nem vonzanak, viszont jo veluk beszelgetni en baratnak hivom. En nem valaki olyat keresek, aki nem vissztaszito es remelem velem sem azert kezd ismerkedni valaki mert nem vagyok visszataszito es eppen megutom a minimumot. Akivel en egyutt szeretnek lenni, azert leg-lelkileg rajongani akarok. Termeszetesen kulonbozoek vagyunk es mindenki mas szempontok alapjan hatarozza meg, hogy neki mit jelent egy idealis par.

1 2
Emese
Emese küldte
április 27. 13:29

Kedves Rob, ha elsobol a kulso alapjan szelektalsz, lehet hogy egy olyan embert hagysz ki aki, ha jobban megismered, lehet hogy pont neked valo lenne. Szerintem csak a kinezet miatt, kiveve ha neked kifejezetten kellemetlen vagy visszataszito az illeto, rossz politika valakit kizarni az ismerkedesbol. De ez az en velemenyem, te termeszetesen azt csinalsz amit akarsz, a te eleted.

2
Rob
Rob küldte
április 26. 22:34

@Emese: Nalam mindig a kinezet az elso lepes annak az eldontesere, hogy erdekel e valaki. A kovetkezo lepes a beszelgetes. Ha ez a resz sokaig tart es flortolessel parosul, akkor arra azt mondanam, hogy udvarlas. Ha csak beszelgetek valakivel, hogy megismerjem, akkor en azt nem tartom udvarlasnak, mert azt a szomszeddal is meg tudom tenni, anelkul, hogy tartos kapcsolat akarnek vele :) Viszont abban a pillanatban amikor a beszelgetesek soran kiderul, hogy a masikat "luzernek" tartom vagy eppen o tart engem annak, akkor nalam ott veget er a dolog.

1
Emese
Emese küldte
április 26. 21:08

Egyetértek Lilivel. Online csak a megismerkedés formája tér el a "hagyományostól". Amikor az első randi megtörtént, onnan a folyamat a szokásos mederben megy (vagy nem megy) tovább. Igaz hallottam hogy a fiatalabb generációknál máshogy van, néha kifejezetten megfordult a dolog.

1
Lili
Lili küldte
április 26. 20:29

@Lajos: most is így megy az ismerkedés akkor is, ha online kezdesz el beszélgetni valakivel. Mert az csak az első lépés, egy ismerkedési lehetőség, utána jönnek a randik, programok, ismerkedés, stb. Az udvarlás online is elkezdődhet már.

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország